Pomali ale isto sa bliži zaver sezony tak, ma napadlo že, by nebolo uplne od veci si urobiť maly hmotnostny prieskum uživatelov a jazdcov BMW. Osobne po skusenostiach vidim že, klientela na bavorakoch je skor inej vahovej kategorie ako napr.V Rossi. Jednoducho k danej robusnosti daneho stroja je podmienena aj robusnosť majitela-uživatela motocykla. Ako prvy udavam svoju čistu hmotnosť aktualne k dnešnemu dnu je to rovnych 99kg na 186cm na R-1100R takže mi chyba už len 1kg aby som prestupil do pol-tonovej kategorie ako sme tomu hovorili v cykloklube. Plan pre buducu sezonu by bol sa dostať pod 90kg, to aby som zvačšil vykon stroja podomnou, a možno aj krapet znižiť spotrebu! Som zvedavy na absolutneho kinga hmotnosti, ktorym určite asi nikdy nebude Toli. Tak nebudťe babovky a šup šup sem z vahou nech je sranda, alebo su tu sami anorektici!!!!
Upravil JRM66 dne 07.12.2012 21:01
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
80kg a 650 TWIN je myslím celkem dobrý poměr.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Kasak napsal:
Mě na váhu nedostala ani doktorka,tak vám to taky neřeknu.
Určite roby drahoty, alebo tajny King? Možno že, čaka na Vlastimila ktory by ho mohol aj preskočiť. Horšie by hadam už len bolo keby ti aj v servise zakazali bramboru!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
bohumil napsal:
sakra já se zvážil a su nejaké vyskákané pouhých 110 kg a 200 cm...nic du zakrójit uzenýho
Jsi nějakej podvyživenej. Nenafukuje si ti somálské bříško?
192 cm a 114kg hladovej a dehytratovanej. Naštěstí mě ten náš dlabanej ingot uveze i s velitelkou. Akorát se furt nemůžu dostat na spotřebu 1,9 TDI
KUKY napsal:
Já 99 kg a F800GS. Chtělo by to 10 dolú, ale zatím mně uveze.
Kašli na kila a pořiď mašinu, co uveze i chlapy A nebo se koukni do zrdcadla a řekni si, že to jsou všechno svaly a ty jak je známo, jsou těžší nežli tuk
Upravil Medik dne 07.12.2012 21:32
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takový hážu levačkou přes bok zpátky do rybníka
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz