lidicky vim ze je to tak na houby podle vypisu z netu, ale mam posledni dva finalisty a musim to rozlousknou, juknete na to zkusenym okem vlastnika 650, popripade pokud mate nekdo jinej typ a cena max max 65 000,- ale to uz musi byt bez investic jako pneu atd.
acsroman: taky nevypada spatne, ale nema chranice rukou, nema alespon zadni kufr a nema vyssi plexi a pochybuju ze bi ji borec dal treba za 64000 ab bylo na prihlaseni evidencku atd. hold je to blby kdyz student kupuje masinu a presnej rozpocet
tak tu stribrnou neslevi ani o korunu
Upravil schrek dne 12.12.2012 11:32
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Proboha číslo 2 NEBRAT !!! Podle fotek vypadá dobře, ale je to šrot a za tím si stojím, byl jsem se na něj podívat. Majitel to nemůže už víc jak půl roku udat a nedívím se. Motorka orezlá, úržba věškerá žádná, mám za to že byla bouraná, řízení bylo jakési uskákané, jsou tam díly které neodpovídají roku výroby. Jo a to ABS NEMÁ zapsané v techničáku.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
acsroman napsal:
Taky bych se přikláněl k č.1 ale proč je tak barevná ?
Jestli je možnost podíval bych se na tento inzerát, mě zaujal. http://www.motoin...50-gs.html
Ale to te zaujalo jen cenou, ne? Zajimalo by me jak to vypada nazivo, protoze poznamka stav odpovida stari znamena, je to rozsekany, ale nemuzete se divit, pac to ma 10 let. K tomu spunty a nejcastejsi najezd se kterym se v CR motorky prodavaji:
Schreku,psal jsem už studentovi,prostě pochopte,že s jeho požadavkama pěknou s abs,topcase,málo najeto do 65k prostě těžko budete schánět, v rajchu začínají pěkný kolem 3000 eur snažil jsem se mu něco přivézt ,ale tam to prostě nesežene,potom jedině nějaká obouchana Itálie,nebo angličanku a vyměnit světlo.
Nebo jít na nižší level transalp spolehlivá,levnej provoz
Jak píše Pete 1427 je divný proč nemá zapsaný abs když ho má
Upravil Bob dne 12.12.2012 13:16
JÁ PRODÁM F 650GS r.v. 2004 TU SVOU JEN CENA JE KAPÁNEK JINDE POTŘEBUJU NUTNĚ 85.000KČ něco dám do auta za zbytek pořídím jinou motorku foto pošlu mailem pomůže te mi servis má dělán u motoblba v Havířově.najeto 48.000kmjsou u toho 2 x 44l kufry tanvak 45l
vyšši plexi padák,větší pastly
Upravil michal krtek dne 12.12.2012 12:46
Zaujala mě jak ta cena tak i rok výroby a v neposlední řadě i ty kilometry. Ale jaký je její stav
Labus01 napsal:
acsroman napsal:
Taky bych se přikláněl k č.1 ale proč je tak barevná ?
Jestli je možnost podíval bych se na tento inzerát, mě zaujal. http://www.motoin...50-gs.html
Ale to te zaujalo jen cenou, ne? Zajimalo by me jak to vypada nazivo, protoze poznamka stav odpovida stari znamena, je to rozsekany, ale nemuzete se divit, pac to ma 10 let. K tomu spunty a nejcastejsi najezd se kterym se v CR motorky prodavaji:
Bob: ja mu to rikal taky, jiank uz sleviml nemusi mit ABS, ale asi s nejvetsi pravdepodobnosti pocka a koupi treba az v cervnu az trpchu dospori a pak by mozna koupil i tu krtkovu
Čeština můj koníček
JJ rozumné řešení došetřit a hlídat zde na foru prověřenou moto a jak někdo bude chtít velký bávo a bude prodávat svůl pěkný einzylinder tak po něm skočit držím palce.
to bude asi nějaký omyl,
v žádném případě u mě Vaši známí nebyly, motorku jsem ještě nedávno inzeroval za 70000Kč a nikdo se na ni dívat nebyl.
Zřejmě nějaký jiný prodejce z Brna. Do nedávna jsem měl motorku ve Znojmě.
Ale oravdu na prodej nespěchám, klidně počkámna sezónu a prodím ji bezproblémů za plnou cenu.
Taky si Vojtechu mohl napsat ze uz si se zde regnul a nemusim tu psat za tebe.
Čeština můj koníček
Jo jeste me napadlo pouvazuj jestli jsi schopen nasetrit 85 a doporucuju si to u krtka rezervovat jeho masina je oki za to rucim i za krtka osobni vazby nekolik let hod mu zalohu 30 at muze opravit autak a t to mas rezervovany on bude v klidu a v cervnu mu das zbytek a mas masinu jak vino
Čeština můj koníček