Doufám, že kousek jinam než letos, to jsem byl jenom v pr de li
Bane, chtěl bych na 14 dní až 3 týdny dát Bulharsko a Řecko. Bude to z rychlíku, ale s velitelkou a mím oblíbeným stylem - jedu, kolem 15 hodiny začínám hledat SPP (sprcha, postel, parkování), ubytování, špacír, popít, nažrat, kouknout kam přibližně zítra jet, zalehnout a s rozbřeskem (to moje žena miluje) zase jedu..... třeba stihnem dojet jenom do Bulhar a třeba dojedem na konec Řecka. Neplánuju, neřeším, užívám si.
Upravil Medik dne 12.12.2012 15:20
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já plánuju zkusit Bosnu. Zatím nemám přesný cíl, nebo spíše cíle, ale jen region. Spíš mám problém s kým. Samotnému se mi nechce a tak doufám, že brácha bude moci.
Upravil Miho dne 12.12.2012 16:37
Medik napsal:
Jaký to tam bylo? Chystám se tam v té nadsledující sezoně
Kupodivu docela drahý. V tý řiti jsem budoval rodinné sídlo. Ještě to mám na několik let, ale letošek byl prostě odepsanej. Moc se netěš, že ušetříš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Bane, chtěl bych na 14 dní až 3 týdny dát Bulharsko a Řecko. Bude to z rychlíku, ale s velitelkou a mím oblíbeným stylem - jedu, kolem 15 hodiny začínám hledat SPP (sprcha, postel, parkování), ubytování, špacír, popít, nažrat, kouknout kam přibližně zítra jet, zalehnout a s rozbřeskem (to moje žena miluje) zase jedu..... třeba stihnem dojet jenom do Bulhar a třeba dojedem na konec Řecka. Neplánuju, neřeším, užívám si.
Kousek jinam než letos?Tak jestli fakt jen kousek tak to bude do pi.če