Tak jsem mel v plánu vyrazit alespon na běžky,ale počasi tento víkend fakt nepreje.
Tak snad to pres vánoce bude lepší.Na sjezdovky to primo v Machove asi nebude,protoze neni zasnezováni a zase tak moc chumeleni nehlasi.Nastesti mame v okoli dost zasnezenych sjezdovek.
A jak jste na tom vy?Vymenite motorku za lyze a uzivate si to?Nebo sedite doma a nadavate na pocasi?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To víš,že se na lyže těším.
Hlavně se těším až se vrátím do naší "hornaté vlasti"
Jsem v Litvě,sněhu je tu po kok.t,furt jen fouká,prostě humus,ale žádnej kopec.Běžkám bohužel nehovím
Snad v únoru bych mohl oprášit bojovný bety a vyrazit
Jedu? Tedy žiju!
Já vždycky vytáhnu rodinu na lyže,koupím celodenní. Říkám tomu že jedeme zajezdit na vleku,páč dolů to trvá dost míň než ty fronty dole a to mě neba...Sjedu to 2x a sedím pod sjezdovkou s nějakým gročíkem nebo svařáčkem a mám to v .. Jen se dívám na ty mamrdy jak si jezdí ve frontě přes lyže :-) .
Taky se těšim,jedeme hned na Nový rok do Vítkovic.Banda odložených žen a tři chlapi.Vloni jsem tomu moic nedal,tak si to letos vynahradím.Fronty tam ani nejsou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chtel sem taky ted o vikendu na bezky. Bohuzel to pocasi je na houby. Na sjezdovkach se taky svezu ale jel sem na nich poprvne pred 2 rokama tak se teprve zdokonaluju.
Doufam ze na bezky to jeste pujde.
No jistěěěě... V blízkém okolí (cca 15-20 km) mám v dosahu pět sjezdovek, nejsou to sice Alpy (délky okolo 400-700m), ale po pár hodinách se i tam člověk celkem solidně vyblbne.. mám vyzkoušeno, že nejlíp si zalyžuju v pracovní době , tj. dopoledne, bývá tam mimimum lidí a člověk pak jezdí imrvére nahoru dolů bez front u vleků. Alpy jednou za rok na pár dnů. S běžkama je to ještě lepší, trať mám cca 500m za barákem. Letos už hodinu na běžkách
Upravil bluesbery dne 16.12.2012 10:29
Pravidelně v zimě měním R800GS za GS Voelkle Racetiger. Letošní svátky v Bad Kleinkircheheimu, pak v únoru Ladis. U nás jen běžky, jezdím od 3let a tu mě to nebaví. Budeli někdo v okolí, můžem zajít na svařák
https://www.zonerama.com/rop1
Kasak napsal:
Taky se těšim,jedeme hned na Nový rok do Vítkovic.Banda odložených žen a tři chlapi.Vloni jsem tomu moic nedal,tak si to letos vynahradím.Fronty tam ani nejsou.
Do Vítkovic jsem jezdil jako kluk na podnikovou chatu Mikrotechny. Zajímalo by mě jak to tam vypadá dneska.
Ač na to nevypadám, i já se těším na lyže. Už v lednu jedeme s bráchou na pár dní do Livigna a v březnu tamtéž i s rodinou. Doma se sem tam svezeme na Moninci (všední den a hned zrána), nebo v Jeseníkách, kde mám stále trvalé bydliště, byt a zázemí. Jinak jsem s kamarádem postavil ubytko a snad to nebude reklama, když napíšu,že je to v Dolní Moravici u Rýmařova a je to nové. Kdo by chtěl více info, pište PM, ceny jsou zajímavé. A nejen v zimě. No, ale běžky nehoním, to je dřina.Jsem se nějak rozepsal.
Zas*anej snowboard každou zimu se těšim až poprvé vyjedu a to jezdim asi 15 let na snb a tento týden jsem byl jako každej rok v Alpách kde jsem si zlomil pažní kost v kloubu. Příští týden se uvidí jestli je nutná operace jinak prognóza je zatim pul roku v ortéze... Sotva se vejdu do dveří s tim válcem podpaží.
F 650 GS (00)
já se přes zimu živím jako instruktor, takže se už těším. je fakt, že koncem zimy už je toho dost a čekám až zimní sezona skončí a bude teplo. loni jsem byl víc jak 100 dní na lyžích.
v sobotu Jizerky na běžkách - sněžilo, dobré/rychlé stopy, lidí jak ....
jinak u nás už jen běžky - bruslení/klasika a v Alpách sjezdky - Livigno zatím vyhrává ;o))
www.jantruhlar.cz
Kasak napsal:
Do Vítkovic jsem jezdil jako kluk na podnikovou chatu Mikrotechny. Zajímalo by mě jak to tam vypadá dneska.
Děláš si pr.del.Na tu chatu jezdim už asi deset let.Změnilo se to,že jsou tam nové matrace,míň postelí,starej stůl v kuchyni je pořád a vlek na háček je taky v provozu stále.Hlídá nás tam takovej šedivák,jmenuje se Pepa nevim jak dál.Je to bejvalej mikrotechňák.Pořádá to Lucka Zítková.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Děláš si pr.del.Na tu chatu jezdim už asi deset let.Změnilo se to,že jsou tam nové matrace,míň postelí,starej stůl v kuchyni je pořád a vlek na háček je taky v provozu stále.Hlídá nás tam takovej šedivák,jmenuje se Pepa nevim jak dál.Je to bejvalej mikrotechňák.Pořádá to Lucka Zítková.
jj, byl jsem svědkem jak Kašák rozšláplnul Cidasovi sněhuláka.. nechtě pochopitelně..
Já zimu nesnáším Sedím doma a nadávám
Sice mě v pátek "naučil" kamarád v Deštném na snowboardu(sjedu kopec a spadnu míň,jak 20x...někdy i 1x ) ,ale zjistil jsem,že to je dražší záležitost,než motorka a ti parch.anti s těma vlekama jezděj tak pomalu,že i já sjedu kopec za 1/2h 2x ale z toho trávím 20min na lanovce,5min na cestě dolů a 5min ve frontě(bylo to v pátek v "prac.době" takže nebyly fronty,jinak by se poměr ještě zhoršil,takže nevím,jestli na tohle budu mít nervy?
Navíc to žere prachy potřebný v sezóně na benzín,takže za mě stop zimě!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA