Halo halo panove tak, kto ešťe nechrape a vajčakuje na nete? Bob a TomVS asi rano nevstavaju tak, si trochu predlžuju ten sudny den! Ono 21.12.2012 je iba raz v živote tak, to netreba hned cele prechrapať!
Upravil JRM66 dne 21.12.2012 19:50
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Ahoj Ujo + Schreku, vrátil jsem se s beaglem z procházky nalil si campari s juicem a koukám na fishing and hunting a prostě je večer jako každej jinej.Tímto zdravím všechny co musí vstávat v 5h nebojte se nic se v noci nedělo a život go on
Ja už tiež pomaly ale isto končim, rano je už celkom blizko a zajtra mam celkom perny den, tak zatial dobru noc všekym vytrvalcom.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Nic nevydrzite. I ten konec světa prospite jsem si vzal raději noční. Jeden nikdy neví ....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ty jo tohle tema sem v nici nezachytnul ja dodelavam po nocich praci aby bylo pres den vic casu na zabavu . Jo mam jeste navik z dob kdy jsem delaval baru sichta od 19 do 6 a v 11 vstavat a fungovat.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
No tak stromek na nekolikate konecne umisten do zpravneho pokoje a nazdoben aniz by se deti vzbudily, darky zabaleny, kapr lezi v mlice a brambory na salat se chladi na chotbe, Dneska rano jeste udelat salatek, smahnout odpoleden kaprika a bude hotovo. No jeste dam jedno cislo s zenou a jdu asi spat.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
...Ahaa..tak to se omlouvam,byl jsem se jen vycurat, pac včera padly za sve lahev armenskeho konaku ( 10 let) a whisky (nevim) a vyhodil jsem za dvere rozmazleneho kocoura.. Toz tak, a takhle my si tu zijem.. Jeste si loknu neceho studeneho a jdu z5 do betle.. . Tak dobrou..
Upravil bluesbery dne 24.12.2012 06:40