Jak je to s cenami PHM v Polsku? Nedávno jsem slyšel jak jsou v Polsku levné PHM. Když jsem byl včera v Bautzenu na Adventu, byly všechny pumpy na hranici s Polskem doslova v obležení Poláky (blokovali dálnici), kteří tankovali před vjezdem do Polska PHM. Tak tomu moc nerozumím. Proč tankují ve velkém nejdražší PHM v Evropě? Nevím nechápu.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Yvanhoe napsal:
Jak je to s cenami PHM v Polsku? Nedávno jsem slyšel jak jsou v Polsku levné PHM. Když jsem byl včera v Bautzenu na Adventu, byly všechny pumpy na hranici s Polskem doslova v obležení Poláky (blokovali dálnici), kteří tankovali před vjezdem do Polska PHM. Tak tomu moc nerozumím. Proč tankují ve velkém nejdražší PHM v Evropě? Nevím nechápu.
Bydlím kousek od polských hranic a občas tam jedu natankovat a spojit s nákupem v marketu. Benzín vychází o 3 kačky méně a taky potraviny v marketu jsou levnější. Kdo se nebojí polských potravin / a nevím proč by se měl bát / tak je to pro ty co bydlí poblíž hranic dobrý tip.
a já tankuju v Táboře na Shellce za 32,90(natural).Tuhle cenu tam mají pořád
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
a já tankuju v Táboře na Shellce za 32,90(natural).Tuhle cenu tam mají pořád
Jo hochu už tam zdražili-od pátku 33,40.
Tak je fakt,že teď jsem doma na dovolený,takže jsem tam tankoval naposledy minulej pátek... Jinak v Pardubicích Shellka tušim přes 35 kaček...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Yvanhoe napsal:
Tak tomu moc nerozumím. Proč tankují ve velkém nejdražší PHM v Evropě? Nevím nechápu.
To si len mysliš že, najdrahšie PHM je u vas v CZ, drahšie je len v taliansku, turecku a u nas na slovensku!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Schell je peknej shit tam uz nikdy nejedu. Jinak ja tankuju jen benzinu verva naftu vim ze v aute na stejny natankovani ujedu proste o 100km vic nekolikrat ozkouseno a druha moznost je Lukoil cena dnes 34.30 a minulou zimu pri testech vysla po benzine jako nejlepsi nafta. A do motorky tankuju taky tak bud benzina nebo Luk dneska byl benzin 33.50
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Schell je peknej shit tam uz nikdy nejedu. Jinak ja tankuju jen benzinu verva naftu vim ze v aute na stejny natankovani ujedu proste o 100km vic nekolikrat ozkouseno a druha moznost je Lukoil cena dnes 34.30 a minulou zimu pri testech vysla po benzine jako nejlepsi nafta. A do motorky tankuju taky tak bud benzina nebo Luk dneska byl benzin 33.50
Ono je to jedno jestli Shell, Benzina, nebo LukOil... Když je majitel dobytek a pančuje, tak si prostě nevybereš. Já mám špatné zkušenosti zrovna s LukOilem, natankoval jsem do značkového kanystru benzín a on mi normálně nabobtnal. Smrdělo to po acetonu, to bych blil. Tankuju plnou nafty cca 2xtýdně, vždy si vymažu počítadlo km a nejvíc najedu na naftu od Čepra tankovanou u Plaňan na Kolínsku.
Upravil TomVS dne 23.12.2012 20:15
schrek napsal:
no zrovna minuly tyden jsem mluvil s kamaradem co jezdi u velky firmy s tranzitem, maj jich asi dvacet a exkluzivne vsichni tankuji u luku po praze a za posledni tyden tri dieslovy cerpadla v pr...li
TomVS: mas pravdu proto jezdim tamkde to znam a na ten benal proste vim kolik najedu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček