Jak jste na tom s tradičním kaprem o Vánocích? Jíte, nejíte, kupujete živý, mrtvý, hotový já už mám vykucháno, zbaveno všeho a v lednici spinká čisté masíčko připravéné na zítřejší véču
hnusnej vanocni zvyk a velka ostuda, kdyz sem dorazi civilizovani turiste a vidi na ulicich potoky krve.
Ja mam... jako obvykle, smazak
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal:
Mrkni do vlákna PF2013 - včera jsem tam líčil svoje pocity z kapra...
Hehe, tak příště řekni. do tutoho stavu jsem schopnej kapra, jak ho známe uvést za 45 minut ale musí být mrtvej. Nějak nedokážu zmáčknout spoušť
Labus01 přiložený následující obrázek:
Labus01-45 minut dyť za 10 minut neni co řešit i se zabitím a hlavně smaženej kapr bez kůže to taky nechápu.
Upravil Fanos Rusicka dne 23.12.2012 14:27
někde jsem kdysi slyšel, že na vánoce máme vidět zlaté prasátko. Tak já ho prostě chci nejenom vidět .
To bláto z rybníků mi nějak nešmakuje. prase je prase...
R1100GS
Jsem myslel,ze v kuzi je nejvíc vitamínů.Ale mozna si to pletu se slupkou u ovoce.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
schrek napsal:
presne 45min a je pripraven an obalovani
45minut jsem to měl od vyndání kapra z tašky po umytí posledního nože
Docela jsem překvapenej, jak málo lidí jí kapra všeobecně. Já mám ryby docela rád. Ať je to kapr, pstruh nebo třeba losos. Prase mám skoro každej den, tak je ryba příjemný zpestření...
Kapr je fajné ještě je dobrý ho nakrájet na podkovy a ty dát na půl dne do mlíka - ono to vytáhne takovou tu bahnitou pachuť. Prostě dopoledne zabít ,hodit do mlíka a večer vytáhnout a je to eňo nůňo super jemný masíčko bez pachuti.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já se přiznám že to neumím zabít ... jím to rád, ale zabít .. čumí to jak chleba z tašky a lísknout ho po řepě ... prase jo, ale rybu ne ... to je divný ..
Labus: no kdyz to vezmu tak mych 45 min je vcetne vypousteni vody z vany az po naporcovani kapra a ocisteni vnitrnosti a hlavy na polivku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček