Přátelé, jsem zde členem poměrně krátce, ale jsem přesvědčen, že jsou tady moc fajn lidi, tak ať to tak zůstane.
Přeju šťastný a veselý a v roce 2013 dobré spalování, vítr ve tváři, pokud možno stále ideální stopu a mnoho vydařených cest a šťastných návratů domů.
Tak a vyrážíte dneska? Na západě máme slunce a 12°C
Letos neni sníh, protože Ježíšek si koupil GéeSo a bude dárky rozvážet na motorce
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Tak v Brně máme led a sníh, po pěti letech jsem vynechal srazík Vánočka ve Slavkově.
fakt se mi do těch rozsolenejch a místy zledovatělejch s.r.a.č.e.k. nechtělo...
Pár fotek od místního kamaráda...
mara přiložený následující obrázek:
Tak to Plzeň vysoce nad nulou, sluníčko. Po několika dnech neustálých dešťů už i suché silnice a chodníky. Kdyby byla moto, tak bychom určitě kolem komína vyrazili.
Třebíč-Ptáčov--- totálně všechno namrzlé, silnice opravdu jeden led..cca vrstva na bruslení, teplota mírně nad nulou... 0,2 °C maximum... Inverze, mlha všude sluníčko jsme zde neviděli už nějákej ten den..
xHackerM napsal:
Tak to Plzeň vysoce nad nulou, sluníčko. Po několika dnech neustálých dešťů už i suché silnice a chodníky. Kdyby byla moto, tak bychom určitě kolem komína vyrazili.
Tak já vyrazil kolem více komínů,protože když jsem se vrátil domů,měl jsem na tripu 238km
Dum spiro,spero.
MICHAL GS napsal:
Letos žádná jízdau nás v Kobylí ledovka jak ****snad příště
Je to sice Yamaha, ale bovorští myslim v tomto segmentu nic nenabízí má to taky řidítka, tak jsem se trochu projel Jinak krásné svátky všem [img][/img]
chafre přiložený následující obrázek:
Včera jsme se o Vánočce ve Slavkově bavili s Joem, ale já byl skeptickej už večer, kdy jsem se od něj vracel autem a blbejch 30km jsem jel hodinu - klouzačka jak prase. Dneska je to celý den stejný - ledovka jako prase, pořádně se venku nedá chodit ani pěšky Schody z baráku jsem ráno málem sjel po prdeli. Takže motorka dneska určitě nééé.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...