už sme niečo podobné rozoberali, dajú sa kupiť všeliake púzdra napr.od HAMY a pod. ale kvalita vodotesnosti je nepostačujúca mňa osobne nadchlo riešenie od výrobcu RAM YouTube Video
tu sme sa o tom bavili http://www.bmwgs....ost_250251
Upravil Rudy11 dne 30.12.2012 23:15
BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
http://www.nejlep...15-mm.html
já mám tuten. dáš tam navigaci, nebo telefon a funguje to dobře. s vodotěsností problém zatím nebyl, když jsem to nezapoměl zapnout až do konce pak sundám ten "vodotěsnej" kryt a místo toho dám obyčejnej držák na telefon a jedu...
Těch držáků a pouzder e hodně, ale S3 není dobrá na tohle uchycení. Její konstrukce není předurčena k opevnění na moto. Já odrovnal S2 za 5 dní. 3500 km :-)). Navigace , která nahradí Telefon se dá pořídit za 4-5 tisíc.
ja koupil čínskou galaxy s 3 za 2600kč má lepší vnitřní pamět ,dva sloty pro sim karty atd,akorát nema napis samsung,takže když umte tak to zas tolik bolet nebude
To pouzdro az se bude vyrabet te bude stat stejne jak ten cinskej mobil....na S2 stalo kolem 2 tis. ale bylo to stejne spis na kolo. Jakej tam mas procesor a displej?? Pochybuju,ze je tam to samy jako na S3, pak to bude ale uplne jinej mobil,jen s designem S3 ne?
Upravil lysak dne 31.12.2012 00:09
doby kdy čína pouze kopírovala spotřební zboží jsou už pryč ,ten telefon mám přes kámoša z datartu a ten mohl mít galaxy za 8 tis,ale šel do toho čínana za 2600kč,tak asi věděl .
K tomu obalu máš asi pravdu ,ale mě se líbí ten obyčejný za těch 350kč co je v odkazu ,je sice na kolo ,ale nemyslím si že to bude na ****.
kody napsal:
doby kdy čína pouze kopírovala spotřební zboží jsou už pryč ,ten telefon mám přes kámoša z datartu a ten mohl mít galaxy za 8 tis,ale šel do toho čínana za 2600kč,tak asi věděl .
K tomu obalu máš asi pravdu ,ale mě se líbí ten obyčejný za těch 350kč co je v odkazu ,je sice na kolo ,ale nemyslím si že to bude na ****.
Asi řeší lowe ,protože by do čínské mrdky nesěl a ještě člověk co to prodává.... Mám dnes a denně v ruce kopie iphonů,samsungů a nokií. To se ani neopravuje. Tahají to z honkongu za pár dolarů. Kdyby si to viděl udnitř a držel v ruce origo i kopii hned by si viděl dozdíl.Jen ten lcd je super extra . Ale víš jak se říká proti gustu.... Já bych si taky kopii bmw nekoupil ....
čínskou kopii nikdy víc.. jsou to mrdky největšího kalibru, omlouvám se za to sprosté slovo.. ale vím o čem mluvím.. Popravdě raději si za telefon připlatím než koupit levnější, protože švára koupil samsunga za 900 (takovej ten jendoduchej co nemá ani budík) a fungujemuu jneom když se dobře vyspí....
kody napsal:
Ja sem ho kupoval z aukra asi za 200kc. Uz ho mam asi 7000 km a pole nepole, drzak drzi
Nebude jednoduchšie si kupiť vodeodolnu činsku moto navigaciu v lepšej cene ako tu chobotinu, naviac maš +2 jahre garantine, bez žiadneho DPH-čka a poplatkov?
Upravil JRM66 dne 02.01.2013 01:03
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Jednak to další věci
S3 má 4jádro (4x1400MHz tzn. 5600MHz)
ta čína má dvoujádro s nižším taktem (2x1000MHz = 2000MHz tzn cca třetinový výkon jen procesoru)
poloviční RAMka...
cca 2,5x menší rozlišení displaye proti S3...
a použitelnost celkově bude uplně ... mno spíš nikde než někde...
mobil nikdy plnohodnotne nanahradi GPS navigaci beru to jen jako nouzovku a to prave z duvodu drzaku obalu atd GArmina hodim na ram drzak a je mi jedno jestli sviti slunko nebo padaj proudy vody GPS drzi a neresim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já mám vše od sw-motech i s kapsou proti slunci nové nepoužitémyslel sem ze to někdo koupi a nebude se mi válet doma
Upravil michal krtek dne 12.03.2013 14:43