Neuvěřitelné, neskutečné, nešťastné... Lituji poctivé policisty kteří to budou zase za chvilku nahánět zpět. Klaus to teda nezakončil zrovna hezky...
Upravil TomVS dne 02.01.2013 19:44
Také mi přijde škoda veškeré práce při dokazování viny všem těm lidem (co to muselo stát peněz a času....) a teď najednou skoro 7000 prokazatelně vinných lidí dostane milost
no asi kdybych se vyjadril byl bych vykopnut za brutalni vulgarnost z tohoto fora tak radeji nic rikat nebudud.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Lumpů je plno a těch několik to už nezhorší markantně... Nemohlo to být gesto jak zakamuflovat amnestii pro janoušky a jiné to je v.olovina.... Udělal to.... má na to právo... Určitě to nebylo tak že se probudil a byl to okamžitý nápad... A nakonec, většina kroků které Klaus udělal nebo řekl se časem ukázala jako správná... Je to chytrej chlap!
TAKE IT EASY
Blil bych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co víc napsat... A ke Klausovi se nebudu vyjadřovat už tuplem.
A k těm svinskejm cikánům,který teď vylezou z lochů taky ne...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nemůžu si pomoci, ale co vlastně za tu dobu v úřadě prezidenta udělal? Mi tam přišel jen jako figurka, aby se zapláclo volné místo na hradě. Vždyť prezident je dneska jen člověk, skoro nic nemůže, všechno řídí vláda, pardon "vláda" plná k*k*t*.
xHackerM napsal:
Nemůžu si pomoci, ale co vlastně za tu dobu v úřadě prezidenta udělal? Mi tam přišel jen jako figurka, aby se zapláclo volné místo na hradě. Vždyť prezident je dneska jen člověk, skoro nic nemůže, všechno řídí vláda, pardon "vláda" plná k*k*t*.
S amnestii nesouhlasim,ale ze by byl Klaus loutka?Myslim,ze jako prezident byl hodne vyrazny a spousta kontroverznich nazoru se ukazala jako pravdiva.
A i kdyz s prezidentem nebudu souhlasit,tak psat o nem jako o ,,Vencovi" mi prijde dost ubohe.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Taky bych neřekl, že je k***t, ale na druhou stranu je pravda, že některý věci jsem nikdy nepochopil. Např. ono legendární pero, to jde absolutně mimo mne, na to fakt nemám žádný vysvětlení. Bohužel současná amnestie, ač na ní má právo je skutečně flusnutí do xichtu. Slováci taky amnestovali, ale v podstatně menší míře. Kdyby pustil drobný zlodějíčky, kapsáře, prostě ty, kteří tady a kdekoliv jinde byli a budou, je to v pohodě. Ale vypustit ****y, kteří obraceli miliardy? Silný kafe...za mne
Já měl na Klasovi rád to, že měl svůj názor, dokázal vetovat plno nesmyslnýchh zákonů a neposral se z EU.
Ale tu amnestii nechápu.
Když nic, je to neúcta k práci policie a justice.
Splněný sen moje 1100GS
Čumím na zprávy ,kde je moderátor novy před věznicí a ptá se lidi co tam prej od rána mrznou a na koho tady čekají a ta" opálená "paní povidá na bráchu,na stréca ,na tatu,všeci tam su od nas za čorky.
Toto neni vtip **** toto je ČR.
Praděda mi vždycky říkal že tady v té naší malé pitomé zemi byl pořádek jen za Hitlera.