zdravim vsechny ve spolek.zaregistroval sem se u vas pac se chystam stat majitelem jedne z techto motek,drive sem jezdil silnicni cestovni pak enduro st, ale na cestovani ve dvou nalozeny to nebylo ono,tak sem se zakoukal do gs.ale jelikoz teprive zjistuji info o teto moto pred koupi(abych se vyvaroval nakym velkym pastim) rad bych poprosil o vase skusenosti a nazory na co si dat pozor a jaky rocnik zvolit(ale vzhledem k financim to bude do rv,2000),stejne tak i srovnani mezi 1100a 1150.,moc vam vsem dekuji Tom
Je tu toho kupa.
Hlavní rozdíl je v tom že 1150 má 6ti kvalt. A potom design.
Podle mě je jedno jakou koupíš. Hledal bych 11ku z roku 98 nebo 99 a nebo 1150 2000-2002.
Pokud nechceš (nebo nemáš prachy na) ADV, jsou to "skoro" stejné stroje.
Já mám 11ku a po 1150 nekoukám.
Asi bych víc hleděl na stav a výbavu než na to zda 11 nebo 1150.
Ale je to můj názor.
Splněný sen moje 1100GS
1100GS se dá sehnat levněji a je to více"dlabanej ingot". Koukal bych spíš po stavu. Ani s jedním typem chybu neuděláš.
Upravil Medik dne 03.01.2013 15:44
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jinak samo ze je 1150 je krasnejsi ale jak pisu lowaku bude tak kolem sta,tak premejslim jestli1100 trosku v palbe a nebo nakou zaklad ci decentne padlou 1150.
tomikanec napsal:
jinak samo ze je 1150 je krasnejsi ale jak pisu lowaku bude tak kolem sta,tak premejslim jestli1100 trosku v palbe a nebo nakou zaklad ci decentne padlou 1150.
Jo, to už si musíš porovnat sám v sobě Já měl takykolem kila a za to se tenkrát s bídou splašila dobrá 1100. No a mám ji dodnes, protože je tak škaredá, až je krásná. A to jsem koupil 1100 s vidlema z 1150 a ani jsem to nevěděl, taková jsem byl lama. A ono to kupodivu nevadí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Za ty love bych šel být tebou do jedenáctky, za ty love ji koupíš v lepší výbavě a třeba už s kuframa než holátko 1150 a na padlou se radši vyprdni. Nikdy nevíš jak moc "padená" byla, mohlo by se ti to taky pěkně prodražit.
Raději 1100 v super stavu a s nějakou výbavou než 1150 holou nebo padenou. Službu ti udělají obě stejnou, pokud ti ale inponuje více vzhled 1150 tak jdi do ní a neptej se kterou.
Upravil LukyGs dne 03.01.2013 16:02
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Malakh napsal:
Mne sa zdá, že cenový rozdiel medzi 1100vkou a 1150 je ďaleko väčší ako užitkový.
Za ušetrené dukátiky bych do toho naložil nové tlmiče (nie repas) , nebudeš mať síce toľko kvaltov (myslím,že ľahko oželieš), hydraulickú spojku,... ale jazdnými vlastnosťami budeš na tom určite lepšie...
Ta je za tu cenu v dost dobré výbavě
Škoda že se lidi bojej najetých KM, tadle děvčina jich dá určitě ještě spoustu desítek možná i stovek tis.km
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
tomikanec napsal:
asi sem divnej, ale mě se víc líbí to hranatý Aviacký světlo na 11 než ty dvě na 1150 ... akorát, že hůř svítí :-( .... ale ve všem ostatním mám radši 1150 :-)) protože ji mám :-))
Upravil chstepan dne 03.01.2013 17:15
(ch)stepan
asi sem divnej, ale mě se víc líbí to hranatý Aviacký světlo na 11 než ty dvě na 1150 ... akorát, že hůř svítí :-( .... ale ve všem ostatním mám radši 1150 :-)) protože ji mám :-))
Nejsi divnej,mě přijdou ty dvě světla přímo děsivý..něco jako číslo pět žije ,ale je to o vkusu každýho
Tak to Skaldo vůbec nechápu , ty dvě světla jsou úplný luxus. Trošku jak kačer po opici, ale pro mě "nádhera" jen ta moje si myslí, že má GS dounův sindrom.
Jinak k tématu. Měl jsem skoro stejné dilema, ale víc peněz a tak jsem šel do 1150GS. Jde asi taky o to co od motorky víc čekáš
Nejsi divnej,mě přijdou ty dvě světla přímo děsivý..něco jako číslo pět žije ,ale je to o vkusu každýho
skalda ale píše že se mu nelíběj ty světla na 1150 a né na 1100
Nééé všechno jsem poplet,blbě jsem si to přečetl...nelíbí se mě ty dvě na 1100 ,na 1150 je to nádhera