Ahoj, chystám měnit řetězovku a pod předním řetězovým kolečkem mi teče(vzlíná) olej. Nevíte jak to pod ním vypadá ? Stačí vyměnit pouze nějaké gufero, nebo je to složitější.
Místo je vyznačené na fotce, fotka není moje použil jsem jí od xHackerM, snad mu to nebude vadit.
acsroman přiložený následující obrázek:
To, že je tam bordel a mastnota je v tomhle místě snad i normální jev, ale pokud je to ve větší míře, zřejmě máš na výměnu gufero... Ale to je asi o rozpůlení motoru, nevím, jestli se na něj dostaneš zvenku... Kluci servisáci ti poradí víc... Ostatně moje je teď k fotkám rozebraného motoru jak dělaná...
Toho se bojím nejvíc, že by se musel rozdělat motor. Servisak to prý bude u nějaký dělat a potom mi řekne jak to tam je. Není to žádná katastrofa, jak to teče, ale je vidět mokrá mapa čerstvého oleje.
acsroman napsal:
Toho se bojím nejvíc, že by se musel rozdělat motor. Servisak to prý bude u nějaký dělat a potom mi řekne jak to tam je. Není to žádná katastrofa, jak to teče, ale je vidět mokrá mapa čerstvého oleje.
Na tý xHackera to budu dělat. Zítra nastartuju flexu říznu řetěz a nafotím ti to jak to tam je
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já nevím no... Zkus pohledat YouTube nebo jiná fóra, třeba Jawu nebo Aprilie, jestli to tam nenajdeš... Možná jde ven zvenčí, za cenu, že ho zničíš, ale nevím, jestli tam pak slušně dostaneš nový...
servisak: pekny :)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dík, schválně jsem to udělal tak s tím co má doma snad každej tudíž natom nic není. práce na cca 15minut i se sundáním řetězu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Dík, schválně jsem to udělal tak s tím co má doma snad každej tudíž natom nic není. práce na cca 15minut i se sundáním řetězu
ten trik s tim vrutem se mi libi.
jeste si muzu obrousit spicku dremelem at to tolik neposkrabe...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2