Poznámky k pozvánce
Ubytování - cena je uvedena za osobu/noc.
Na uvedené číslo účtu posílejte pouze registrační poplatek 150,- (zbytek si budete platit sami majitelce areálu).
Pro příznivce menších akcí
Nebojte se, i přes účast partnerů se bude jednat o uzavřenou akci fóra. Partnery jsem přizval jen ty, kteří mají spojitost s naším fórem, tzn. TomasTT, Milan Enduroskola, Pade, Pardal. A kluci souhlasili s partnerstvím a pomohou zpestřit sraz a připravit pro Vás tu nejlepší atmosféru.
--> Upřesnění programu
Vyjížďky od 10:00 --> společná prohlídka kláštera Teplá * --> 12:00 společný oběd domluvený v obci Mnichov (jídelníček níže) --> rozdělení na ON a OFF ...
ON --> prohlídka muzea miniatur v Mariánských Lázních ** + kolonáda *** , 3x vyhlídka ****, po domluvě někde zastávka na kafe. Příjezd do pensionu mezi 16. a 17. hodinou.
OFF --> TomR1 a jeho kamarád Jirka mají připravenou trasu i přes brody. Bude záležet na počasí, nicméně by byla škoda se jim vyhnout. Kluky napadla i zastávka s ohněm a buřtama. Stačí, když se domluvíte předem na místě.
Nechci nikoho nutit někam chodit a platit vstupné. Pokud se někdo nebude chtít účastnit prohlídek, tak s tím nemám problém. Stačí se domluvit, že se za hodinu sejdeme na parkovišti a budeme pokračovat dále.
* Teplá - prohlídka 60 minut, náklady 100,-/osoba, info http://www.klaste..., zkusím domluvit parkování přímo na nádvoří (jinak venkovní parkoviště před restaurací)
** Miniatury Mariánské lázně - prohlídka 60 minut, náklady viz. ceník, parkování placené (hodiny, bez obsluhy nebo mimo parkoviště volné)
*** Kolonáda - kašna hraje každou lichou hodinu (takže tam dorazíme buď před nebo po miniaturách (uvidíme dle času), večer je to osvětlené a údajně mnohem hezčí (individuálně můžete navštívit)
**** Vyhlídky - po trase jsou 3 bezplatné vyhlídky (na jedné se např. točilo Z pekla štěstí)
Ceník miniatur
Pokud již teď víte, co si dáte v sobotu k obědu, napište mi to. Pomůže to personálu restaurace. Jídelní lístek zde: http://ulozto.cz/...nichov-pdf
--> Invelt
Pade přiveze motocykly G 650 GS, F 800 GT, R 1200 GS k bezplatnému zapůjčení. Dorazit by měl v sobotu a možná prodlouží pobyt do neděle.
--> TT + Enduroškola
Kluci dorazí v sobotu současně s naším návratem z vyjížděk. Dovezou demo motorky, dle domluvy udělají workshop a Milan nabídne konzultace či ukázkovou jízdu Enduroškoly. Vše záleží na počasí, účasti a hlavně domluvě. V případě většího zájmu není problém provést instruktáž na nedaleké offroadové trati.
--> Rockway
Viktor dorazí se svojí dodávkou a doveze pár kousků z jeho sortimentu, figuríny atd.
--> Výprodej
Kamarád ruší v Plzni obchod a ještě má na shopu nějaké helmy Lazer, něco od Motorexu atd. Vezmu to s sebou a budete mít možnost se na to podívat. Ceny by měly být příznivé (výprodejové).
Značení příjezdové trasy cedulkami
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
loni jsem z Liberce nejel kvůli sněhu, takže letos, pokud budu zdravej/mít řetězy na moto se rád zúčastním. Mám přivézt na flash disku foky z Liberecké ZOO ;o))
Určitě, posledně měla zvířátka úspěch...
Posunul jsem to hodně dopředu, dokonce i před veletrhy, kam kluci z TT jezdívají, takže snad se v ten víkend nebudu muset dělit s jinou akcí a dorazí hodně lidí... Loni nás to počasí fakt vypeklo a defakto všechno padlo a nastala krutá improvizace... A vlastně ani svojí motorku jsem tam neměl, takže faaakt špatný!
Koukám,že tě zbytečně vyděsila extrémní a nevídaná vyjímka počasí Tak to můžu říct,že na 99,9% tam nebudu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PietroDiDopicci napsal:
Koukám,že tě zbytečně vyděsila extrémní a nevídaná vyjímka počasí Tak to můžu říct,že na 99,9% tam nebudu
A próč...??
Na konec září??Proč asi?Buď bude cvičení nebo dovolená...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PietroDiDopicci napsal:
A próč...??
Na konec září??Proč asi?Buď bude cvičení nebo dovolená...
Nojo...
Cvičit asi nebudu a jestli zrovna v tomhle termínu budu na dovolený nevím...pokud budu mít volno,tak rád přijedu a projedu se po okolí...posledně to moc na projížďky nebylo...
Upravil zetor dne 06.01.2013 15:49
Péťo, extrémně netypické počasí to loni bylo a jsem zvědav, kdy se to bude zase opakovat, asi nikdy... Klidně doraž o měsíc dýl, jen to nebude už na sraz, ale u nás Tě přivítáme... Takhle je to lepší pro víc lidí... Spousta to odřekla kvůli počasí...
Dovolená není problém, ne? Si jí prožijete na Plzeňsko-Varsku...
Bajlak napsal:
Je to podmíněno lidma z fóra a BMW mašinama?
Pokud vezmeš kamarády nebo příbuzné, milenky, děti samozřejmě to nevadí. Pokud dorazí samostatně jedinec na KTM, tak ho taky nepošlu pryč, jen si asi od ostatních vyslechne, že to není servisní svolávačka... Všichni jsou vítáni!
Milenky no asi takhle jenom kamarádi. Naštěstí mám v enduru kolem sebe (gangu ) jenom Bavoráky, pak nějaký choppery a naháče, ale KTM naštestí nic . Jo vlastně jeden s Endrurem má Multistradu v plný palbě a ta je, ale moc pěkná jenže itálii nebrat
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
nazev ankety je presnej! Dorazim urcite, jestli budu mit cas sice v tom terminu mam v planu vylet na ukrajinu, ale kdo vi, co bude za 3/4 roku...
Nepamatuje si nekdo, kdy naposledy v tenhle datum snezilo? ja jen abych vedel, na co se pripravit...
On-roadovka bude uzpůsobena i pro choppery, předpokládám totiž účast mých přátel a kolegy, takže 2 choppery minimálně. Ovšem kdo ví, jaké bude počasí a jak to budeme mít s časem, je to za dlouho, jen termín jsem chtěl zvěřejnit již teď.
Chtelo by to ty akce davat vedet vic dopredu.Takhle narychlo uz mam samozrejme plny diář.Ale snad to nejak přeorganizuju.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!