jak Hix slibil, tak Hix s deutsche presnosti splnil!
taakze... CSOP vam samozrejme pomuze.. neni nutne napichovat vajicka fridexem, strilet nebo michat vajicka s hackama.
CO FUNGUJE:
a) vyzvednete si v CSOP ZADARMO RYSÍ HOUNA -- tel. 773 772 771. Pry to DOST funguje, neb se kuny rysu BOJI, protoze je rysi zerou.
POKUD by to nezabralo -- coz se pry moc nestava -- da se pujcit:
b) specialni ODCHYTOVA KLEC -- taky zadarmo, pripadne oproti zaloze.
V kazdem pripade vam pomuzou a poradi.
---
c) na auta a moto jsou specialni spreje -- taky by meli poradit na 773 772 771. Pripadne nekam do garaze dat ty rysi hovinka.
Upravil hicks dne 09.01.2013 10:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takže jeden smrad mám jako přerazit druhým? Už jsi někdy pořádně začuchal kočičinec? Myslím, že já osobně zůstanu u "konečného řešení".
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Takže jeden smrad mám jako přerazit druhým? Už jsi někdy pořádně začuchal kočičinec? Myslím, že já osobně zůstanu u "konečného řešení".
Mediku pochop, to je reseni pro civilizovany frajery. Pro chudaky co se vybijej v demonstraci vlastni samci prevahy nad chranenym zviretem to neni
...
a ne.. kocicinec jsem v zivote necejtil.. mam jenom 2 chichi.. je to cejtit az od 3 a vejs.
17 cm
jak Hix slibil, tak Hix s deutsche presnosti splnil!
taakze... CSOP vam samozrejme pomuze.. neni nutne napichovat vajicka fridexem, strilet nebo michat vajicka s hackama.
CO FUNGUJE:
a) vyzvednete si v CSOP ZADARMO RYSÍ HOUNA -- tel. 773 772 771. Pry to DOST funguje, neb se kuny rysu BOJI, protoze je rysi zerou.
Ani vajíčka ani fridex....sice krvavé maso mám rád, ale taky mám rád přírodu . Rozdal jsem kolem domu h**** z tygra bengálského. Znamená to, že ho kudla kuna nezná, tak se ho nebojí ? Ale už dva dny mám klid ? Tak jak je to ? Je možné, že se už prokousaly sádrošem, čtou mi přes rameno tyhle příspěvky a raději vzaly roha
obavam se, ze rys bude mozna efektivnejsi... pokud se ti teda kuny nedivaji pres rameno na Animal planet
hele zkus jim zavolat... treba bude tygr fungovat.
17 cm
Jak už jsem psal v allroadově vlákně, rozmístěte ve střešním prostoru (nebo na místě, kde ty kuny a jiná havěť je) chlorové tablety, co se používají do bazénů. Ten smrad vadí i mě, a kuny ho zaručeně nemají rádi taky. Proč si zasírat barák nějakejma dalšíma srač...kama jiný havěti...
Upravil Stewe dne 09.01.2013 12:03
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Jak už jsem psal v allroadově vlákně, rozmístěte ve střešním prostoru (nebo na místě, kde ty kuny a jiná havěť je) chlorové tablety, co se používají do bazénů. Ten smrad vadí i mě, a kuny ho zaručeně nemají rádi taky. Proč si zasírat barák nějakejma dalšíma srač...kama jiný havěti...
treba proto, ze to funguje a nemusis narazit na chlorofobni kunu treba tam allroadovi chodi jedna co si chodi cuchat k bazenu...
Upravil hicks dne 09.01.2013 15:11
17 cm
Stewe napsal:
Jak dlouho ti tam vydrží? Předpokládám, že to dáváš do nějaké keramické misky, bo ten sajrajt je schopnej se prožrat lecčíms.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik> soused to používá. Mě to v bazénu vydrží tak měsíc, takže na vzduchu předpokládám delší životnost. Nemyslím si, že by se to prožralo skrz vatu a fólie na štřeše. Kdyby to bylo žíravý, tak tě to v bazénu rozpustí
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Medik> soused to používá. Mě to v bazénu vydrží tak měsíc, takže na vzduchu předpokládám delší životnost. Nemyslím si, že by se to prožralo skrz vatu a fólie na štřeše. Kdyby to bylo žíravý, tak tě to v bazénu rozpustí
slysel jsi nekdy o prvni svetove valce?
17 cm
ED: v bazénu je to v dávkovači, kterej je z plastu, z něj to proudí potrubím - z plastu a bazén je taky z plastu. Nikde to nikdy nic neprožralo, nevím, proč by to mělo žrát střechu...
hicks napsal:
treba tam allroadovi chodi jedna co si chodi cuchat k bazenu...
pobavils
Upravil Stewe dne 10.01.2013 06:38
GSA 1250 Rallye 2024
co kdyby ses chvilku staral o labutě co Vám v praze chcíply o silvestru a nebo ať udělají útulek pro potkany aby nebyli u každé popelnice v Praze nebo tak něco a nechal ostatní lidi odpočnout. Od Tvých názorů. Jistě by se to tu ocenilo. Napiš třeba na magistrát ať silvestrovký ohňostroj zruší. Jestli pamatují první a druhou světovou válku. Jistě si tam s Tebou někdo bude rád dopisovat. A přiští rok budou labutě v bezpečí.
Upravil Jarda 900 dne 10.01.2013 07:28
Stewe napsal:
[
měl si někdy tu chlorovou tabletu v ruce?
ED: v bazénu je to v dávkovači, kterej je z plastu, z něj to proudí potrubím - z plastu a bazén je taky z plastu. Nikde to nikdy nic neprožralo, nevím, proč by to mělo žrát střechu...
Právgě že to dáváme taky do bazénu a už to sežralo 2 hříbek a jeden skimr. Je to sajrajt, kterej bych na folii nedal. V tý tabletě je koncentrace sice malá, ale stejně to žere. Předpokládám, že vlivem vzdušné vlkosti bude docházet k rozpadání tablety déle, ale bál bych se to položit i třeba na vatu, bo by to mohlo vatou "prosáknout". Šlo mě o to, jestli to nestartuje pro začátek tabletou v troše vody, která se odpaří a pak by byla tableta méně intenzivní. Prostě nějaké pikantní podrobnosti o kunách a bazénové dezinfekci
Včera jsme v rachotě zrovna byli v terénu a narazil jsem na sklopec s chycenou kunou,byla vypuštěna-ať si běží potvora;do přírody kilometr od dědiny tam patří-myslivci by mě asi zežrali páč jim to jistě jako škodná vadí(oprávněně) ale jelikož jsem motorkář a ne nimrod tak uvítám když za tu svobodu mi splní pár přání - zvěř kterou ta kuna uloví se mi neobjeví před mašinou na silnici-tak takový jsem s kunou uzavřel pakt ani doma by mi nevadila pokud by ctila pravidlo ,,kde bydlím nelovím" navíc je to nepřítel potkanů a podobné verbeže; ovšem pokud by mi vyplenila holuby či slípky (kdybych toto choval) tak bych ji bez milosti zrušil jek Stalin 3.říši a to všemi dostupnými prostředky.Tož tak s kunama
Upravil kim dne 10.01.2013 13:31
kim napsal:
Včera jsme v rachotě zrovna byli v terénu a narazil jsem na sklopec s chycenou kunou,byla vypuštěna-ať si běží potvora;do přírody kilometr od dědiny tam patří-myslivci by mě asi zežrali páč jim to jistě jako škodná vadí(oprávněně)
jakoze ji nekdo v prirode lovil??
Upravil hicks dne 10.01.2013 16:07
17 cm
...jak zde píše Stewe, kuny jsem spolehlivě zahnal chlorem, ale ne tabletou jak píše, ale koncentrátem Chlornanu sodného, který dávkuji do bazenu. Na zbytky minerální vaty jsem ho nalil a položil na cca 5 míst v podhledu střechy, tudy se kuny běžně pohybují a musí tudy dál po ataku domu.
To Svaťa: rozumím, že to je moc jednoduché, ono sehnat **** z tygra, nebo z medvěda je snažší :-))
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
kim napsal:
Včera jsme v rachotě zrovna byli v terénu a narazil jsem na sklopec s chycenou kunou,byla vypuštěna-ať si běží potvora;do přírody kilometr od dědiny tam patří-myslivci by mě asi zežrali páč jim to jistě jako škodná vadí(oprávněně)
Ne ,,ji" ale je běžná praxe výkonu myslivecké činnosti odlov škodné k čemuž se normálně používá sklopců; jestli se tam chytí liška nebo kuna nebo např tchoř už je věc náhody , nevím to jistě ale řekl bych že kuna je brána za celoročně lovenou škodnou jako liška.
kim napsal:
Ne ,,ji" ale je běžná praxe výkonu myslivecké činnosti odlov škodné k čemuž se normálně používá sklopců; jestli se tam chytí liška nebo kuna nebo např tchoř už je věc náhody , nevím to jistě ale řekl bych že kuna je brána za celoročně lovenou škodnou jako liška.
prihlaste se mistni dobytci, kdo z vas tohle dela?!!
---
jinak Kime mas u mne VYZNAMNE plus.
17 cm
kim napsal:
prihlaste se mistni dobytci, kdo z vas tohle dela?!!
---
Už si vážně trapnej.
V ČR žije kuna skalní a kuna lesní.
Kuna lesní žije v lese a k lidem se nepřibližuje.
Kuna skalní se chová přesně opačně.
Kakže představa pražáka, že si dáš kolem domu hovna a kuna se odstěhuje do lesa kde bude šťastně žít až do pokojné smrti stářím, je p.......
Stav kuny skalní se vždy reguloval, převážně odchytem do sklopců.
Když jí vyženeš nějakým smradem, tak se nastěhuje k sousedovi, který ji vyžene zase jiným smradem. Jinak kuna má vždy několik úkrytů které střídá, tak hold na nějaký čas ten váš vynechá.
Jinak ty trojháčky atd. je hnus.
Na půdě kuny mám, ale až na občasný lichý dupot o ní nevím a nijak mi nevadí.
Na jaře až začnu dělat podkroví, tak sama odejde, nebo bude mít smůlu.
Upravil j-fox dne 11.01.2013 01:54
Motorka a rodina není kompatibilní, bohužel...
hele sorry, pokud jde "myslivec" lovit divocaky, ktery potom sni, tak to jeste beru.
Ale masakrovani predatoru jako jsou lisky nebo kuny FAKT nechapu.
---
a jinak recept s rysima **** samozrejme NENI od Prazaku
17 cm