Zahajuji objednávání II. a posledního kola kšiltovek. Do PM mi pište co jste si vybrali. Já si to poznamenám a obratem Vám pošlu číslo účtu. Odběrná místa dělat nebudu, zanedlouho bude teplo a proto věřím, že většinu čepic si předáme osobně nebo řetězovým předáním. Popř. Hosino mi nabídl, že jezdívá po ČR a i této možnosti bychom mohli využít. Je v Plzni celkem často, takže nevidím problém.
Barva vyšití + písmen GS:
MODRÁ
STŘÍBRNÁ
ŽLUTÁ
Typy čepic:
4046.7
4036.3
4020.7 (navrhuji jen tyto 3 kusy, byly nejoblíbenější v I. sérii, ale můžete vybírat i jiné na odkazech níže)
Ref http://bmwgs.cz/f...ost_287299
Na druhou sérii jsem domluvil, že potisk pod třepenou aplikací dají o pár milimetrů výše, aby to vyniklo stejně na všech typech čepic.
Dani napsal:
Jednu beru, klukovi je sedm, až si udělá papíry, tak mu to akorát přijde.
. Tydle budou už rychlovka Tudíž tyto nové čepice už, ale bohužel nebudou mít s tou naší minulostí tudíž limitovaná edice 93 kusů bude jenom jednou a jsem rád, že jednu z nich mám
Upravil Bajlak dne 11.01.2013 13:45
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
50 kusů asi nebude problém.. prostě tu z té "limitované edice" si každej dá do vitríny, popř. do trezoru aby se časem zhodnotila a teď se začnou objednávat čepice na nošení..
Tak fajn, když jo, tak jo... Ale už si nebudu dělat starosti s odběrnýma místama, kombinacema barev atd., všechno si musí dotyční vybrat sami. Po republice je čepic dost na okouknutí, fotek ještě víc, takže pokud někdo chce, napíše mi typ, barvu a adresu, kam mu to půjde dobírkou nebo platba předem jako to bylo teď...
50 je fakt moc. Vezmi si, že teď to stěžejní jádro fóra činilo 93ks, kdo nechtěl do teď, tak už chtít nebude a noví či méně aktivní dohromady 50ku nedají... Ale nabídka to je, no...
jezek napsal:
50 kusů asi nebude problém.. prostě tu z té "limitované edice" si každej dá do vitríny, popř. do trezoru aby se časem zhodnotila a teď se začnou objednávat čepice na nošení..
jezek napsal:
Premyslim ze bych si vzal jednu do auta jednu do dilny jednu na kolo a jednu k motorce . Ta co mam pujde asi do vitryny s statnima artefaktama
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Taky bych to tak viděl. Tu co je z první limitované edice je škoda nosit a tak bych taky ještě jednu bral. Kdyby byl vidět i ten nápis GS pod nášivkou tak by to bylo potom ještě lepčí. Párat se mi nic nechce...originál je originál a tenhle navíc se slušnou historií.
Upravil LukyGs dne 11.01.2013 14:32
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Já čepice nenosím jak jsem již psal,ale po té anabázi co jsi s tím absolvoval je pro každého jezdce čest tuto čepici vlastnit.Nebudu ji sice nosit,ale na Tvou počest se v ní nechám pochovatcož při mém věku nebude dlouho trvat
I když to vše píšu tradičně s nadsázkou,tak to myslím vážně a tu čepici mi objednej.Díky.....
LukyGs napsal:
Taky bych to tak viděl. Tu co je z první limitované edice je škoda nosit a tak bych taky ještě jednu bral. Kdyby byl vidět i ten nápis GS pod nášivkou tak by to bylo potom ještě lepčí. Párat se mi nic nechce...originál je originál a tenhle navíc se slušnou historií.
taky bych to tak viděl takže už si to začni psát protože přijde druhé kolo které bude silnější!! Kluci vlastimil si objednal čepicí chápete to ! Cepice je Legenda a ten kdo to zařídil že to má takovou cenu tak zato dostal padáka
Upravil shadowGS dne 11.01.2013 19:09
Pro pána krále.Zítra dojedu k servisákovi,nandáme ti mašinu do krabice,pošleme ti ji DPD a ty si ji doma přes zimu složíš,abys neměl roupy.Nebo si o tobě začnu myslet,že jsi masochista.
Upravil Kasak dne 11.01.2013 19:53
Když je hlad,je i husa dobrá.
vlastimil napsal:
Já čepice nenosím jak jsem již psal,ale po té anabázi co jsi s tím absolvoval je pro každého jezdce čest tuto čepici vlastnit.Nebudu ji sice nosit,ale na Tvou počest se v ní nechám pochovatcož při mém věku nebude dlouho trvat
I když to vše píšu tradičně s nadsázkou,tak to myslím vážně a tu čepici mi objednej.Díky.....