Tak a je to tu.Začínám se balit a tak nějak mám hrůzu z toho, co zapomenu.Cestovní pojištění sjednaný,pas mám taky,nějaký ty kačáky s velkou rezervou co kdyby náhodou,palubní lístky zajištěný.Rozhodl jsem se pro tentokrát nebrat boční kufry a naházel jsem všechno do rolek.Alespon nebudu širokej jak nákladák Máme v plánu vyjet zítra tj. ve čtvrtek 31.5.07 a pojedeme směr Salzburg,kde seženeme ubytko.Když bude chcát tak nějakej privát a když nebude tak camp.Stan a vůbec celou campingovou výbavu beru sebou.V pátek pak přejedeme ALPY,možná dojde i na GG a potom směr Itálie-Jesolo(spaní v campu).V sobotu odpoledne se nalodíme a vyrážíme směr Greece,přístav Igoumenitsa(jestli jsem to napsal blbě tak me DOC opraví ) .Na lodi se ještě upřesní trasa,kterou se vydáme z5 do ČR.Vypadá to že snad 1-2 dny strávíme v GR někde kolem Lefkád,nahřát kosti u moře a pak se vydáme směr Albánie,Makedonie,Srbsko a Černá Hora,Chorvatsko a tradááá domů.
Já bych se měl vrátit 17.6. takže se tu mějte fajn a jak se vrátím,napíšu pár řádků at z toho taky něco máte.
Jede s náma taky jedna brambora(tak říkáme BMW),takže to bude mít chlapec těžký se samejma varanama
bye bye... http://www.varade...F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
12 motorek? To musi byt fuska to ukocirovat. Jeden chce fotit, druhej curat, treti zastavit na cigaro, ctvrtej na kafe, patyho bolej zada, sestymu dosel benzin, sedmy zapomnel pas, osmy nema technicak, devaty nema stan, desaty ma proslou kreditku, jedenacty se ztratil a dvanacty jede v backorach nebo ho zena zapomnela obout
Upravil JohnyT dne 30.05.2007 16:34
BMW R1150GS MY02
Johny? Ty jedeš s nima? Já jen, že přesně víš komu co chybí?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Koukej napsat občas nějakou smsku ať tady založíme zprávy z tvoji dovolené a víme co se tam u vás děje. Já jsem hrozně zvědabvý na Albánii. Sbírej zkušenosti ať se pak můžeš podělit. A až potkáš bílozelený R100GS PD a 1150GS, tak je pozdravuj.
Šťastnou cestu kolama dolů.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ne čedok to fakt není.Kdyby to byl 12 neznámejch lidí,měl bych strach.Známe se ale několik let a víme co od sebe můžeme očekávat.Ubytování by neměl bejt problém,v campu je vždycky místa dost Stejně se nakonec utvoří 2 skupinky,sportovci a kochači a sjedeme se večer v kempu.Jedu si to užít a podle toho taky tak pojedu.Žádnej spěch,hodně toho vidět a nafotit.
Mějte se tu fajn a třeba se fakt potkáme.
bye,bye ......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pokud budou spát někde, kde to bude pěkné a levné, měli by kucííí poslat souřadnice, ceny, název hotelu... Na těchhle stránkách je příslušná rubrika a nějak tam toho moc nepřibývá. Ivan