... zdravím,
řeším povinný ručení u svýho auta ..
mám to u český pojišťovny , fiat ducato, kategorie M1, obsah 2286, výkon 81 kW, rok 2002, Já ročník 1972, Litomyšl - 57001, bezeškodní průběh cca min. 10 let, - zákonný + čelní sklo (do 20000,- - bez žádné spoluúčasti) .. a platím cca 6500,-
je to tak normál nebo tady někdo dokáže pojistit levněji za stejných podmínek ?
díkes
(ch)stepan
(ch)stepan
Nejen tady na webu, ale i na normálně na webu se to dá sehnat levněji. Mám Omegu 2,5l a platím za ní cca 3 litry u Triglavu.
Ještě to můžeš zkusit tady:http://www.bmwgs....admore=589
a nebo třeba http://bmwgs.cz/f...rowstart=0
Upravil Medik dne 17.01.2013 17:59
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
já jsem několikrát pojišťoval povinný na srovnavac.cz a lepší cenu mi nikdo nikdy nenabídl (ani osobně kamarádi), ale je fakt, že už tam mám nějaké slevy...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Renault Trafic 06,60kw na živnost.5364 kč.Kdybych to měl na fyzickou tak o tisíc míň.Pojišťovna Axa.Ale ty máš víc kw a starší auto takže cena asi odpovídá.myslím,že by se to dalo udělat levněji,ale tak max. o tisíc kč.
1,9 octavia 81kw
sklo + havarijko na 150tis 1000 spol a povinny ruceni a platim - 8224,- mam to u Cesky a sem maximalne spokojen povinny u toho dela myslim 3344,-
ono zalezi kde bydlis, jestli to mas na fyzickou nebo podnikatele a bachy ted vsechny pojistovny zdrazili jak prase na celni sklo a dali vetsina i spoluucasti, ty mas podle me to okno jeste za 500,-
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
dodávka L2H2 Opel Movano 2.8, ja ročník 1985, prihlásené v Olomouci, poistené cez www.epojisteni.cz tuším u Kooperativy za 3500, havarijko na 100k za 3000
prípadne skús pozrieť http://www.morava...ni-vozidel, poisťoval som tam ešte Yamahu Dragstar 650 za cca 900, teraz GSo s max. limitmi a asistenčnými službami za 1200
Se mě neptejte co umí, protože na pojištění to fakt nejde paušalizovat. Jen řeknu, že tady plno lidem uzavřela pojistky a při nejmenším udělala kalkulace. Je tady registrovaná, nick je výše uveden, mail tam má, tak se jí ozvěte. Je jedna z nás, takže pro vás udělá co bude v jejích silách...
xHackerM napsal:
Už to tady bylo v jednom vlákně řešené, tuším v tom od Medika.
Pochybuju, že vám někdo udělá pojistku výhodněji, než Hugitka...
... tak co umí Hugitka ? .. :-)
Tak hugitka to hodila do kalkulačky a vyšlo jí 5 462 Kč. Takže to jak to máš uzavřené není žádná tragedie.
Spočítáno s limitem plnění 50 mil pro škody na zdraví a 50 mil. škody na majetku. Zdarma je v pojistném úrazové pojištění řidiče a základní asistenční služba (2 500 Kč v ČR a 5 000 Kč v zahraničí). Dál jsem zahrnula připojištění skel s limitem 20 000 Kč - ale vzhledem k tomu, že bys neměl HAV je tam v prvním půlroce spoluúčast 30% a po půl roce se neodečítá spoluúčast žádná (kdyby sis nechal sklo v prvních 6-ti měsících pouze opravit spoluúčast se také neodečítá)
S limitem 100/100 je pojistné 5 612 Kč. Ve vyšším limitu je úraz řidiče na dvojnásobku limitů (200 000 smrt úrazem, 300 000 Kč trvalé následky způsobené úrazem, 200 Kč denní odškodné za nezbytné léčení a 200 Kč za pobyt v nemocnici)
Spočítala jsem to dle bonusu, který jsi uvedl v ČKP se může tvůj bonus lišit takže ber tuhle cenu jako indikativní
P.S: Samotná POVka není drahá ta vychází 3 210 Kču vyššího limitu a 3 051 Kč u nižšího. Tu palbu dělá připojištěné sklo.
Upravil hugitka dne 18.01.2013 08:24
milanosor napsal:
Jen tak mimo jine, kolik platite na hrocha?Tam to bude u nas mimo stari ridice dost podobne.
POVka na mojí F 650 GS 874 Kč
Míša má Dakarku i s ALL riskovou HAVkou 2 879 Kč - Ale to je VIP cena, tu jsem si jako zaměstnanec vyžebrala
Hodim ti do PM taky nejake info
Hoď... Potřebuji: objem, RV, tvé celé RČ + jméno a příjmení, PSČ + město a něco bližšího k tomu co bys chtěl pojistit...
Upravil hugitka dne 19.01.2013 17:05
Jinak hlavne to vzdy sjednavejte naprimo u pojistovny popripade se ptejte zda je to napsimo sjednane, jelikoz naprikald maklerska spolecnost "pojistovna jaro" vam to da to tzv bile flotily ktera je psana na ne sice vse chodi na vas jako provozovatele a majitele a pojistnikem je Jaro a tudiz vam pak pojistovna nepotvrdi bonus stim sem se setkal uz mnohokrat a nebylo to jen u Jara. Doufam ze CNB dodrzi svuj slib a tyhle radoby bile flotily zrusi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček