Muze nekdo porovnat zkušenosti s Desiertem na 800GS a original plexy ohledně hlučnosti. Taky by mě zajímalo jake jsou minusu proti origo? Plusu tu jsou na fóru hromada tak zda někdo nenašel i nejaké to minus.
- napr kombinace SWMotech chranicu riditek + disierto.
Chranice narazeji pri plnem rejdu do horniho plexy disierta.
Musel jsem koupit i Touratech chanice
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Jo presne!!! Navic vymenis jednu vec a vecinou menis jeste 5 veci okolo. Cena je duvod proc hledam zapory, treba nekdo napise neco co pro me bude zasadni, kdyz uz jsem jinak ochotnej to za to dat.
mám Desierto na 800gs , origo chrániče rukou nevadí i přes zvýšení 30 mm řídítek. Samozřejmě je při rychlosti nad 100km/hod větší hluk.Ale vyváží to komfort s prouděním nad helmou. Měřím 180cm , helma Caberg.Plexi mám většinou v max výšce, jen někdy, třeba v Albánii v horách snižuji.Jsem s ním naprost spokojený.Origo plexi je skoro jen pro parádu.
KUKY se vrací
KUKY napsal:
mám Desierto na 800gs , origo chrániče rukou nevadí i přes zvýšení 30 mm řídítek. Samozřejmě je při rychlosti nad 100km/hod větší hluk.Ale vyváží to komfort s prouděním nad helmou. Měřím 180cm , helma Caberg.Plexi mám většinou v max výšce, jen někdy, třeba v Albánii v horách snižuji.Jsem s ním naprost spokojený.Origo plexi je skoro jen pro parádu.
Ja merim 177, mam snizene sedlo a pri delsich presunech pri desti je to vazne na h.... s origos. Na druhou stranu pri presunu 500km a vic, kdy jeden jede kolem tech 160-180, si rikam jak moc bude desierto znat a co bude vyvadet.
Ja mel givi ale to mi nevyhovovalo kdyz jsem dal snizeny sedlo se mi tvozily turbulence nad helmou a bylo to neprijemny ALE jinak bylo super za tu cenu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
to bagr. Je fakt, že nad 160 se desierto začne trochu chvět, ale dá se na to zvyknout.Vloni při montáži, když jsem viděl ty nerez plíšky na kterých to drží, tak jsem myslel, že to bude daleko horší.
KUKY se vrací
bagr: no ten spoiler nahoru je nahouby mel ho myslim flare a prodal ho
kuky: myslim si ze jezdit na 800 takk rychle uz ji nedela dobre motorce ne plexi Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
kuky: myslim si ze jezdit na 800 takk rychle uz ji nedela dobre motorce ne plexi
No, tak uvidíme až poridim.hehe
Jinak teda řekl bych ze 800 se chova stejně ve 140-170. Vybrace, jízdní vlastnosti, komfort, nic se nepovoluje, atd... A to i při delší jízdě, aspoň moje skusenost. Na druhou stranu moc takových jízd do roka zas není.
to schrek: Víš jak to je. Něco koupíš a zkoušíš. Tak i já zkoušel to Desierto i na vyšší rychlosti, co to s tím udělá. To není o tom, že bych tak jezdil Dyk já jsem už starej dědek (67)
KUKY se vrací
kuky: presne tak sem si to myslel ja kdyz jsme ji koupil tak na silnicnich gumach jsme dal 182 jen jednou an zkousku a ted opradu jezdim do 130 ani to pak uz neni moc prijemny navic ty spalkovy gumy to nemaji radi a jejich stabilita zacina byt labilni od 120 hlavne predni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
KUKY napsal:
to schrek: Víš jak to je. Něco koupíš a zkoušíš. Tak i já zkoušel to Desierto i na vyšší rychlosti, co to s tím udělá. To není o tom, že bych tak jezdil Dyk já jsem už starej dědek (67)
Jo starej dědek- co lítal 160 po Sahaře v náklaďáku
schrek napsal:
kuky: myslim si ze jezdit na 800 takk rychle uz ji nedela dobre motorce ne plexi
Měl, mně nefungoval ... desierto teď řeším ... spíš kvůli vzhledu a tak, chci si udělat radost ...
/Flare
Přečetl jsem zde všechny příspěvky na téma desierto. Nejdřív ta cena . Asi 16000,- komplet vč. toho plastíku nad světlo. Takže těžkej mínus. Při první jízdě jsem řekl že su ču..k, kterej vyhodil love za HOV.. .
Ale pozor !! Následovala druhá vyjížďka. Co to plexi dát nahoru a odtlačit od sebe nadoraz. Světe div se . Ne že je vidět na cestu. Ono nefouká. Hele 190 km v hodině a nic. Nefouká. Myslím že ani nehučí. V té rychlosti se chvějě stejně jako zrcátka. Při te 190 byl i Vitamín na 1200GS, která mě neustále ujížděla. Takže 1000 km za desiertem a neměnil bych. Fakt. V létě nebo v lese to sjede dolů. Na cestu na horu , nebo jak si kdo nastaví. Ta montáž je děsivá. Na potřetí jsem to poskládal
Upravil Pallfy dne 04.03.2013 20:39
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
... díky za zkušenost ... hází Ti to komplet vzduch až nad hlavu? Některý plexi paradoxně to víc odvádí níž aby to neházelo s hlavou ... paradoxně nižší postava pak není úplně vždy výhodou ...
/Flare