Uvazujete nekdo o tom pripojit svuj podpis pod tento dopis?
S velmi vážným znepokojením sledujeme některé hlasy, které se ozývají v diskusích před druhým kolem volby prezidenta České republiky. Za zcela nepřijatelné považujeme nacionálně šovinistické útoky vůči rodině Karla Schwarzenberga i vůči němu osobně. Obzvláště se distancujeme od hrubých útoků na manželku tohoto českého politika ze strany Václava Klause ml. Jsme zděšeni tím, že se i po 20 letech demokracie v naší zemi může takto projevovat známá osoba veřejného života, navíc pedagog, který má vliv na výchovu mládeže, a obáváme se o budoucí směřování naší země. Tímto svým vystoupením se chceme bránit proti šíření pomluv, vyvolávání strachu a proti hlásání nacionální nenávisti, což vše nám připomíná atmosféru před nástupem komunismu či v 50. letech 20. století.
Pociťujeme stud, kdykoliv se cílem hrubého útoku muže stane žena a nemáme možnost tomu zabránit. Jako čeští občané se omlouváme paní Therese Schwarzenbergové, která nikomu z našich spoluobčanů ani v nejmenším neublížila - a přesto se stala terčem nenávistných útoků motivovaných jen její národností. Vyjadřujeme nad tím hlubokou lítost.
Kontaktní e-mail pro zájemce o připojení svého jména textu omluvy je omluvatherese@seznam.cz.
Zdroj: http://brno.idnes...zpravy_kol
Upravil vevis dne 21.01.2013 10:31
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
S tím dopisem víceméně souhlasím... Ať už je po volbách, protože ta neurvalost a skoro fanatická snaha Klausovy rodiny dosadit Zemana a pošpinit K.S. mi zvedá žaludek.. HLAVNĚ , ať už je jaro...
Upravil bluesbery dne 21.01.2013 11:08
kravina.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
L napsal:
Opravdu nechápu proč taháš na stránky o motorkách politiku. Jdi s tím už do P.R.D.E.L.E jednou provždy!!!
Pokud vim,tak je to prvni politicke vlakno ktere jsem zalozil.Navic je ve volne diskuzi a nikdo te nenuti cist vsechno!
L napsal:
Opravdu nechápu proč taháš na stránky o motorkách politiku. Jdi s tím už do P.R.D.E.L.E jednou provždy!!!
Nechápu, co Ti na tom vadí? Každý si může založit vlákno a pokud není v rozporu s dobrými mravy, tak nevidím problém. A jestli se Ti to nelíbí, TAK TO NEČTI! Myslím , že posílání do zadele je přinejmenším v rozporu s pravidly portálu. Hovgh.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
L napsal:
Nechápu, co Ti na tom vadí? Každý si může založit vlákno a pokud není v rozporu s dobrými mravy, tak nevidím problém. A jestli se Ti to nelíbí, TAK TO NEČTI! Myslím , že posílání do zadele je přinejmenším v rozporu s pravidly portálu. Hovgh.
Jakože politika na tomhle fóru Ti přijde adekvátní? A proč si ty svý mindráky nevylejváte na fórech zabývajících se politikou? Utloukli by Vás tam svýma argumentama? Tam si netroufnete? Na ně nemáte?. Howg.
L napsal:
Jakože politika na tomhle fóru Ti přijde adekvátní? A proč si ty svý mindráky nevylejváte na fórech zabývajících se politikou? Utloukli by Vás tam svýma argumentama? Tam si netroufnete? Na ně nemáte?. Howg.
L napsal:
Mě vadí, že někoho posíláš někam a to je rozdíl. A řekl bych dost velký.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kdyz se chci zeptat ostatnich lidi tady co si o tom dopise mysli,tak snad nemusim chodit na jine forum.Navic nevim o jake argumenty jako jde?Nikde neni napsano,co si o tom dopise myslim ja a pouze jsem chtel slyset nazory pro a proti.A taky nez jsi napsal ty,tak jsem ani na kladne ani negativni nazory nereagoval.
No ono by takováto témata na motorkářských fórech být neměly. Máme jich tu už dost a zrovna todle mi připadne mimo....proč se omlouvat někomu za někoho jiného? Co to má společného s motorkama BMW? To už vám nestačí vlákna volby nebo Miloš a Karel?
Za chvíli tady budeme řešit jak Míra Topolánek ukazuje jeho Jedničku a budeme se za to pak taky omlouvat?
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jenze mame poprve moznost si zvolit prezidenta a ono neni tak jednoduche delat,ze existuji jenom motorky.Natoz v zime,kdy nas vetsina nejezdi.Topolankova jednicka je mi ukradena,navic si nevybavuju,ze by tim urazil nekoho konkretniho.
A co má volba prezidenta společného s omluvou ženě kandidáta? To jsi klidně mohl napsat do vlákna Miloš nebo Karel a v těch blbostech co tam jsou by to určitě nevadilo.
A k té Mirkově jedničce...měla urazit víc lidí...ale to byl jen příměr zbytečna..
Upravil LukyGs dne 21.01.2013 12:55
http://www.zednic... http://luky2.rajc...