Ahoj,
skús si nainštalovať program Nokia Care Suite, mal by to byť software, ktorý používajú servisy. Nemám ho teraz nainštalovaný, takže presný postup Ti neporadím, ale malo by to tam byť.
Minulý týždeň som si s tým updatoval Lumiu 800 na WP7.8 a fungovalo to bez problémov. Prípadne v nedeľu mám cestu do Brna, tak by som sa mohol zastaviť s notebookom a skúsiť to.
Veľa zdaru a nabudúce zálohovať, zálohovať, zálohovať
Upravil Regis dne 22.01.2013 22:29
Regis napsal:
Ahoj,
skús si nainštalovať program Nokia Care Suite, mal by to byť software, ktorý používajú servisy. Nemám ho teraz nainštalovaný, takže presný postup Ti neporadím, ale malo by to tam byť.
Minulý týždeň som si s tým updatoval Lumiu 800 na WP7.8 a fungovalo to bez problémov. Prípadne v nedeľu mám cestu do Brna, tak by som sa mohol zastaviť s notebookom a skúsiť to.
Regis napsal:
Ahoj,
Díky, zítra na to kouknu, snad se mi zadaří. Pak dám vědět jak jsem dopad.
Zdar , prosím tě z ničím to nepřipojuj nebo si uděláš aktualizaci a budeš to mít prázdný... Do krabičky a ke mě. Obratem pošlu zpátky. Buď opravíme,nebo vytáhneme data. No problemo
Mildo prosim te,mam taky Nokii C5,ale normalni tlacitkovou.Omylem jem si v ni vymazal emaily,jenze oni se mi vymazali i v pocitaci.(to se mi pred tim nestalo.)
Z pocitace mi zmizeli uplne,ale v telefonu je mam v odstranenych polozkach.Neprisel jsem ale na to,jak je z tech odstranenych dostat zpet do prijatych.Neznas nejaky zpusob?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Regis napsal:
Ahoj,
Díky, zítra na to kouknu, snad se mi zadaří. Pak dám vědět jak jsem dopad.
Zdar , prosím tě z ničím to nepřipojuj nebo si uděláš aktualizaci a budeš to mít prázdný... Do krabičky a ke mě. Obratem pošlu zpátky. Buď opravíme,nebo vytáhneme data. No problemo
A učet za opravu poslat Vevisce protože stejně si s ní tak esemeskovala až to telefon vzdal a radši přestal sloužit
... servis a diagnostika BMW Motorrad
rubigs napsal:
Mildo kluk má taky nějakou C5 napůl klávesnice/dotykáč a hrozně mu to blbne,kolikrát ani nemůže odemknout klávesnici.Co s tím?Vyhodit?
C5 je klasika nebo dotyk. Napůl jsou tuším C3 , to jsou základní telefony kde používají základní dotykovou vrstvu která nic nevydrží,to je rok a v ... Každopádně součástka se dá v origu kolem 500 + nějaká práce , u některých i základních stojí třeba telefon 2000 a dotyk se musí měnit včetně lcd , třeba 1800,- , jsou k sobě přilepený a při pokusu je od sebe odlepit na 50% praskne a je to v číči...
rubigs napsal:
Tak to má asi C3,mrknu až přijde ze školy. Jestli to dobře chápu tak s tim radši praštit a koupit novej
No pokud není v záruce tak jo. Já jsem jich prodal asi 10, a pak to začalo,nejde,poruchy..a tak jsem je přestal prodávat. A z těch prodaných 10 jsem za 6 zvracel love... Všechny nokie na půl jsou jen na krátké intervaly oprav
Dnešní perlička... Starší pán kolem 70 mi přišel zlepšit náladu ,řvát a reklamovat cca 4měs. starou nokii za 2000,- . Prej nedá se to ovládat,je to pomalý,zprávy nejdou.. Co to prodáváte za .... Mrknu , hoši nekecám 8754 sms . Ani vymazat to nešlo jak to bylo tuhý.
vevis napsal:
Mildo prosim te,mam taky Nokii C5,ale normalni tlacitkovou.Omylem jem si v ni vymazal emaily,jenze oni se mi vymazali i v pocitaci.(to se mi pred tim nestalo.)
Z pocitace mi zmizeli uplne,ale v telefonu je mam v odstranenych polozkach.Neprisel jsem ale na to,jak je z tech odstranenych dostat zpet do prijatych.Neznas nejaky zpusob?
A jeste jedna otazka.Jak bezpecne vymazat emaily z mobilu,aby mi zustali v pocitaci?Diky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!