Ve dnech 12 - 14 dubna 2013 proběhne opětovně na Radarce nedaleko Kozlan u Náměště nad Oslavou enduroškola pod vedením Milana Holého. Tento rychlokurz základů off-jízdy na cestovním enduru je určen především pro začátečníky nebo ty, co se chtějí po zimě rozjezdit. Samozřejmě i pro ty co se chtějí jenom sejít s kamarády a něco večer vypít a pokecat. Spaní ve vlastních nebo místních vojenských stanech. Veškerý pobyt v areálu je za poplatek správci, tedy Jirkovi 120,- Kč/den. Došlo ke zdražení o 20,-Kč z důvodu odvodu turistického poplatku OÚ. Cena kurzu je opětovně 500,-Kč. Po zkušenostech z minulosti, kdy se nahlásili zájemci kteří nedorazili a blokovali místo ostatním je nutno potvrdit účast do mého PM a poté převodem kurzovného na č. ú. které sdělím opětovně přes PM případným zájemcům. V případě, že dojde ke včasné omluvě z enduroškoly 14 dnů před zahájením, bude částka navrácena v plné výši. Tato enduroškola není určena jenom jezdcům a strojům BMW. Jídlo po objednání po příjezdu u personálu. Pití v místní nálevně v areálu. Případné dotazy v PM nebo t.č. 724282837. Kdo přijede jen na pokec dejte vědět, aby jsme tušili přibližný počet lidí., bo by mohlo dojít pivo a žvanec. Prezentace a možnost nákupu od f. CelTec (čelovky, baterky,akční kamery AEE)
Prezentace pneu Mitas samozřejmostí Firma motovaky.cz, nový výrobce motovaků s dlouholetou zkušeností s výrobou lodních pytlů, bude vystavovat svoje produkty na kompletně nastrojené motorce. Uvidíte 90% sortimentu: tankvak, vaky do kufru, válce, podkovy atd.
Přislíbena účast Renocaru Brno s novým modelem BMW R1200Gs
Účastníci budou doplňování do seznamu po obdržení kurzovného zde:
Schrek
Schrekův brácha
BoGuS
Heythum Marek
Posch Pavel
Polický Vojtěch
Jiří Ruček
Homolka L.
Sedláček M.
Sedláček P.
Habrovec Z.
Pallfy
Dočkal Štěpán + poplatek za ubytko
Jagr
Elmax
Nevečeral Marek
Havlíková Veronika
Hurich Tomáš
Hurich Tomáš
Hurich Tomáš
Svoboda Jiří
Švestková Vlasta
Jitka Boušková(Progranit)
Voves Tomáš
ing. Hana Brusová
ing. Hana Brusová
ing. Hana Brusová
ing. Hana Brusová
Nevečeřal Marek
Jitka Brchaňová
Jansa Josef + 3 dny ubytování
Jansa Josef
Jansa Josef
Lucie Kaňovská
Maršálek Kamil
Havlíček Pavel
Havlíček Pavel
Havlíček Pavel
Holík Tomáš
Slovák Zdeněk
Upravil joe dne 10.04.2013 21:40
Paráda, zrovna jsme Ti chtěl psát, zdali bude zase Radarka.. :-) minule to vůbec nevyšlo, jdu dík
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Kdo přijede jen na pokec, tak můžeme někam vyrazit na výlet výletním tempem jako naposledy (to se mnou jel TOLI, Pertla, Žirafák atd.) - něco bych vymyslel.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jedu u kdyz mi to vubec nesedi a posilam do kytek nekolik jinych akci napis si me.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tonda napsal:
Kdo přijede jen na pokec, tak můžeme někam vyrazit na výlet výletním tempem jako naposledy (to se mnou jel TOLI, Pertla, Žirafák atd.) - něco bych vymyslel.
To bych se pripojil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já taky na pokec a rozhodně jedu na výlet s turboTondou
Edit: Včera jsme se bavili s Mařou a povídal že byli na exkurzi v elektárně na Dalešické přehradě, je to jen nějak na objednávku.
Upravil Pertla dne 26.01.2013 15:35
No leda bych dojel brzo rano a majitel vyndal z toho rybniku vty kovovy roxory o ktery sem si rosek nohu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček