tak jsem si dneska chtěl něco objednat a doplnit na motorku a hledám koukám..dám marselus.cz a hle co se objeví?? byl jsem zaskočen,znechucen..tohle je boj o kvalitu,konkurenci,nebo zkvalitňování?? ne ne tak od toho pána si nekoupím již nikdy nic...a to jsem se chystal na kufry..smutné...jak konkurenční výrobce druhému zatemní mozek..ach jo...asi emigruju
http://czunici.ra...
czunik napsal:
tak jsem si dneska chtěl něco objednat a doplnit na motorku a hledám koukám..dám marselus.cz a hle co se objeví?? byl jsem zaskočen,znechucen..tohle je boj o kvalitu,konkurenci,nebo zkvalitňování?? ne ne tak od toho pána si nekoupím již nikdy nic...a to jsem se chystal na kufry..smutné...jak konkurenční výrobce druhému zatemní mozek..ach jo...asi emigruju
Co jsi tam našel???Marselus.cz mi nejde,já našel jenom marselus.com.Čím tě tak na...l?
Bohužel je to tak přátelé.
A není to jen marselus.cz ale taky marselus.eu
Tyhle domény si zaregistrovala jiná firma. (bighuski)
Jinak jsou ty moje stránky od začátku registrovány na marselus.com
Udělejte si obrázek sami o někom kdo je něčeho takového schopen a co tím sleduje.
Přeji všem ,aby podobné situace nemuseli řešit.
Upravil marselus dne 30.01.2013 23:01
www.marselus.com
[quote]marselus napsal:
Udělejte si obrázek sami o někom kdo je něčeho takového schopen a co tím sleduje.
Přeji všem ,aby podobné situace nemuseli řešit.[/quote
Hned se mi to zdálo divné,že by jsi by tady mezi náma byl nějakej lump.Děláš pěknou práci,tak v tom pokračuj.Toto je doufám vyřešeno,nebo se to řeší,že?
marselus napsal:
Přeji všem ,aby podobné situace nemuseli řešit.
sakrys mel sis zaregistrovat i tu .CZ domenu :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Určitě to je vymahatelné, pokud název dříve registrované domény koresponduje s názvem firmy. Otázka je, jestli se to Marcelovi vyplatí. Spekulace s doménami vč. registrace obvyklých překlepů apod jsou velkej hnus dnešní doby
Pokud se budeš bránit, držím palce
Upravil Lada11 dne 30.01.2013 23:10
co kdybychom udelali za uzivatele bmwgs.cz petičku/otevreny dopis a poslali to tem potvoram, pripadne vystavili?
Upravil hicks dne 30.01.2013 23:12
17 cm
no uz sem se stim setkal hodnekarat a ver ze kdyz si sezens dobryho pravnika tak to vyhrajes. ************ at si kdo chce co chce rika jejich prace je cim dal vic zfusovana zadny bvylepseni porat ty sami stejny krabice
jeste sem prochazel jejich stranyk a dostalo me srovnani materialu co pouzivaji oni a co ostatni dle jejich vyjadreni maji nejkvalitnejsi hlinik coz silne pochybuju jelikoz by se nedostali na takovou cenu a nebo to delaji zadarmo , navic slitin hliniku je tolik druhu ze nemaj sanci zjistit co kdo pouziva ajakej hlinik maximalne rozmer a vychlavolat ez maji vysokopevnostni hlinik a ostatni jen obyc to je do nebe volajici
Admin: zrušení vulgárních výrazů
Upravil Milos dne 02.02.2013 15:46
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Je to hnus ale bohužel legální...mě jednou volal típek že jestli od nich nechci koupit doménové jméno mých webovek ale bez pomlčky za 4500kč nebo to nabídne konkurenční firmě, přitom to je za pár kaček. A to samé na mě skoušel na druhé webovky co mám
Řek jsem mu že ať si to klidně prodá někomu jinému a zatím nic nepociťuji že by bylo něco špatně.
Jasně že u Marseluse už je to vyloženě hnus co udělal big husky ale holt se někdy vyplatí připlatit za CZ doménu a pokud BH nemá registrované domény svých www na com a eu tak bych si je natruc koupil a oplatil mu to.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
ja myslim, ze ceho se BH muze bat, je nekolik tisic/set nasranejch uzivatelu tohohle webu = jejich zakaniku.
Pravnikama bych nesermoval.
Upravil hicks dne 30.01.2013 23:28
17 cm
LukyGs napsal:
Je to hnus ale bohužel legální...mě jednou volal típek že jestli od nich nechci koupit doménové jméno mých webovek ale bez pomlčky za 4500kč nebo to nabídne konkurenční firmě, přitom to je za pár kaček. A to samé na mě skoušel na druhé webovky co mám
Řek jsem mu že ať si to klidně prodá někomu jinému a zatím nic nepociťuji že by bylo něco špatně.
Jasně že u Marseluse už je to vyloženě hnus co udělal big husky ale holt se někdy vyplatí připlatit za CZ doménu a pokud BH nemá registrované domény svých www na com a eu tak bych si je natruc koupil a oplatil mu to.
Přesně to o čem píšeš je ilegální. To, že si někdo založí stránky s podobným názvem akorát jinou doménou je v dnešní době už celkem lehce postihnutelný. Zvlášť, když máš důkaz, že se tě snažil vydírat a udělal to za účelem vlastního obohacení.
LukyGs napsal:
Rozumím,ale v mém případě nešlo o ušetření pár stovek. Ani ve snu mně to nenapadlo obzvlášť u motorkáře tím spíš ,že jsem s ním neměl žádný problém. Měl akorát pocit,že jsem udělal stejné kufry jako má on(což je absurdní) . Ještě je ale neviděl na živo a to jsme si myslím na jiném foru vysvětlili,Takže nechápu. No uznávám ,že jsem byl vtomhle asi naivní.
Upravil marselus dne 30.01.2013 23:33
www.marselus.com
LukyGs napsal:
Není to legální a už to bylo i několikrát u soudů. Např. případ kaufland.cz apod. Mimo jiné se jedná o "§ 47 obch. zákona jako vyvolání nebezpečí záměny, podle § 48 obch. zák. jako parazitování na pověsti s cílem využít výsledky podnikání jiného pro sebe". V dnešní době už se s tím moc nesetkávám, protože každý příčetný člověk ví, že to nemá smysl dělat, když mu soud stejně přikáže tu doménu převést na toho komu má patřit.
LukyGs napsal:
Přesně to o čem píšeš je ilegální. To, že si někdo založí stránky s podobným názvem akorát jinou doménou je v dnešní době už celkem lehce postihnutelný. Zvlášť, když máš důkaz, že se tě snažil vydírat a udělal to za účelem vlastního obohacení.
jenže když on registruje www.zednictvi-lukas.cz a já mám www.zednictvilukas.cz tak je to legální protože je jiné jméno a pokud je člověk jen trošku ukecanej tak si to obhájí. druhé www mám www.koupelny-antonin.cz a borec volal že to má registrované bez pomlčky a ať zaplatím 4500kč jestli nechci aby to prodal dráž konkurenci. Já ho tenkrát s úsměvem poslal někam ale i kdyby to udělal tak bych soudy asi vynechal na doporučení advokáta....ono totiž dneska nejni vůbec jisté že to vyhraješ a náklady se pak šplhaj úplně mimo. Jsem vidlák z vesnice a řešil bych to jinak...
Upravil LukyGs dne 30.01.2013 23:41
http://www.zednic... http://luky2.rajc...