Týden jsem tu nebyl a je kouzelné, jak se vždy témata zvrhají.....
Na to jsem zažil tento týden jediný lék - sever Španělka, slunečno, teplota 18-22C. Prohlížel jsem hory jen z dálnice a letadla, ale těch cestiček a šotolinek....Nějak to zanedbáváme.
Marseusi, jak to čtu, asi ti došla medovina, ozvi se a stav se, mám pro tebe další bednu. Navrhuji uspořádat ostravskou slezinu se zvláštním hostem - rekordmanem tohoto fóra.
https://www.zonerama.com/rop1
rop napsal:
Na to jsem zažil tento týden jediný lék - sever Španělka, slunečno, teplota 18-22C. Prohlížel jsem hory jen z dálnice a letadla, ale těch cestiček a šotolinek....Nějak to zanedbáváme.
Marseusi, jak to čtu, asi ti došla medovina, ozvi se a stav se, mám pro tebe další bednu. Navrhuji uspořádat ostravskou slezinu se zvláštním hostem - rekordmanem tohoto fóra.
jako u Santiago se Compostela atd..?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rop napsal:
Jel jsem Madrid směr La Coruňa dále Gijon, Bilbao. Zde jsou hory ještě spíše zelené, pak směrem k Zaragoze - červený kámen a skály, dál k Barceloně mi to už připomínalo Maroco. Údolí řeky Ebry a nižší hory by šlo určitě projet v zimě, Pyreneje spíše na léto. Z letadla jsou vidět všude v horách šotolinky, je to velká země.
rop napsal:
Jel jsem Madrid směr La Coruňa dále Gijon, Bilbao. Zde jsou hory ještě spíše zelené, pak směrem k Zaragoze - červený kámen a skály, dál k Barceloně mi to už připomínalo Maroco. Údolí řeky Ebry a nižší hory by šlo určitě projet v zimě, Pyreneje spíše na léto. Z letadla jsou vidět všude v horách šotolinky, je to velká země.
no jasne, u Zaragozy jsou totiz Bardenas jel jsi po te silnicodalnici z Calatayudu? to jsou NEUVERITELNE scenerie.. akorat my meli desnej vitr.
17 cm
tohle jsem jel cestou z Fara a byla to naprosta bomba, chvilema jsem jel s otevrenou pusou. casti jak z westernu z mexika, hlineny cerveny kosteliky a podobne. skoda, ze jsem nestihal fotit. krasny misto.
Upravil Peacemaker dne 03.02.2013 10:34
no jasne, u Zaragozy jsou totiz Bardenas jel jsi po te silnicodalnici z Calatayudu? to jsou NEUVERITELNE scenerie.. akorat my meli desnej vitr.
neuvěřitelné, že to je ve Španělsku, paráda
3x
To jsem rád, že jsem tě probudil, medvěde
To Hicks:
Jel jsem tam už několikrát, ve Španělsku jsem tak 2x do roka. Jednou tam musím jinak. Je tam spousta krásných míst a ideální na zimní absťák. Naložit motky na přívěs a třeba i strávit tam vánoce. Ale ne vždy vyjde počasí, tam jak byl tento týden.
neuvěřitelné, že to je ve Španělsku, paráda
3x
To jsem rád, že jsem tě probudil, medvěde
To Hicks:
Jel jsem tam už několikrát, ve Španělsku jsem tak 2x do roka. Jednou tam musím jinak. Je tam spousta krásných míst a ideální na zimní absťák. Naložit motky na přívěs a třeba i strávit tam vánoce. Ale ne vždy vyjde počasí, tam jak byl tento týden.
ja MILUJU EXTREMADURU a rozhrani andalusie a portugalska nad Sevillou.. laguna fuente di piedra atd.
Jinak Bardenas jsou proste BOMBA:
17 cm
Irskej napsal:
Muze nekdo trosku rozepsat to Spanelsko? Podle fotek je to pekny.
A zamknout to muzete az pak
A nebo dejte neco do sekce Cizina Spanelsko
je to tu ve vice vlaknech... pripadne muzu neco sepsat
ochutnavka... pro Mojacar mam slabost:
YouTube Video
Upravil hicks dne 03.02.2013 15:08
17 cm
Irskej napsal:
Spis by se mi libilo neco kolem tech hor,Zaragoza a okoli.
hory jsou skoro vsude Sierra Nevadu jsem sice projel sice komplet, ale v noci.. hledajic kemp
17 cm
Chlapi, můžete mi přiblížit odkud jsou ty super fotky těch pohoří ? Dá se tam dojet nebo jste to někde nastahovali z netu? Koukal jsem do google map ale ta silnice jak popisuje hicks Zaragoza - Bardenas nevypadala na ty scenerie.
Vi nekdo o moznosti dopravy do ES v obdobi unor-brezen,moto+1os.Vim,uz tu padla nabidka odvozu do Bordeaux,ale popravde prejezd pres Pyreneje v tuhle dobu....nevim,nevim.Proto se ptam primo na Spanelsko?
Upravil GS KV dne 19.11.2013 07:57
Renek napsal:
Chlapi, můžete mi přiblížit odkud jsou ty super fotky těch pohoří ? Dá se tam dojet nebo jste to někde nastahovali z netu? Koukal jsem do google map ale ta silnice jak popisuje hicks Zaragoza - Bardenas nevypadala na ty scenerie.
Taky bych poprosil zkušenější kolegy o pár tipů ke Španělsku, prošel jsem vlákna za poslední dva roky a nikde nic.....
Taky pokud by byly nějaké zkušenosti s ubytkem, Jirka 3X má v seznamu pod Španělskem jediný link....
Jaké je počasí v květnu na severu, koukal jsem, že mezi Malagou a La Coruňa je obrovský rozdíl
Upravil banditmark dne 15.01.2014 21:33
Ahoj nejeli jste někdo cestu z :
" Granady kde začíná nejvýše položená silnice v Evropě, která má 46 km ostrých zatáček a její konec je pod vrcholem Veleta (3398 m). Dál na východ po úbočí hory ve výšce kolem 3000 m pokračuje pouze prašná neupravovaná cesta, kopíruje masiv Mulhacénu a klesá k jihu poblíž vesnic Capileira, Pampaneira a Bubión. Po té se však již běžně nejezdí." ??? Chci se zeptat jestli to je běžně sjízdné, nebo je tam nějaký zákaz omezení atd.