Cena za kus ve formátu A3 (13 stran) je 200 Kč (8 EUR) s DPH. ČR/SR_Poštovné+balné70 Kč/4,4 EUR pro 1-3 kalendáře a 90 Kč/5,2 EUR pro 4-10 kusů ČR_Dobírka50 Kč (Dobírka není nabízena pro SR)
Platba v EUR bude možná pouze předem převodem na účet!
Informace k platbě v ČR i SR pošlu spolu s potvrzením přijetí objednávky na váš mail.
Tisk objednaných kalendářů plánuji na 22.11.2013 s tím, že potom bude možno i dále objednávat.
Upraveno 6.11.2013
Druhý ročník máme za sebou, takže hurá do třetího.
Kalendář BMWGS 2014 bude opět A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena by měla zůstat 200Kč za kus a bude spolu s poštovným definitivně stanovena během září 2013.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky. Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám tak pěkné obrázky pro daný rok poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako vloni jeden kalendář zdarma.
Prosím o jednotný název fotografií: Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely 1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
paja1 přiložený následující obrázek:
Paráááda, Pájo, už si mě mužeš psát na seznam budoucích zájemců. fotku snad taky nějákou oddám :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Máme tady podzim, takže je nejvyšší čas začít sbírat fotky, aby se stihnul kalendář na příští rok.
Proto děkuji prvnímu neznámému který poslal své letošní úlovky.
Přiměl mě udělat pořádek v loňských adresářích a znovu se pustit do práce.
Prosím vás pokud posíláte fotky, dejte do názvu svou přezdívku, typ motorky a název fotky.
Ubude mi tím spousta detektivní práce, až budu zjišťovat komu poděkovat za pěkné obrázky a poslat odměnu...
Pája
Já Vás poprosím, když už se rozhodnete vložit svou fotku, tak ať za něco stojí. Teď jsem se díval na vložený fotky a divím se, jak některé vypadají. Největší problém mám s Pavlovou výročkou, která má na dvou fotkách uřízlá kola. Sakra proč??? Nevím, jestli bych se na toto chtěl dívat celý měsíc...
Abych jen nedržkoval, tak přidám fotku taky...
GSA 1250 Rallye 2024
Eman>on nebo jeho drahá polovička stojí pouze na jedné fotkce, kterou tam má s výročkou, ale konkrétně dvě fotky, který by byly jinak moc hezký, kdyby ta motorka neměla ořízlý kola okrajem dotky. To že na některých dalších jsou užízlí i motorkáři to je věc další a podle mě taky šílená a nehodící se na kalendář.
Podívej se na kalendář 2012, ten je podle mého docela povedenej co se fotek týče, ale na květen někdo vybral R1200GS, kterýmu chybí kus kola. Fotka je to jinak vcelku pěkná, jen trochu u focení přemýšlet a tím foťákem zajet malinko níž...
MOC PEKNY!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Marek BMW napsal:
Mám v plánu nafotit kalendář s řadou GS v podobném stylu (viz foto), byl by někdo ochoten se na tom podílet a dojet ke mně s motorkou ? Ideálně 80-ka. 100-ka, 11-ka, 1150-ku atd ?
K těmhle motorkám bývá pěkných fotek jako šafránu.
Co tak udělat i nějaké pěkné fotky v přírodě a bez děvčat?
Né že by se mi holky s GS nelíbily
Upravil paja1 dne 22.09.2013 20:25
Pája
Marek BMW napsal:
Mám v plánu nafotit kalendář s řadou GS v podobném stylu (viz foto), byl by někdo ochoten se na tom podílet a dojet ke mně s motorkou ? Ideálně 80-ka. 100-ka, 11-ka, 1150-ku atd ?
A kam by to mělo být? Klidně bych si čas udělal ..