Zajel bych někdy okolo konce prázdnin, nebo po nich do RUMUNSKA.
Mán GS 1200, ZUMÖ 550 v něm Topo ( podrobnou ) mapu Rumunska a velkou chuť.
Přidá se někdo ? .? .?, v důchodu už se tam nepodíváme.
Podle navigace je cesta třeba na Borša cca 1050 km / 9 - 11 hodin. Část trasy se dá ujet autovlakem do Popradu a dál po ose ( pozor nutno 1 měsíc dopředu rezervovat ). Za den civilizací cca 200-400 km a pak trempování po místě. Žádnej spěch, prostě pohoda.
Jako optimální skupina min. 3 lidí. Gumy se špuntem ( Mit. 09, 07, TKC apod. ) + bagáž a tradá. Odhad cesty 2500 - 4000 km / 5 - 7 dnů
My tam jedem s partou 12.7.08, ale jedou s náma silniční moto,
takže musíme opatrně. Jinak s autovlakem bacha, ať včas objednáte.
Chtěl jsem objednat vlak do Popradu na 12.7. měsíc předem a už bylo plno.
Upravil stepan dne 23.06.2008 23:14
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Nemá někdo souřadnice hraničního přechodu v Solotvinu mehi Ukrajinou a Rumunskem? Chystáme se ho využít. V Solotvinu jsem byl teď v květnu, ale nehledali jsme ho
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Ahoj Roberte,
nebyl jsi nahodou na mastodontech - truck trial trať u mohelnice - parkovali jsme vedle sebe? mám žluté gs 12. Myslím že jsme spolu o rumunsku mluvili... Docela bych jel... Pár tras z Rumunska mám vlastních (takový ty tradiční jako 67c atd) něco už mám i vymyšleného...
Pamatuju se, skušenej pardál se vždycky hodí . Na Mastodontu jsem byl, ale trial jsem vynechal ( na GéeSo to není ). První motorka moje druhá tvoje ( žejo ). Na jak dlouho to Rumunsko odhaduješ časově ( mám na krku firmu ) ? ? ?
Robert přiložený následující obrázek:
[171.56Kb]
Upravil Robert dne 24.06.2008 08:50
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Jo taky jsem ten truck trial nejel.letos jsem přijel na mastodonty se "spolujezdkyní" jenom jako divák. Chci si nechat gs už jenom na cestování. Ale zase ne zrovna po silnicích. Rumunsko - záleží, kolik máš času, ale počítej cestu tam a zpět - nevím kolik ti zabere autovlak, v Brně nestaví a tak bych se asi připojil někde na slovensku jak se vylodíš. No a jeden den na přesun do Rumunska, a zase zpět k vlaku. Pak už jenom záleží na tom, co chceme vidět a projet. Měl bych program tak na 4 a více dní na místě. Pěkné cesty v lesích okolo 67C - takový okruh. Ale je to spíš na osobní setkání a pokec. Jedeš na Aldův "minisraz"? Nebo se potkáme někde na půlcesty na vyjížďce...
Jsem pro potkání na projížďce. Ten sraz je na mě moc VALNOHROMADNÝ a les bez lidí mám radši.
Navrhuju sraz ( to slovo nesnášim ) ....navrhuju projížďku někde okolo lesa ( a skrz ) a pokec u utopence a nealka. Pokud to nevadí tak čas projížďky bych dal cca 19.7. protože musim rodinou dovolenou a dříve se nedostanu. Kdo má zájem ???
Robert přiložený následující obrázek:
[185.47Kb]
Upravil Robert dne 24.06.2008 09:30
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
stepan: most v solotvynu je otazka jestli uz bude spravenej, byl jsem tam v dubnu a rikali jeste tak min 2 spise tri mesice (prechod - most byl otevrenej ani ne rok :-)))) takze s tim 100% npocitej. nejblizsi prechod je pak cca 80km (po ceste) zapadnim smerem. most najdes jednoduse, staci se zeptat :-)