Ahoj,
nemám ale koukal jsem na web. Již dle tvrzení webu prodejce že se zaměřují na bourané stroje atd ve mě moc důvěry nevyvolává... Prodejce je celkem znám tím, že motorky "očesává" prodává jako "holátka" a doplňky prodává zvlášť (kufry, padáky atd...)
HonzaGS-SV napsal:
Ahoj,
nemám ale koukal jsem na web. Již dle tvrzení webu prodejce že se zaměřují na bourané stroje atd ve mě moc důvěry nevyvolává... Prodejce je celkem znám tím, že motorky "očesává" prodává jako "holátka" a doplňky prodává zvlášť (kufry, padáky atd...)
K tomu se přikláním. Hodně dílů na inzerátech jsou pod jejich obchodem.
MICHAL GS napsal:
Ahoj máte někdo moto z APO centra,jaké máte zkušenosti s prodejcem?koukám na jejich nabídku a moto na foto vypadají moc pěkně.Díky za info MICHAL
Ano. Mam zkušenost s panem Červeným (majitelem) a sice dobrou. Minulý týden jsem tam byl kupovat s kamarádem Advenčra. (KTM ). Zahlédl jsem tam 3 žluté 1150GS na prodej.. Bawory jsem ale nijak detailně neprohlížel. Jednání bylo na úrovni, je k dispozici vybavená dílna s šikovným mechošem, všude pořádek, k vidění tam nebyly žádné bořby, které by radily mít se na pozoru, naopak tam byly motory a roztříděné díly na prodej. Nebyl problém proti záloze si udělat poctivou několikakilometrovou projíždku, s mechanikem z dílny jsme probrali motorku, na mě to působilo dobře, ještě nám pomohli chlapi naložit motorku na vlek, ikdyž už mohli být po prodeji dávno doma. Nechci z nikoho dělat svatýho, ale z mého pohledu je to z motobazarů co znám nadprůměr. Howgh.
HonzaGS-SV napsal:
Ahoj,
K tomu se přikláním. Hodně dílů na inzerátech jsou pod jejich obchodem.
Hele, jedna věc je prodávat díly z rozebraných bořeb a druhá naprosto odlišná věc je prodávat bořený motorky a vydávat za nebouraný. Já v APO centru nevidim problém, už jsem psal, že jednání bylo na úrovni. Koupili jsme dobře a nikdo nám nic smradlavýho nenabízel. Jenom abyste si uvědomili ten rozdíl, než na někoho začnete házet špínu...
Michale - psal jsem ti ohledně té tebou vybrané motorky před pár dny do mailu. Ivoše znám docela dobře, občas s ním nebo s tím mechanikem něco řeším - když třeba doveze nějakou motorku a je na ní nějaký problém apod. - u něj vidím, že chce tu motorku prodat v pořádku a né z problémem - z mého pohledu férový člověk. Jestli budeš potřebovat něco vytelefonovat, zjistit, tak dej vědět - zavolám mu a pozeptám se. Bouračky samosebou vozí, ale ty opravdu "zbořené" motorky rozdělává a prodává na díly.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kupoval jsem od něho před rokem a půl r-ko. Jen bych chtěl upozornit na důkladnou prohlídku motorky co budeš kupovat - vapka a leštěnka udělá hodně. Je pravda, že jsem nemohl očekávat, že za peníze, co stála budu mít motorku bez jakýchkoliv investic, ale v inzerátu stálo-motor bez jakých koliv problémů- klouzala spojka, dělal jsem gufera(v převodovce byly otočené a tak olej sákl do spojky). Vařil jsem sedlový rám, byly prasklé držáky. Tím nechci tvrdit, že prodejce o tom věděl. Jen pozor, je to OBCHODNÍK. Dnes nelituju, udělal jsem si ji sám za přispění mouder zdejšího fóra, Tondy a dílů od Ježka. PS příslušenství bylo sólo!!
Nikdy nemůžeš vědět, kdo se v tom "kutil" předtím (myslím věci jako ty gufera a třeba časem klouzající spojka - prostě věci, které nemusí vědět ani ten prodávající) - tím prodejce neomlouvám, ale v případě APO centra vím, že většinu těch motorek (BMW) vykoupí v Rakousku nebo Německu a tady prodá - tak jako většina prodejců, dovozců - málokdo ty dovezené motorky nějak víc zkontroluje a 100% je nikdo kvůli takovým věcem nerozdělává (že někde uvnitř u spojky třeba prolíná olej apod. - když tam nejde vidět) - maximálně pořeší nějaké drobnosti. Větší problémy, opravu řeší pouze, když už tu motorku vědomně s nějakým větším problémem vykupuje. Jinak když motorka startuje, bez problému jede a nedělá něco, co by dělat neměla - tzn. u dovozců = spíš vizuelní kontrola, projet, naleštit a prodat - tak to prostě funguje - nikdo z prodejců ojetin na tom před prodejem nenajede takové kilometry, aby se něco třeba projevilo.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Nikdy nemůžeš vědět, kdo se v tom "kutil" předtím (myslím věci jako ty gufera a třeba časem klouzající spojka - prostě věci, které nemusí vědět ani ten prodávající) - tím prodejce neomlouvám, ale v případě APO centra vím, že většinu těch motorek (BMW) vykoupí v Rakousku nebo Německu a tady prodá - tak jako většina prodejců, dovozců - málokdo ty dovezené motorky nějak víc zkontroluje a 100% je nikdo kvůli takovým věcem nerozdělává (že někde uvnitř u spojky třeba prolíná olej apod. - když tam nejde vidět) - maximálně pořeší nějaké drobnosti. Větší problémy, opravu řeší pouze, když už tu motorku vědomně s nějakým větším problémem vykupuje. Jinak když motorka startuje, bez problému jede a nedělá něco, co by dělat neměla - tzn. u dovozců = spíš vizuelní kontrola, projet, naleštit a prodat - tak to prostě funguje - nikdo z prodejců ojetin na tom před prodejem nenajede takové kilometry, aby se něco třeba projevilo.
Tak nějak jsem to myslel taky, ale myslím, že sjou i prodejci, kteří jsou v tomhle poctivější. Jinak jejich cíl je jasný a stejný- za málo koupit za co nejvíc prodat. Pokud ty máš s APO dobré zkušenosti, tak si myslím, že je to pro APO dobrá vizitka.
Ja od nich koupil R1100GS, holátko. Pravda. Bylo tam měněné 2jkové kolečko a je od té doby problém s ukazatelem kvaltu. Moto se mi líbila a závadu jsem neshledal tak závažnou. V sobotu jsem vyjel...dobrý. Ale že byly **** volný všechny 4šrouby na zadním kolem mě sakra nasralo. Pravda, měl bych být všímavý, ale tak člověk předpokládá...
Pán příjemnej, ale prodává to vše jako rohliky a salám.
Jirik napsal:
Trochu oživím toto vlákno, máte někdo nějaké nové zkušenosti s touto firmou?
Občas od nich nakupuju díly,když se mi při courání mimo asfalt podaří něco rozbít na africe.Díly přijdou ve stavu,jaký je popsaný na webu (což bohužel v české kotlině není tak úplně standart) a bez prodlení.Rychlá a jasná komunikace po telefonu.Za mě spokojenost naprostá..
Chcel som asi pred dvoma rokmi niečo kúpiť z ich inzeratu, ale aj napriek telefonickemu dohovoru že som ochotny zapatiť dopredu požadovanu sumu na ich účet mi aj tak odmietol to zaslat na Slov. Takže za mna trochu nechapave a zmiešane!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Občas od nich nakupuju díly,když se mi při courání mimo asfalt podaří něco rozbít na africe.Díly přijdou ve stavu,jaký je popsaný na webu (což bohužel v české kotlině není tak úplně standart) a bez prodlení.Rychlá a jasná komunikace po telefonu.Za mě spokojenost naprostá.
ja mam s APO dve zkusenosti..jedna dobra,druha spatna...
Loni jsem od nich bral vahadla na R1100GS a vse v pohode,sam jsem si pro dily prijel.
Druha zkusenost byla bohuzel spatna.Kamaradovi jsem opravoval dvanactku a mel spatne cerpadlo.Objednal jsem v APO starsi a doslo mi nefunkcni (zalepene) a jeste s deravym sitkem a polamanou vystuhou.Kdyz jsem to Cervenemu volal,tak me ujistoval ze bylo cerpadlo naprosto v poradku,ze to bylo z hezke motorky a ze nechal benzin vykapat(pred odeslanim ho ale nevyzkousel).A pak zacal cosi jakoze jestli chci cerpadlo vratit, tak ze to da hned soudnimu znalci a budu to vse platit ja.Na to jsem mu rekl ze me to za dva litry nestoji,objednal jsem jinde nahradu za 9 stovek a vse jede jak ma.Cervenemu jsem slibil ze mu posu fotky toho cerpadla ale nakonec jsem to nechal byt.Mam nekde fotky vysypaneho bordela z toho sitka ale resit jsem uz s nim nic nechtel a fotky mu neposlal,mohl tvrdit ze jsme si to rozdrtili sami apod a me to fakt za to nestoji s nekym se dohadovat.Cerpadlo jsem pak doma kuchnul a bylo slepene (plastovy nahon k hlinikovemu ulozeni) a totalne zacpany vyvod ktery nesel ani pusou profouknout.Stat se stalo,kazdy se chrani jak muze,ja mu nic nemam za zle,pokud neco budu potrebovat tak nemam proc to u nej nekoupt ale na jiste veci si uz budu davat pozor a radeji vemu funglace(zakaznik chtel zprvu origo dil)