K občasným vyjížďkám nebo na cesty za dobrodružstvím nabízím nové pneumatiky MITAS pro cestovní endura v rozměrech 19,21,130,140 a 150, (možno i motokrosové),odebírané přímo od výrobce.
Osobní přístup, poradenství a ceny držené při zemi. Kontakt: ruda.ilona@seznam.cz nebo t.č. 724282837, 603 547 659. Garantem kvalitních služeb je testovací jezdec f. MITAS Ruda-Joe.Možnost přezutí a vyvážení v nedalekém kvalitním pneuservisu.
joe přiložený následující obrázek:
Beru tu E10 15/70/17 schovej mi ji prosim mel bych se stavit pristi nebo prespristi tejden ti zavolam. Jinak jsou to uz gumy vyrobeny letos?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Rudo...jako "zástupce" Mitasu by jsi mohl nasadit aspoň do začátku lepší cenovky. Pardál je u některých pneu o pár kaček levnější a u zbytku jsi nastejno
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Lidicky u Rudy si objednam z prostyho duvodu i kdyz jsou drazssi neco se stane s pneu co ja nezavinim a vim ze dostanu novou
Navic si pro pneu zajedu jelikoz jezdim kolem vetsina prodejcu ma super ceny na moto pneu ale zas zaplatim prepravu takze to vyjde nastejno .
Jinak treba az Ruda odebere vetsi mnozstvi daj mu slevu .
Upravil schrek dne 09.02.2013 17:39
Čeština můj koníček
navic rozdil mezi rudou a nejlevnejsim prodejcem je 166,- kdyz si ktomu prictu postu co ma nejlevnejsi prodejce u Rudy si to vyzvednu.
Čeština můj koníček
Joe napsal:
K občasným vyjížďkám nebo na cesty za dobrodružstvím nabízím nové pneumatiky MITAS pro cestovní endura v rozměrech 19,21,130,140 a 150, (možno i motokrosové),odebírané přímo od výrobce.
Osobní přístup, poradenství a ceny držené při zemi. Kontakt: ruda.ilona@seznam.cz nebo t.č. 724282837, 603 547 659. Garantem kvalitních služeb je testovací jezdec f. MITAS Ruda-Joe.
Ceny např.
To vlákno jsem nezaložil z důvodu Vašich hádek. V případě zájmu o jakoukoli informaci ohledně pneu nebo objednávku používejte email nebo PM. Tady bych to za chvilku nestíhal sledovat. Děkuji moc
Upravil joe dne 09.02.2013 21:16
bystricke napsal:
schreku,ztebese stává těžkey terénista
Já myslím že jen lehkej jinak by musel mít karůčko
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Případným diskutérům jsem k dispozici po celou dobu výstavy na stánku Mitasu v Letňanech. V úterý doplním stav mého skladu včetně inovovaných E-07 110/80/19
Zrovna, když jsem objednal gumy na moto-pneu. Tos to sem nemohl dát Joe dřív? Aha, dal, akorát to vlákno zapadlo. Tak prd.
Upravil Medik dne 02.03.2013 20:20
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak je zrus mas to po netu ne , jinak inovovany predpokladam tedy dvoj-smes ? A budou k dispozici i 90/90/21 a zadni 150/70/17 ? A cena?
Upravil schrek dne 02.03.2013 20:35
Čeština můj koníček
myslim ze Joe mal na mysli toto co mi napisal:
Přední 110/80/19 byly stažené v rámci reklamací. Měl bych je mít v úterý,
kdy jedu do Mitasu.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza