Ahoj,poradíte mi někdo jaké brašny si mám pořídit na origo alu kufry R1150GSA ? Nejlépe někdo kdo má vyzkoušené že opravdu nepromoknou...... Chystáme se v létě do Rumunska a kufry nám určitě nestačí.
Díky
Vodácký vak HikoSport ( Štěpánka Hilgertová) má ventil takže jde vypustit ,stojí 350kč.Mě se plně osvědčil. Nemehlu Zetorovi ne protože ho roztrhl
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Vodácký vak HikoSport ( Štěpánka Hilgertová) má ventil takže jde vypustit ,stojí 350kč.Mě se plně osvědčil. Nemehlu Zetorovi ne protože ho roztrhl
NEbrat...neni uplně špatnej (ten neroztrženej mi drží už druhý rok...vlastně i ten roztrženej,protože jsem si ho spravil) ale znova bych si ho nekoupil...radši bych si připlatil za pevnější...
Kup si textilní...nebo si nech poradit...prostě nějakej pevnější
A ta ženská mi to v tom krámu říkala...
Upravil zetor dne 14.02.2013 20:57
TOLI napsal:
No vidíš,vodácké potřeby mě vůbec nenapadly :-)
nemáš odkaz na ren co máš vyzkoušený ?
Nějak hodně rozšířili sortiment takže nevím ale myslím že to byl ten 20l- krásně se do něj vejde spacák plus třeba sandály nebo pár hadrů. http://www.hiko.c...dni-pytle/Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Nějak hodně rozšířili sortiment takže nevím ale myslím že to byl ten 20l- krásně se do něj vejde spacák plus třeba sandály nebo pár hadrů. http://www.hiko.c...dni-pytle/
Toli,ty Hiko jsou fakt chatrný,sicelehký,ale slabý.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Nějak hodně rozšířili sortiment takže nevím ale myslím že to byl ten 20l- krásně se do něj vejde spacák plus třeba sandály nebo pár hadrů. http://www.hiko.c...dni-pytle/
Toli,ty Hiko jsou fakt chatrný,sicelehký,ale slabý.
Dělaj i silnější- stejně jako Gear(mám rolku co sem vyhrál v tombole na šumavským srazu) ale v tý době - cca 2roky zpět neměli ten menší rozměr co sem chtěl.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Sitex:jak jsme ti psal uz PM , jukni sem www.motovaky.cz, je to kamarad a muzu rict ze kvalita 100% a cena super , venuje vyvoji a vyrobe hodne casu a resi kazdej detail
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já mám válce z Louise. Pokud se k tomu umíš chovat, tak to vydrží. Jsou levné, takže i když to rozdrbeš, tak tě to nebolí a koupíš si nový. Mám dva už asi 4. rok a pořád bez jediného problému.
Jediné, co mi vadí (trošku), že když ho nenacpeš plnej, tak vymýšlíš jak ho uvázat na víko kufru, aby to někde neplandalo.
Z toho důvodu bych si koupil třeba brašny od Marseluse, ale zase na druhou stranu do vaku narveš i věci různých neurčitých rozměrů jako např. židličky všeho druhu, spacáky, karimatky, grily atd. V brašnách jsi limitovaný tvarem.
schrek napsal:
Sitex:jak jsme ti psal uz PM , jukni sem www.motovaky.cz, je to kamarad a muzu rict ze kvalita 100% a cena super , venuje vyvoji a vyrobe hodne casu a resi kazdej detail
už jsem koukal,vypadají fakt dobře :-)
ještě by mě zajímal názor na Marseluse