Co by jste doporucili jako nove auto ktere splnuje tyto pozadavky:
NOVE (max predvadecka)
cena max +/- 450tis
Naftak - obsah tak 1.6l (2l nechci kvuly pojisteni a vetsinou cene)
Spotreba tak 5-6l max
Velky kufr
Zatim u me postoupily:
Peugeot 5008 1.6HDi vybava Active
Citroen C4 Picasso Grande 1.6Hdi vybava Tendence ci Selection
(u tehdle 2 i pres ceny na netu mam je moznost sehnat za tech 450+/-)
Na lizacku bych to nebral. Slozil bych prachy na drevo (prevodem) celou castku.
Octavia je mala i v kombajnu pro nase ucely a Chevrolet nema velke auto (co se kufru tyce.
Ted mame Opel Astra v kombajnu a hodim tam kocar a kufr kde byl. Proto chci neco co ma vetsi kufr tak 800l po roletu cca 1200 po strechu a po sklopeni sedacek tak 2500l
Upravil Mosquito dne 17.02.2013 21:12
3/6 Marines SEMPER FI
Emil - k pojisteni - u noveho auta bych daval i havarijko a tam rozdil ceny mezi 1.6 a 2 motor pov+hav je 6tis/rok co jsem si daval to spocitat
3/6 Marines SEMPER FI
Sitex a sezenes mi ho novej do te cenove hladiny jakou jsem psal na zacatku? Kdyz jsem ho zkousel sestavit tak jen jsem hodil motor v nafte a i tu nejhorsi vybavu a byl jsem na 730tis
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Sitex a sezenes mi ho novej do te cenove hladiny jakou jsem psal na zacatku? Kdyz jsem ho zkousel sestavit tak jen jsem hodil motor v nafte a i tu nejhorsi vybavu a byl jsem na 730tis
mám kamaráda v německu. Kupiju vždy předváděčku s cca 20tis km astojí to vždykolem 500tis....mám ale dvoulitr
5008 mám 2 roky,bez problému,zajímal mě hlavně kufr a aby trochu vypadalo,perfektní na dovolený,na hory ve 4.nepotřebuju rakev.takže já zatim spokojenost
oranžová dvanáctka
Neber to osobně, je to dobrý auto, však jsem zatleskal. Dnes jsou auta skoro na stejné úrovni, takže si myslím, že neudělá chybu ani s jedním.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos napsal:
Neber to osobně, je to dobrý auto, však jsem zatleskal. Dnes jsou auta skoro na stejné úrovni, takže si myslím, že neudělá chybu ani s jedním.
nebral jsem to osobně. Já osobně bych novýho francouze nechtěl ani kdyby stál pár korun......nejen já mám šatné zkušenosti s francouzkými vozy
ja bych francouze nebral vubec, řazeni je hrozna kvedlacka, peugeot 5008 zadni svetlo stoji 10tis, citroen ma prahy 1,5mm plech a vevnitr neni ani vosk, pri narazu vystreli 10 airbagu a auto je nasrot, bal bych se v tom vozit deti, vystuhu ve dverich ohnes rukou, oktavka ma v prahu lesenovou rouru, je to strasnej ingot, ale je fakt ze se krade a rozkrada se na ni vsechno, fordy ted nejsou spatny co se tyce cen a kvality, ale pouzivaji diesely 1.6 od peugeotu, proto nebrat, jinak jiny motory asi dobry, na dvoulitr mondeo v kombiku docela dobry reference, ja jsem pro nemce
si se asi nesvez,řazení konečně v pohodě přečti si nějakej test na 5008 a o němcích,konkrétně vw mi nemluv,byl jsem rád,že sem se 3-letýho zbavil,furt v servise,a to jsem měl při prodeji najeto necelejch 90000 km.
oranžová dvanáctka