Chcem sa opýtať či má niekto na fóre skúsenosť s comfort seat z príslušenstva BMW original doplnkov? Ako sa na tom sedí či je to lepšie ako klasické sedlo na F800GS http://www.bmw-mo...;notrack=1
strive požičiam Ti "komfort" sedlo od made by čaluníctvo Belička
No asi si vyšší ako ja a tak by to chcelo asi úpravu pridaním a nie naopak.
Ideš do 8Gs?
Doobjednal som si to comfort seat za doplatok 80€ bez DPH to stojí.
Tryskáč- to somfort seat je od normálneho vyššie o 15mm. a na to Beličkove sa pozriem keď sa stretneme na nejakom OFF výjazde ako minule
Palfy ví houby. Má novou motorku takže toho moc nebude vědět. Podle starších vláken se ta jeho krasavice tady prodávala na jaře. Ale sedlo vypadá dobře.
guru napsal:
Palfy ví houby. Má novou motorku takže toho moc nebude vědět. Podle starších vláken se ta jeho krasavice tady prodávala na jaře. Ale sedlo vypadá dobře.
A kolik toho máš najetýho letos ty? Nebo dneska . Já mám letos 1800 km :-))) V pátek jedu do Vídně na kafe. Přidáš se? Asi ne co. On je na silnici ještě štěrk
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Schrek .
Jinak to sedlo je pohodlný. Ne že z něho nebolí prde.., ale je pohodlný. Je snížený a můžeš se do něj zapřít. Nevím jak to vysvětlit.
Kdaž na něm vlítneš na polňačku nebo do lesa, tak si neuvědomíš, že nemáš klasiku. Klasika je fošna, ale je uzká. Já ti ty sedla zítra vyfotím shora, aby jsi to viděl.
Upravil Pallfy dne 26.02.2013 20:22
Kdo to je ten GURU. Kdy na jaře se tady prodávala moje motorka. Moje mot je čistokrevnej ANGLIČAN a na jaře loňského roku tady ještě nebyla.
To GURU se zaregistroval v roce 2013. LETOS V ZIMĚ. Jaro příjde. )
Ale Schreku. Myslím že to komfot sedlo jsou vyhozený peníze. Já ho mám, protože jsem ho dostal k té moto. Můžeš jet 500 km ve stupačkách a budeš mít stejnou radost jak v sedle. Hlavně že jedeš. S nadsázkou
Pallfy napsal:
Kdo to je ten GURU. Kdy na jaře se tady prodávala moje motorka. Moje mot je čistokrevnej ANGLIČAN a na jaře loňského roku tady ještě nebyla.
To GURU se zaregistroval v roce 2013. LETOS V ZIMĚ. Jaro příjde. )
Osobně nemám důvod k jakékoliv pozornosti. Můj první příspěvek byl, že nemůže mít zkušenosti když ji má novou a nic na ní nenajel a jestli najel, tak by to sedlo spíš ocenil.
Ale to by bylo úhlem pohledu.
Myslím si, že Pallfy nereagoval dobře, hned se začne srovnávat a posouvat se do nějaké roviny zkušeného jezdce a odsuzovat.
Budu se mu tady v tématech více věnovat.
P.s. V tématu výběru stanu se taky ihned projevil.