ten zachycenej sroub od trmenu je drsnej....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Hicks: taky jsem z toho byl paf. No poslední den před odjezdem jsem zjistil že mám hotové zadní desky. Tak to dopadá, když je údržba na poslední chvíli.
T 3x: Jirko já byl ráno pěkně vyhukaný co to je zvuk. Vylezl jsem ze stanu a viděl tu nádheru. Fakt silný zážitek. Kufry už moc leštěnky nejsou. Snad mi mistr Zdenda odpustí. Ale stejně si myslím že je dal do dobrých rukou
Zdeno už mám taky nutkání vyrazit na cesty. Ale letos to bude jen na týden kvůli malého.
Splněný sen moje 1100GS
To zetor: Vyšlo mě to asi na 28tis. Lehce přes dvacet byl jen benzín. 52Kč/litr je prostě vražda.
V kempu jsem byl v Bulharsku, Bergamu, Kapadokii 2x, pod Nemrut Dagi a v Pamukale 2x.
Jinak spaní na vtěrku. Myslím že náklady už moc ponížit nešly. Ale stálo za každou kačku.
To Allroad: Však jsi mě taky pěkně znejistěl, když jsi říkal že jsem blázen že jedu sám
Splněný sen moje 1100GS
Moc pěkné. A kratších cest se neboj, stejně by se ti stýskalo....
Já si zakládám Tatatour Týdení výjezdy, letos asi Mak,Alb,Čh začátek července...jedeš?
To Waltr: Letos bych se chtěl kouknou na dvě etapy Tour de France a projet si kousek Fr alp.
Letos je 100. ročník, tak si myslím že to bude super zážitek a nebude snad vadit když se zabydlím někde u cesty.
Splněný sen moje 1100GS
Jasně, ale nezapomeň, že kdo nemá v krvi doping není vpuštěn ani mezi diváky.
A já stejně možná nesjedu ani tak dolů, kromě času ani peněz není nazbyt. A oceńuji že jezdíš i tam kde to není obecně dost OFFF. Já do kultůrnějších oblastí až se ženou.
Tak doufám že dodáš další várku krásných foto.
Jedem si tak s Martasem do Řecka, zaparkujeme u jezera Ohrid po celodenním pečáku přes Albánii. Rozvalíme se v kempu, Já jdu pro pivsony, abychom utišili žízeň. Jak se vrátím z obchodu, tak čumím, že u stanu nám stojí jakési žluté GS s Olomouckou SPZ. Náhoda jak prase Fotky pěkné.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Výtečně! Našel jsem si tam novou přítelkyni
Pohodová a parádní dovolená. Jedinou "nevýhodou" cesty bylo po celou dobu slunečné a velice horké počasí
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Geofre a to by si chtěl aby Vám chcalo??
Tak to je super že jsi si na dovolené naše babu. Snad Ti nezakáže letošní dovolenou, aby se nebála že je to standard pro každou dovolenou
To xHackerM: mám záznam z navigace, ale neumím to nějak udělat do pěkného tvaru. Ale pokusím se se někde poradit a mapu vystavit.
Splněný sen moje 1100GS