Plánuji letos v červnu s manželkou Korsiku . Mate nejaké poznatky, tipy . Kdyby se chtěl někdo přidat můžem se domluvit
Upravil fero dne 24.02.2013 20:51
Já bych chtěl vyrazit 1.6 navrat kolem 14.6 muze byt i 15,16.6 přemýšlím ze bych se ještě podíval na Sardinii . Záleží na tom jak to půjde a jaky bude počasí
feroj napsal:
Já bych chtěl vyrazit 1.6 navrat kolem 14.6 muze byt i 15,16.6 přemýšlím ze bych se ještě podíval na Sardinii . Záleží na tom jak to půjde a jaky bude počasí
na Sardinii už nedojedeš, protože i po 14 dnech se ti z Korsiky nebude chtít domu...
jardajerman@seznam.cz
Trajekt nemáme koupeny . Koukal jsem tak po internetu a nevím zda to ma vyznam objednávat předem. Spis bych to řešil asi až tam dorazíme. Nevím nechám si poradit.
Trajekt kup dopředu. Je to o hodně levnější než "last moment". Čím později koupíš listek, tím bude dražší.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Paní Vágnerová ti poradí.Jeli jsme na všechny tři ostrovy vedle Itálie s touto společností.Může se stát,že koupíš na místě i levněji.Motorka se na trajekt vždy nějak vejde.Sobotní trajekty jsou vždy podstatně dražší.
Ile de Beauté Voyages s.r.o.
Olomoucká 14
618 00 BRNO
IČO 26947056
DIČ CZ26947056
tel. + 420 5 412 158 93
fax + 420 5 412 470 77
e-mail: info@korsika.cz
e-mail: info@korsika.cz www.korsika.cz
http://www.trajekt.cz[/url]
Upravil PavelDR dne 24.02.2013 21:28
feroj napsal:
To by bylo fajn nějak se tam srazit. Budem radi za společnost a zvlášť pokud si tam už byl
My budeme ubytovaní v Tiucii a odtud budeme dělat výlety.Nedá se vynechat Bonifacio,červené skály a vůbec všechno je tam pěkné.Na Rajčeti mám nějaké fotky.(sosnapavel.rajce.net)
Já bych akorát asi už nechtěl ubytování jen na jednom místě, člověk pak večer chvátá aby dojel z protilehlé strany ostrova. Jsou tam tisíce zatáček přes hory a co vypadá jako maximálně hodinka může trvat mnohem déle a v noci ještě víc.. ¨
My jsme měli ubytování taky na jednom místě (santa giulia) a přejet ze severozápadu byly docela závody a většinou jsme přijížděli pozdě v noci a byl to vopruz. Ten ostrov vypadá obecně jako že to je projetý za pár dnů ale je tam hodně cest a hodně míst, kde je nádherně a celý se to za týden nedá zvládnout.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
My jsme tedy předloni jezdily od kempu ke kempu, ale měli jsme bohužel na to málo dní a jak píše Tomáš, je tam spousty věcí k vidění... Letos jedeme Sardinii a chceme udělat cca po celou dobu na ostrově cca 3 základní místa a z nich vyjíždět. Takže pokud máte někdo dobrej tip na kemp, tak sem s ním :-)
Koukám, že začátkem června bude na Korsice dost rušno, my se tam chystáme s naši motopartou jet od 25.5. zhruba asi na 14dní, třeba se tam někde potkáme...
TomasTT napsal:
Já bych akorát asi už nechtěl ubytování jen na jednom místě, člověk pak večer chvátá aby dojel z protilehlé strany ostrova. Jsou tam tisíce zatáček přes hory a co vypadá jako maximálně hodinka může trvat mnohem déle a v noci ještě víc.. ¨
My jsme měli ubytování taky na jednom místě (santa giulia) a přejet ze severozápadu byly docela závody a většinou jsme přijížděli pozdě v noci a byl to vopruz. Ten ostrov vypadá obecně jako že to je projetý za pár dnů ale je tam hodně cest a hodně míst, kde je nádherně a celý se to za týden nedá zvládnout.
Máme to už jednou celé projeté,od kempu ke kempu.Teď jsme vybrali ubytování zhruba v půlce západního pobřeží a výlety máme zhruba 200 - 300 km za den.