Poptávám jakoukoliv práci v okolí Pardubic.8 let praxe C+E , profesák(většinou převoz nadrozměrných nákladů) . Jsem držitelem ŘP A,B,C,E.
Kdyby jste někdo věděl o čemkoliv,budu Vám vděčný.Díky všem.
Edit : Vyučen leteckým mechanikem. 8 let v AČR jako mechanik - řidič ve vyprošťovacím družstvu.
Jeřábničák na vyprošťovací jeřáby, "A" vazačák. 6 let obsluha vyprošťovacího jeřábu(AV-15) + převoz techniky (nadrozměr) na tahači s podvalníkem. Plus samozřejmě válečník s musadem a precizní obsluhou zbraní
Upravil Kubrt dne 26.02.2013 21:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
copa se děje ???? armáda už tě nechce nebo Ty jííí chceš dělat fíru na tíru
hele kubrte stím co si napsal tak práci jako řidič seženeš brzo myslím že šimberský je tam někde u vás Rovnovláhová Bělá tam maj sídlo teda měly
když ho miluješ není co řešit
Myslis asi Šmidbersky a Rohovládová bělá.Ale ty to tusim uz davno prodali CS cargu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Rodinný přítel tam dělá dispečera, určitě by se ledacos dalo domluvit. Je to ale Plzeň, no. Ale zase bys to k nám měl přes kopec - na GS lehkým offem skutečně přes kopec.
to vevis no je to možné a docela bych tomu věřil ,, akorát od nás se tam vdala jedna děva a ta dělá u toho šmidberského dopravačku aspon to říkala a není to ani rok tak nevím
když ho miluješ není co řešit
vevis napsal:
Myslis asi Šmidbersky a Rohovládová bělá.Ale ty to tusim uz davno prodali CS cargu.
Přesně tak Šmidberského koupilo C.S.Cargo už někdy v roce 2007. I když pořád se dají potkat žlutá auta s jeho logem...
Koukám Vevis byl rychlejší...
Upravil Pitbull dne 26.02.2013 19:25
Fífa : dejme tomu,že : "Kde není vůle,není cesta"...
Je mi jedno jestli sednu za preclík,nebo budu dělat něco jinýho.... Ale na rovinu,mezinárodku jezdit nechci,to mužu být pořád v AČR a být věčně v prdeli...
Upravil Kubrt dne 26.02.2013 19:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Petře díky. Škoda,že je to Praha. To uplně nevyřeší muj problém. Ale díkes.
Hele a co se vybodnout na verpánek a zapinožit se třeba k PaCHům? Přinejhorším k nějakému tomu ozbrojenému opičinci? Když už tě to "lízlo". Hele, já drandil na vnitru s bednama a bylo to taky na 3,14ču. Sice jsem jezdil akorát po Čechistánu, ale volno jsem měl relativně jenom v pátek večer a v sobotu. Jinak pořád někde na čekačce a nebo s bednou. Je to stejně na prd, jako armáda, pokud se hodláš někde zapinožit a třeba se i množit. Baby chtěj chlapa doma. Alespoň ze začátku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku,však jsem psal jakoukoliv práci. Ty řidičáky a praxi jsem hodil jako info... A k fízlům ne,už z principu.
Samo,že mi jde o to,být s přítelkyní...
No,Kubrte,nechci tě zrazovat,ale jakmile vlezeš na kamionku,tak je jedno jestli jezdíš tady nebo ven.Budeš potřebovat 3 karty do tachografu a zapomeň na to,že budeš denně doma.Když pujdeš ke stavební firmě,nebo firmě na sypký materiál,tak budeš v zimě na pracáku.Zkusim se ti zeptat,ale uvidíš sám.Namažou ti medy a skutek utek.Řidiče shání i Šmídl,ten má aspoň nová auta.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Libore : jak jsem psal Medikoi,ta kamionovka není podmínkou... Bavilo by mě jezdit třeba u Transschwe,ale jak jsem psal vejš,to už mužu zustat rovnou v Táboře... Ovšem slovo pustit mužeš. Líná huba,holý neštestí. Proto sem se optal i tady.
Nemám zájem o to číst,jak je to dnes složité... Mám své důvody odejít z mé současné práce a na nějakou krizi víte co...