uz sem o tom uvazoval taky hlavne i do auta
Upravil schrek dne 28.02.2013 14:10
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja to zejtra urcite nakoupim minimalne dve jedno do auta a jedu na masinu , sice mam vystrazny blinkry ale co da se to dat treba i na trojuhelnik nebo pred zatacku atd.
Upravil schrek dne 28.02.2013 14:15
Čeština můj koníček
ano, než někdo začne spekulovat tak prosím podrobně přečíst specifikaci, příslušenství, výkon diod atd.. abychom se vyhli zbytečným diskutováním co cenovém rozdílu..
ale jak jsme napsal, všechny dotazy co se týče LED světel směřujte prosím přímo na Michala..
pokud je tam opravdu u jezka dobijeci i s nabijeckoutak je to super , jelikoz predpokladam ze je tam stejna baterka CR 123A / 3 V a ta se dela jak v dobijeci verzi tak v jednorazovce
s popisu mi vychazi ze se to nabiji pres nabijeci hlavici pomoci USB je tam adapter jak na CL tak na DC
Ta od jezka ma tedy i nabijeni takze, lze kdykoliv dobijet, ta z Louise ho podle me nema , ja jednu zejtra koupim a uvidim co mi dojde. Pro nekoho muze byt vyhoda ze ma dobijeni a pro nekoho, ze nemusi resit zda by mel akumulator dobit, jelikoz si myslim ze ty CR123A se standartne vybiji a nejsou ty hybrid viz Eneloop atd, ale zas musi kupovatbaterky ty stoji cca 49kc
Upravil schrek dne 28.02.2013 14:55
Čeština můj koníček
Obsah balení:
Bezpečnostní světlo 3AG
Dobíjecí hlavice
USB kabel
Adaptér do 230 AC sítě
Adaptér do 12V DC sítě vozidla (konektor zapalovače)
Český návod k použití
cena 550,- Kč vč. DPH. pouze pro členy fora
Upravil jezek dne 28.02.2013 14:46
nazdar tak to mam doma , od Louise je to pouze bez nabijecky , ale me to bneva a sviti to jak prase
Čeština můj koníček
nazdar tak to mam doma , od Louise je to pouze bez nabijecky , ale me to bneva a sviti to jak prase
Čeština můj koníček
Ha, další diskotéková kravina zabírající místo v kufru:-):-). Nee, dělám si srandu, někdy to může být užitečné ale kvůli použití 1x za 10 let, když mohu motorku postavit na bezpečnější místo, to asi kupovat nebudu.