Zdar všem,
budu si kupovat svoji pátou motorku a bude to ouplně první enduro a bude to GS800, r.v. 2010. Najeto 7000 km, s touto výbavou:
- Padáky
- Zvýšené plexi
- Plexi kryt předního světla
- Zvýšená a odsazená zrcátka
- Zvýšená řídítka
- Plech pod zadní case
- Šusplech
- Led blinkry
- Kryty rukojetí
Vše origo BMW. Budu ji kupovat zítra (to jsem jen chtěl zamachrovat :-D)
K topicu:
To BMW, co kupuji stálo skoro 3/4 roku v kanceláři. Baterka je samozřejmě mrtvá, ale mám si před startem dát na něco vysloveně pozor? Nebo motorce takovéto "odložení" nijak extra vadit nebude. Teplota byla celou dobu stálá okolo 20 st. a celou dobu byla na centrálu.
Dík všem, asi se tu budeme teď potkávat :-)
Kuba (rydlas)
Upravil rydlas dne 05.03.2013 22:09
Myslim si ze nic extra.. jen bych dofoukl gumy okolukl ji .. nej problem bude asi ta mrtva baterka. Tu budes muset dat novou tahle je ko
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hoj, myslím že by to neměl být velký problém. Nabít baterku, dofouknout gumy a co nejdřív vyměnit náplně. Ještě bych vyměnil benzín, i když myslím že když to bylo v kanclu, tak tam žádný nebyl. Možná poteče gufero ve vidlích, ale nemyslím že by měl být nějaký problém
Splněný sen moje 1100GS
Heh, jsem čekal, kolik tu potkám známejch ****ů :-D
Tu baterku zkusim zachránit, mám parádní nabíječku, tak uvidíme, kdyžtak koupim novou... :-)
Gumy a běžný servis je jasnej, asi i rovnou vyměnim volej a filtr... šlo mi spíš o nějakou konkrétní motorovou část... ta motka je prakticky nová, bez škrábanečku.. tak jsem to nechtěl posrat hned na začátku...
Tak za prvé kryt světla, zvýšení řidítek a zrcátek BMW nedělá, zbytek origo být může.
K tématu: Normálně se na ni svez a uvidíš, nevidím jedinej důvod proč by neměla fungovat jak má.
Jinak samozřejmě gratuluju . Jakou máš barvu?
Paul napsal:
Tak za prvé kryt světla, zvýšení řidítek a zrcátek BMW nedělá, zbytek origo být může.
K tématu: Normálně se na ni svez a uvidíš, nevidím jedinej důvod proč by neměla fungovat jak má.
Jinak samozřejmě gratuluju . Jakou máš barvu?
Je to možný... netušim, zda je něco TT nebo BMW, ale vim to od současnýho majitele, že na tom nešetřil...
Barva bude černá s oranžovou..nevim, jak se jí správně řiká...
Je paráda bejt zase někde novej a objevovat a učit se...
snad se na tom nezrakvim... :-D
Přechod z Hornetů a R1 na enduro přeci jen nějakej rozdíl bude :-D :-D
No vidíš a hned si tu narazil na svého nového servisáka o kterém jsem Ti říkal .. Takže se seznam se Servisákem (alias Milanem) a zítra ať se Ti to povede
No pokud je baterka mrtva, to znamená že ne že nenastartuje, ale nemá už ani napětí k tomu aby rozsvítila kontrolky tak ji pravděpodobně neoživíš. Většinou tam vznikne nenávratná destrukce. A ten olej bych radši vyměnil, u plné syntetiky se má měnit po ujetí km, anebo po 1 roce. To neznamená že bys to nemohl vyzkoušet, záleží také jak můžeš věřit původnímu majiteli. Jízdou v terénu se interval km zkracuje.
rydlas napsal:
Je to možný... netušim, zda je něco TT nebo BMW, ale vim to od současnýho majitele, že na tom nešetřil...
Barva bude černá s oranžovou..nevim, jak se jí správně řiká...
Je paráda bejt zase někde novej a objevovat a učit se...
snad se na tom nezrakvim... :-D
Přechod z Hornetů a R1 na enduro přeci jen nějakej rozdíl bude :-D :-D
Jj jen říkám .
Vybral si tu nejhezčí
Říká se jí lávová oranžová
A neříkej jí motka . To zní jak mrdka
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Naprosto souhlasím se swatem. Je to oblíbený výraz na motorkářích, přesně tak to zní - mrdka..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já akademik nejsem, je mi jedno, jak se to jmenuje... zatím jsem ještě BMW GS autismus nepochytil... :-D :-D
Původní majitel je můj příbuzný a o motorku se staral vzorně... (Např. tak, že ji dovezl z GB, najezdil na ní asi 100km a pak si ji vystavil v kanclu :-D)
gratuluju!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2