jsem cerstvy majitel f800gs a bohuzel jen s malym informacnim displejem. Je nejaky zpusob to prekopat na velky ?
Kdyz jsem z budiku sundal horni kryt tak je tam normalne velky displej, ale po otoceni klicku se rozsviti jen ta horni cast.
Na motorce jsem nasel snimac zarazene rychlosti i s kabelazi, rovnez neco jako snimac venkovni teploty a teplotu motoru a mnozstvi paliva to predpokladam musi mit taky.
Jen nemam tlacitko info na leve ruce, ale predpokladam ze tam kabelaz natazena bude.
Určitě to půjde, kabeláž je podle mě jedna verze. Prostě se přehodí displej, a softvérově dohrají patřičné záležitosti, a to asi jen ty které budou mít s čím spolupracovat.
Kdyby to bylo tak jednoduchý proč by dělali verzi bez BC?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Myslíš? ......picovina Takže i moto bez BC umí měřit teploty, spotřeby, atd.? Ty čidla tam jsou pritomny?
Jsem zvedav jestli to rozchodis.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já myslím, že je to dost možné. Taky jsem si koupil auto bez BC a pak stačilo připojit diagnostiku, udělat pár kliků a mám auto s BC. I když tam se jedná jen o měření spotřeby...
A 800 má elektronické vstřikování, takže tam ty data jsou...
F800GS
presne tak treba Octavka ma vsechno predpripraveny , jen hodis treba packu tempomatu a povolis v jednotce , nebo hodis velkej display, oproti tomu Opel Vectra nemelo nic
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ani bych se nedivil ze by to tak slo. Nedavno jsem si koupil TV stredni tridy a stacilo prehrat firmware a nastavit region na Finsko a mam funkce jako ta nejdrazsi TV
Asi to vsechno sekaj jak Bata cvicky a pak ti to jen ruzne povypinaj aby bylo na vyber...Jsem zvedav jak tohle dopadne. Aktualne 1250 GSA HP
Vždyť to píšu. Dodělával jsem různé věci Vyhřívané hefty, led blinkry..prostě připojíš do připravenýchy konektorů a nahraješ soft. Je to nejlevnější řešení pro firmu. Než dělat 5 kabeláží. Oni taky vyrábí na přání, máš objednáno a podle výbavy nacvakají výbavu a nahrají soft.
Milane,máš tam ten VIN kod od toho mého kamaráda na 650 Twina.Řeší to samé,co se tady řeší na 800.Tak jen kdyby jsi to zjišťoval podle toho VINka,tak se podívej i na tu jeho 650.DÍKY