Možná v Židlochovicích, pan Polakovič, mám se zeptat? Nebo se tam stavíš sám?
Upravil hobr dne 10.03.2013 15:06
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Obyčejný klíče dělají na Merhautce ABT SEZAM, zkus tady začít, jinak je speciálka KOVOTECHNIKA na Křídlovické, zámkařství JI-RO na Veveří u bílýho domu.
Když jsem zlomil jediný klíč na Transalpu, tak blb-ouni v Intersparu (Rychloslužby) mi to udělali z klíče na M-B za 300,- a nefungovalo to, vyreklamoval jsem ho a zašel do JI-RO, na počkání kolem 150,-/ks*tup*
Hlavně nechodit do Mister minit apod. fofrkšeftů, kteří mají min. 2x vyšší cenu.
Pak hoď info jak jsi dopadl a za kolik pro další případné zájemce.
Kdyby jste náhodou věděli, kdo dělá autoklíče s čipem (bez dálky) MITSUBISHI COLT v Brně a okolí, tak mi to prosím hoďte do PM, díky. V Práglu mi to nabízí za 1.700, to je hnusná cena, určitě jde levněji;)
Upravil sadlo dne 10.03.2013 15:15
sadlo napsal:
Obyčejný klíče dělají na Merhautce ABT SEZAM, zkus tady začít, jinak je speciálka KOVOTECHNIKA na Křídlovické, zámkařství JI-RO na Veveří u bílýho domu.
Když jsem zlomil jediný klíč na Transalpu, tak blb-ouni v Intersparu (Rychloslužby) mi to udělali z klíče na M-B za 300,- a nefungovalo to, vyreklamoval jsem ho a zašel do JI-RO, na počkání kolem 150,-/ks
Hlavně nechodit do Mister minit apod. fofrkšeftů, kteří mají min. 2x vyšší cenu.
Pak hoď info jak jsi dopadl a za kolik pro další případné zájemce.
Kdyby jste náhodou věděli, kdo dělá autoklíče s čipem (bez dálky) MITSUBISHI COLT v Brně a okolí, tak mi to prosím hoďte do PM, díky. V Práglu mi to nabízí za 1.700, to je hnusná cena, určitě jde levněji
No vidíš...Já mám fofrkšeft a mám ho za 110kč...to jsem ale čůrák co...??
Jinak většinu čipových klíčů mám do 1500kč...nejdražší,ale to je většinou jen mazda za 1800kč
Ale třeba Ti ho někde udělaji zadarmo když jenom ta čipovací mašinka stojí bezmála 100 000kč...
Upravil zetor dne 10.03.2013 15:22
nerozčiluj se Zetore
já popisuji stav u nás ve štatlu, to je holá realita, kdyby ten týpek, řekl, že nemá stejný profil, ale chtěl za každou cenu vydělat a akorát zkur... klíč.
Holt Brno je o fous větší, tak i cena.
Zetore, za kolik děláš Colta s čipem, klíč je hranol 7x3x40mm a potřebuješ asi auto, že?
Auto na 90% ne,ale potřeboval bych ten klíč...Já si potřebuju mašinkou přečíst "kód" z toho čipu...a podle toho co je tam za čip se odvíjí cena klíče....je asi 20 druhů čipů...
zetor napsal:
Auto na 90% ne,ale potřeboval bych ten klíč...Já si potřebuju mašinkou přečíst "kód" z toho čipu...a podle toho co je tam za čip se odvíjí cena klíče....je asi 20 druhů čipů...
Třeba pojedu přes Budějice, vezmu klíč, kde sídlíš?
zetor napsal:
Třeba pojedu přes Budějice, vezmu klíč, kde sídlíš?
já teda taky dost dobře nechápu co se tady řeší.. original polotovar klíče jde koupit a stojí fakt docela málo peněz, čip na imobiliser v něm žádný není a podle druhého klíče ti to vybrousí v každém "klíčnictví" za cca 50,- Kč (kvůli tomu se asi nemusí jezdit přes celou republiku). No a pokud bys ztratil jediný klíč který máš, jde objednat klíč na VIN motocyklu a přijde prostě už hotový, jen otočíš a jedeš..
ale hezké téma o nesmyslech na celou stránku..
51252347564 - polotovar BMW klíče - 246,- Kč
Upravil jezek dne 11.03.2013 08:56
zetor napsal:
Trochu OT.
Jde vyčíst a zkopírovat i čip z WV ? Mám k dodávce jen jeden a trnu hrůzou že si ho někde zabouchnu nebo zničím. V origo servisu s tím dělají strašný cavyky.
Dík P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
zetor napsal:
Trochu OT.
Jde vyčíst a zkopírovat i čip z WV ? Mám k dodávce jen jeden a trnu hrůzou že si ho někde zabouchnu nebo zničím. V origo servisu s tím dělají strašný cavyky.
Dík P.
VW se dělá přes diagnostiku. Klíč + čip + načipování = 1490kč. Jen bez dálky.
zetor napsal:
Trochu OT.
Dík P.
VW se dělá přes diagnostiku. Klíč + čip + načipování = 1490kč. Jen bez dálky.
To Zetor:Musím Tě veřejně pochválit.Klíče objednané ve čtvrtek a v pátek českou poštou doručené.(U té pošty je to zázrak ale zvládli to)
K tomu VW. Mám kamaráda který mi opravuje Beetla a měl jsem klíč kterýmu nefungovala dálka. Dělá v VW v Praze a opravuje doma, připojil k autu počítač a za pět minut to měl hotový. Cena 100kč. Najít někoho takovýho. J.C.