Zdarec měl bych zajem o bmw r 1100 gs možna 1150 gs podle ceny.Kolače budou tak v polovině dubna.Chci se zeptat na co si dat pozor při koupy moc se v bmw nevyznam jenom co najdu na netu.Měl jsem japonce a chce to změnu.zatim zdarec a diky za rady pelky
Upravil pelky dne 19.03.2013 19:38
BMW nekupůj ,,jsou to šroti:-D
ideální je kup třeba tady od někoho s fora,motorka je většinou prověřená,většinou,vždycky.-) a asi záleží kolik do toho chceš dát
noo tak to máš k němu opravdu kousek z ruky... ale jiank jestli se sním nějak domluvíš opravdu se to vyplatí tam zajet! motorky má hezké a je sním dobrá domluva! xx lidí odsuď á od něj motorky a mylsím že všichni jsou zpokojeni..
kolega z práce prodává žlutou 1150, má najeto poctivých 46.000? km, dvojsvíce s posilovačem, rád by dostal 130.000Káčé, asi bude mít i kufry, jezdil do Alp a do Dolomit. Vždy po silnici, nikdy nedával špunty, je to starší chlap. Chce jít do dvouvačky!
červenej Elf
Pelky to je náhoda dělal jsem v Mariánkách hotelovou školu a pak tam bydlel než jsem odešel do Práglu takže jseš vlastně bejvalej soused,jezdím za mámou do Tachova takže pokud se ti líbí tato 1100 gs která je o dva roky mladší,dám ti k tomu tankvak + jako bonus ti ji dovezu až na horní kolonádu k hotelu Slunce.Dej vědět do PM
Bob napsal:
Pelky to je náhoda dělal jsem v Mariánkách hotelovou školu a pak tam bydlel než jsem odešel do Práglu takže jseš vlastně bejvalej soused,jezdím za mámou do Tachova takže pokud se ti líbí tato 1100 gs která je o dva roky mladší,dám ti k tomu tankvak + jako bonus ti ji dovezu až na horní kolonádu k hotelu Slunce.Dej vědět do PM