prichazi pomalu jaro a je potreba zas trocha zainvestovat do stroje, letos krom jineho chci hodit jinej vejfuk mam tri adepty, vicemmene za stejnou cenovku. Seradim je podle meho vyberu jak bych je koupil, prosim jestli mate zkusneosti napiste vyhody ci nevyhody.
1. Akrapovic
2. Remus Hexacon Titan
3. G.P.R - Titan
diky
Jinak doplnim proc poridit ladak, alespon mojeduvody:
hmotnost, lepsi odvod spalin a tepla, zlepseni chodu motoru
Rozhodne nechci ladak kvuli tomu abych nekde delal bordel zvukem, nebo machroval ze mam ladak!
Upravil schrek dne 21.03.2013 08:17
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nevim jaky jsou,ale at ma okruzni uchyceji,ne jen navareny drzak.to se casem urve!
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Mám doma od minulého týdne Akrapovic. Akorát ho nestíhám nasadit. Počítám, že ho tam budu mít příští týden. Kdybys ho chtěl slyšet tak se můžem pak někde sejít....
Mám od začátku Metal Mule (Skorpion), loni jsem jen musel utěsnit koncovku, jinak spokojenost. Na FMXko jsem pořídil přímo z fabriky GPR Carbon, jeden z mála výrobců co to dělá v Evropě (viděl jsem výrobu) a je to poctivá práce, né číňan..Z vyššího principu mravního jsem rád, že jsem ho podpořil-
https://www.zonerama.com/rop1
rop napsal:
Mám od začátku Metal Mule (Skorpion), loni jsem jen musel utěsnit koncovku, jinak spokojenost. Na FMXko jsem pořídil přímo z fabriky GPR Carbon, jeden z mála výrobců co to dělá v Evropě (viděl jsem výrobu) a je to poctivá práce, né číňan..Z vyššího principu mravního jsem rád, že jsem ho podpořil-
ja mam tiez na malom GS priamo z UK, zatial max spokojnost
Popi napsal:
Já mám Akra a mužu říct, že z toho zvuku mi stojí.... i chlupy na ruce.
ladak je myslim hlavne pro slusny hochy, co si potrebujou pripadat ze maj vetsi klacek nez jim ve skutecnosti narostl
pokud to myslite s delanim, casto nelegalniho, bordelu vazne.. v prvni rade NESMITE byt zbytecne slyset.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Popi napsal:
ladak je myslim hlavne pro slusny hochy, co si potrebujou pripadat ze maj vetsi klacek nez jim ve skutecnosti narostl
pokud to myslite s delanim, casto nelegalniho, bordelu vazne.. v prvni rade NESMITE byt zbytecne slyset.
Jednak jsem ho koupil už s motorkou, jinak bych si ho nepořizoval a druhak si myslím, že je dobrý, když o tobě na silnici ostatní ví.
A s tím klackem se to říká o velkých autech, nebo taky o lidech, co přestoupí s 800 na 1200 LC
Z rakušáků mám taky strach ale když je na tom laufu štempl od BMW...?
F800GS
Já mám "Creptuse" - klasika nerez ovál, žádný komedie. Jasně, je to levnější varianta, ovšem proti gustu žádný dišputát. Mám ho přes rok a naprostá spokojenost . Loudí se z něho příjemný hluboký chrchlák, ale není to žádný hardcore, že by kolem mě padaly domy, umírali psi a usychaly kytičky .
A co Leo Vince a MIVV? Jsou o dost levnejsi a nevypadaji spatne , jak jsou na tom palivove mapy? U KTM jsem si je mohl nahrat sam na jakykoliv ladak, protoze bez jine mapy to budes mit nafigu
Popi napsal:
Zvuk není jen o decibelech a já psal jen o certifikovaných laďácích, které mění hlavně výkon nebo jeho průběh. Nebyl jsem s tím na brzdě, ale u FMXka došlo k velkému zvýšení tahu v nízkých otáčkách, ze zdechliny spolu KNfilterm a Dynojetem a odstraněním ekologických zbytečnosti se stal dravec. Nemůžu porovnat, co to udělá u osmikila, mám ho od začátku a díky něho mám i užší nosič na kufry. A s větším klackem bych už nevěděl, co dělat
https://www.zonerama.com/rop1
Rozhodne nechci ladak kvuli tomu abych nekde delal bordel zvukem, nebo machroval ze mam ladak! Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Rozhodne nechci ladak kvuli tomu abych nekde delal bordel zvukem, nebo machroval ze mam ladak!
- hmotnost -- neusetris moc.. ale souhlas, je to nahore
- lepsi odvod spalin a tepla - o tom si racim pochybovat
- zlepseni chodu motoru -- u osmikila marginalni... mozna trochu ole.
co ja pridavam:
- mensi sirka moto napr. pro symetricke kufry.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schreku a to menis jenom koncovku nebo cele potrubi?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90