Jsem na vážkách a opravdu nevím a rád bych co na to staří pardálove bavoráci jak to vidíte?Koupit vodníka nebo ještě poslední vzducháče co dělají??
pardálem jsem myslel zkušenostma né věkem
ze me voda, ale jsem mladík, takže opět bez hlasovacího práva
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Těžká volba, osobně bych si koupil vzducháč, ale ne funglovku, tak rok, dva starou. Vodníka pak později, určitě je velký rozdíl mezi 12 z r 2004 a 12 z roku 2012.
Počkal bych, až budou nějaké zkušenosti z provozu, které se pak projeví v inovaci modelu.
červenej Elf
Pokud máš možnost odpočtu DPH tak je naopak blbost kupovat dva roky starou motorku bez záruky a prakticky za stejnou cenu... Za mě osobně poslední vzducháč, který má odladěné všechny dětské nemoci...
Za mne taky posledni vzduchač.Ten vodnik ted ze zacatku asi bude velky hit.Proda se jich hodne,ale za 2-3 roky jich bude plna inzerce a myslim si,ze pujdou koupit levneji nez posledni vzduchace.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ti poradim: pokud chces, aby ti nasledujici dva roky plno lidi ocumovalo moto a ptalo se jaka je, etc. tak si kup vodnika. Pokud chces klid, vzduchace...
...a pokud nevíš,co chceš,tak tady ti to nikdo nevyřeší
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ja bych novou jako fyzicka osoba proste nekoupil. takze jestli vzduch nebo vodu by pro me mohlo byt aktualni az za par let. takze jsem nedavno koupil vzduch.
Defakto řeším toasamé musím si pořídit motorku taky novou a jednoznačně sháním vzducháče a to DOHC ten má koule.. Vodník muže přijít až tak za cca 2 roky až to vyladí...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pokud jeti jedno že budeš mít GS což asi nevak když chceš vodníka tak bych koupil nějakou výročku s novým motorem a je klid. ten motor je ozkoušenej a každej ví co odněj očekávat. to od vodníka nikdo nemuže zatím chtít.
servisak napsal:
pokud jeti jedno že budeš mít GS což asi nevak když chceš vodníka tak bych koupil nějakou výročku s novým motorem a je klid. ten motor je ozkoušenej a každej ví co odněj očekávat. to od vodníka nikdo nemuže zatím chtít.
Já neříkám že ten motor a ta moto je špatná. Ani nemuýu když je to muj chlebodarce ale prostě je to miminko a bude parkrát v servisu na svolávačkách a jelikož ještě nejsou všechny přípravky tak