Az dorazite do kempu, na zacatku je vstupni brana. Tam zaplatite za sebe, motorku atd a pojedete za branou hned vlevo dozadu.
Tam je velkej placek, kde se slezem a tam i zustanem. Takze se klidne pustte do tvorby stanu. Tam budeme snad vicemene sami, je tam velky ohniste atd.
Pokud jste v chatce, chatky jsou od brany vpravo, presne na druhou stranu. Jsou to hned prvni 4 chatky, tedy s cisly 1 - 4.
Vsichni ale budem na place vpravo, chatky jsou preci jen na spani - kdyz na nej zbyde cas.
V chatkach budou:
Alda + BIGR (celkem 4 ks)
Allroad (celkem 2 ks)
Pedro + Bob (celkem 3 ks)
Aldo (celkem 4 ks)
Ja se s Bigrem nejak dohodnu, Allroad to ma nejjednodussi, Aldo se zbytkem rovnou prijede, takze jen Pedro a Bobe.. dohodnete se nejak kdo prijede driv, aby to treba komplet zaplatil a pak se srovnate. Reknete ze mate zamluvenou chatku a ze tam budete 3. Az prijede druha strana, rekne ze ma zaplaceno. Idealne abyste na sebe meli kontakt kdyby neco.
Dejte mi vedet ze jste se nejak dohodli.
Az dorazite do kempu, na zacatku je vstupni brana. Tam zaplatite za sebe, motorku atd a pojedete za branou hned vlevo dozadu.
Tam je velkej placek, kde se slezem a tam i zustanem. Takze se klidne pustte do tvorby stanu. Tam budeme snad vicemene sami, je tam velky ohniste atd.
Pokud jste v chatce, chatky jsou od brany vpravo, presne na druhou stranu. Jsou to hned prvni 4 chatky, tedy s cisly 1 - 4.
Vsichni ale budem na place vpravo, chatky jsou preci jen na spani - kdyz na nej zbyde cas.
V chatkach budou:
Alda + BIGR (celkem 4 ks)
Allroad (celkem 2 ks)
Pedro + Bob (celkem 3 ks)
Aldo (celkem 4 ks)
Ja se s Bigrem nejak dohodnu, Allroad to ma nejjednodussi, Aldo se zbytkem rovnou prijede, takze jen Pedro a Bobe.. dohodnete se nejak kdo prijede driv, aby to treba komplet zaplatil a pak se srovnate. Reknete ze mate zamluvenou chatku a ze tam budete 3. Az prijede druha strana, rekne ze ma zaplaceno. Idealne abyste na sebe meli kontakt kdyby neco.
Dejte mi vedet ze jste se nejak dohodli.
Myslel jsi že se budeme zdržovat na place vlevo a do chatek vpravo půjdeme jen hajat. Viď?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak tak.
O vikendu jedu na Slapy - takze jestli planujes nejakou vyjizdku... Muzem se sejit v Praze, zajet na Slapy a pak me vyprovodis nekam k severu. Rozumny ne? A mohl bys mi vzit ty dementni knoty k tomu lepeni a asi bych rad i ten nestandardni nastroj, kterej na to pouzivas ty. Bo mam pocit ze to je prave ta chyba, ktera knot prerizne driv nez ho narves dovnitr.
Co?
Alda napsal:
Tak tak.
O vikendu jedu na Slapy - takze jestli planujes nejakou vyjizdku... Muzem se sejit v Praze, zajet na Slapy a pak me vyprovodis nekam k severu. Rozumny ne? A mohl bys mi vzit ty dementni knoty k tomu lepeni a asi bych rad i ten nestandardni nastroj, kterej na to pouzivas ty. Bo mam pocit ze to je prave ta chyba, ktera knot prerizne driv nez ho narves dovnitr.
Co?
Dobrej nápad,ale zítra odjíždím směr Vyšší Brod-Linz-Salzburk-Barbiano.
Tělíska ti samozřejmně přivezu na sraz a ten zavaděč nevím,jestli budeš chtít,protože je za 600,-Kč. Mimochodem ta fréza,co vozím je za 655,-kč.
Takže to rozmysli. Jestli ti to stojí za to. Koukni se na ten zavaděč,co máš v sadě jestli neni ostrá hrana v tom očku,kam zastrkáváš tělísko. Někdy se to stane chybou výroby. Stačí opilovat do kulata a je ušetřeno.
BMW R1200GS
Ajo, ty se jedes flakat vlastne, styd se! Jeste ze jsem ti uz vybral veskery pekny pocasi :-)
Ja vim kolik to stoji, tos mi rikal. Chci aby to fungovalo - takze ho chci. Hlavne kvuli tomu, ze se tam to telisko cely natahne a nemusim ho drzet jak magor.
Nehlede na to, ze kamaradska sleva -50% uz je znat.
Alda napsal:
Ajo, ty se jedes flakat vlastne, styd se! Jeste ze jsem ti uz vybral veskery pekny pocasi :-)
Ja vim kolik to stoji, tos mi rikal. Chci aby to fungovalo - takze ho chci. Hlavne kvuli tomu, ze se tam to telisko cely natahne a nemusim ho drzet jak magor.
Nehlede na to, ze kamaradska sleva -50% uz je znat.
S tím počasím si mně NEPŘEJ... BĚDA JESTLI BUDE HNUSNĚ...
Zavaděč ti přivezu,ale nevím,jestli to bude lepší,když nebudeš mít pořádně vyfrézovanou díru. Uvidíš jak se to bude dařit.
A kamarádská sleva 50% platí jen u TT
BMW R1200GS
O cem se to tu sakra bavite? Zavadec, Dira?!
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
turby napsal:
O cem se to tu sakra bavite? Zavadec, Dira?!
Vysvětlíme a názorně předvedeme na setkání s Aldou.
SORRY to byla naše soukromá záležitost. Už se to nestane.
Upravil BIGR dne 04.07.2008 09:17
BMW R1200GS
Hop nahoru... aby si to treba nekdo precetl ZE BOBE a PEDRO!
Jo a Bobe, ve vedlejsim threadu pises ze bys dorazil v patek, nemyslis ze je to dulezita informace - kdyz mas chatku zamluvenou na sobotu?
Tak diagnostiku bych neriskoval, ještě bych se dozvěděl, že moje motorka už několik let prožívá klinickou smrt a prakticky už nemůže jezdit, jen o tom zatím neví.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
jo jo, nejlepsi je obcas odpojit baterku a nechat to konovi kdyz to jezdi
kdyz jsem videl tu upoutavku na tu australskou ctecku diagnostiky kterou si clovek muze rovnou propojit pres bluetooth s mobilem ci PDA a dostavat errory online tak jsem si s nostalgii vzpomel na kladivka a ploche baterky .
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Pokud přijedu, vezmu naší diagnostiku. Prosím (!) napište mi někdo SMS v pátek večer, abych na to nezapomněl! Tel. 602 349970
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
to Alda: prosím, jaký je sobotní program...rád bych na sobotu přijel, zaregistroval jsem, že cca v 11:00 by se vyráželo z kempu někam na oběd, svézt se...můžeš k tomu napsat něco víc, díky...
Emilio: v patek chce dorazit docela dost lidi, takze nemej strach.
Vjetrnik: vsechno je napsany tady: http://www.bmwgs....ad_id=1522
Takze by bylo dobry tam fakt do ty doby byt.
Jen upozornuju, ze zadnej extra program neni, krome vyjizdky spojeny s obedem. Vsechno ostatni nechame osudu, uz takhle mi to sebere casu jako prase.. Nejak to dopadne.
K té diagnostice (resp. dvěma dnešním dotazům) jen říkám že navigace ukáže chyby v řídící jednotce motoru nebo ABS a umí zobrazit hodnoty načítané ECU z daného senzoru (třeba timing vstřikovače nebo hodnotu na lambda sondě nebo TPS) ale já se nezabývám servisem motorek, takže neumím nastavit rozhozené TPS nebo nevím kolik má být kde jaké napětí, odpor nebo impulzy v tom kterém režimu. To dělají servisy. Totéž na dotaz jestli "diagnostika umí nastavit synchronizaci". Pochopitelně že "diagnostika" neumí NIC nastavit. Jen zobrazuje chyby, maže je a případně zobrazuje hodnoty ale nastavení provádí MECHANIK a ten musí vědět jak to má být! Takže kdo chce zkontrolovat jestli nemá v paměti nějaké chybové hlášky a případně je smazat, tak to je v pohodě. Pokud máte podezření že při nějakém režimu vám motor nereaguje tak, jak má, jde zjistit přesně co se kde děje ale nastavovat to musí někdo, kdo to umí.
Upravil TomasTT dne 15.07.2008 10:24
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Offroadik se nepojede.
Offroadik se da provozovat jen v ten, kde je zakaz vjezdu.
To si nevezmu na triko, rad se projedu az to bude poradat nekdo jiny.
Dost lidi jede se spolujezdci, i to je duvod, to neni uplne to pravy orechovy.
Emilio: tak nějak to je. Měřicí přístroj je jedna věc ale vědět co znamená naměřený údaj je jiná. Nicméně zjistit stav chybové paměti a případně to smazat není problém. Ale měřit timing vstřikování a něco někde náhodně štělovat a myslet si, že tím ovlivním škubání motoru, to néé.
Alda napsal:
Emilio: v patek chce dorazit docela dost lidi, takze nemej strach.
Vjetrnik: vsechno je napsany tady: http://www.bmwgs....ad_id=1522
Takze by bylo dobry tam fakt do ty doby byt.
Jen upozornuju, ze zadnej extra program neni, krome vyjizdky spojeny s obedem. Vsechno ostatni nechame osudu, uz takhle mi to sebere casu jako prase.. Nejak to dopadne.
Už máš plán vyjížďky? Nebo to zimprovizujeme na místě?
BMW R1200GS