Jestli hledáte mapy do garmina, třeba vám pomůže tato stránka. stačí si jen stáhnout určitý stát (dole na stránce) a potom spustit instalátor. Mapa se vám naistaluje do basecamp a z ní pak přesunout do garmina. Mapy jsou založené na openstreetmap (http://www.openst...)
Mě to na GARMIN GPSMAP 60CSx funguje, takže snad to bude fungovat i na jiných garminech. Určitě je nějaká mapa lepší než žádná
Upravil Adjagr dne 23.03.2013 11:33
adjagr napsal:
no nic není dokonalé .) i v jiných profilech to routuje stejnou cestou? zítra to taky testnu podrobněji na trasách, které znám a porovnám s topo 2012
Já vypnul uplně všechny "pokusit se vyhnout" a dal posuvník na max k hlavním silnicím a nic, počítá si to po svým.
Nevadí, za ty prachy... CN nemá v těch oblastech vůbec městskou uliční síť.
Ukázka: Vladikavkaz z hlavní na benzinku
mara přiložený následující obrázek:
openstreetmaps jsou stary znamy,ale jak je videt dost lidi to jeste nezna....asi pred dvema lety to sem daval Doc. Kazdopadne se docela rychle zlepsuje pokryti a detaily. pouzivam je v zahranici v mobilu abych neplatil data a je to myslim dobre.
super truper, to neznam a konecne vyresen muj problem s mapou od Garminu pro Indii , diky , jen jeste pochopit ajk to funguje a narvat to do Garmina, nepouzivam Basecamp
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To SWAT - už hledám, dík.
To SCHREK - tak použij Map Souurce, prostě jeden z těch dvou zdrojů, jinak to myslím nepůjde Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
jo uz jsem pouzil a stalo se presne co tam pisi , ale jsem uz zvyklej od Ukrajinskych map, takze Mapsource Fix to vyresil. Zejtra zkusim hodit do GPS
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ti co na to maji kupujou a ti co ne, tak stahujou
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Eman_ napsal:
Jééé,já myslel,že se mapy jen kupují za dvaapůl až budra
Za to vás někdo z jedné nejmenované firmy pěkně pochválí.......
Ale pěkný,zapisuju!
Už jsem si nedávno říkal,že tyto stránky jsou tu jen reklama a zviditelňování se pro určitý regiment co operuje na východním bloku Prahy
Zaplať Bůh za další podobný rady a tipy,kvůli kterým tyto stránky z velké části jsou!
Palec nahoru
Omlouvám se, že jsem nereagoval na tvůj rok starý příspěvek, protože jsem si ho nevšiml. Ale ono se za ten rok nic nezměnilo co? Napadat, urážet, vymýšlet si...
Kdybys někdy poslal někoho k nám v utajení zjistit co mu řeknu když bude chtít mapy nějaké exotické destinace, tak bych zjistil, že každému jako první doporučuji podívat se na pokrytí OSM, protože ty mapy jsou zadarmo. Pochopitelně nabízím to, co existuje - jak komerční, tak nekomerční mapy. Když se zeptáš na Albánii, tak ti řeknu, že můžeš v Garminu jezdit podle čtyř map a když se podíváš co používají sami Albánci (třeba organizátoři rallye) ve svých navigacích, tak zjistíš že chorvatskou Adria Route 4.x, která pokrývá mimo jiné i Albánii, jsou tam prakticky všechny silnice a polní cesty a umí autorouting. Plná verze stojí 350kun (ověřit můžeš na webu výrobce mapy http://www.garmin...kultura=en) a u nás za 1300Kč. Když si to vynásobíš kurzem, ejhle - ono je to to samé. Zloději co? Chceme za mapu zaplatit? Strašný![b] Nechceš komerční mapu? No tak si stáhni OSM ale nenadávej, když tam místo cesty najdeš potok - ono se to stává, protože ty podklady jsou trasovaný ze satelitních snímků a občas se to splete. Ale je to mapa zadarmo stejně jako další, které si můžeš někde najít. Přesně takhle to říkám lidem, když někdo něco chce - tohle stojí tolik a tolik, tohle je zadarmo. Najdeš a nainstaluješ si to sám? Nebude tě to stát nic. Chceš to udělat ode mě? Fajn, hodinová sazba je tolik a tolik.. Chceš tu komerční mapu? Stojí tohle a tohle[/b]. Není to jak píšeš žádná věda, jen se ti hodí osočovat a popichovat, tak občas část vypustíš nebo neřekneš, protože se ti to hodí k našemu obrazu "zlých kapitalistů". Tohle forum mimochodem není o tom, kde se co dá sehnat zadarmo. Protože dost často to, co je zadarmo, není to nejlepší. Forum je o tom, aby si lidi mohli poradit, aby věděli jaké jsou alternativy - placené i zadarmo a z toho, že tady jsou firmy a lidi, kteří platí, je forum provozované. Divím se, že jsi ještě nezaložil a neprovozuješ svoje forum, kde by bylo všechno zadarmo, žádné reklamy, žádní prodejci (a případně jen ti, které máš rád) a desítky lidí, kteří dělají bezplatně poradny na všechno možné atd.
Každopádně poukazovat na to, že prodejna nabízí komerční mapy mě přijde jako velký úlet. Je to stejný, jako kdyby ti vadilo, že benzínky prodávají benzín a potraviny prodávají potraviny a přitom když si vypěstuješ mrkev na zahrádce, tak jí můžeš mít "zadarmo". To je hodně podobný. Kdo si jí neumí (nebo nemá čas) vypěstovat, tak si jí koupí v obchodě. Ale to je podle tebe špatně. Ty nechceš aby ty komerční produkty existovaly, aby ty firmy co ty mapy dělají, vůbec existovaly a bylo by ideální, aby byly jen ty mapy zadarmo? Tak si kup tablet s Locusem a jezdi podle OSM. Ale když máš Garmin, tak máš možnost používat jak komerční, tak nekomerční mapy a to považuju za výhodu. A budeš se divit, jsou lidi, kteří mapy kupují a nespoléhají se jen na ty bezplatné.
Upravil TomasTT dne 12.06.2014 12:47
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tome myslim ze to za reakci ani nestalo. Vime ze vsichni vcetne Emana to dobre vi pouze on je proste............ a mimo. Myslim ze to je skoda casu na nej jakkoliv reagovat.
TomasTT napsal:
Omlouvám se, že jsem nereagoval na tvůj rok starý příspěvek, protože jsem si ho nevšiml. Ale ono se za ten rok nic nezměnilo co?
teda ze se nechas takhle vytrollit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2