Zdar chlapi
Kamoš se zbavil yamahy 650 dragstara a koketuje s RT.
Myslite ze bude s tim autobusem spokojený?
Dik za názory
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Alternativa je pro neho honda deauville 700, je cenove stejna jak 1150. 1200 je uz za 200 tis!
Tak co bude lepsi ? Spolehlivejsi..
gssg napsal:
Alternativa je pro neho honda deauville 700, je cenove stejna jak 1150. 1200 je uz za 200 tis!
Hondu 700 jsme měli v rodině,spolehlivá je,ale nemá sestku,takže dost točí,ale na spotřebě to znát není,okolo 4,5 litru a ochrana před větrem taky dobrá, ale nejhorší je pohodlí,pro jednoho je to uskakana koza,ve dvou lepší, kufry malý
gssg napsal:
S tou Hondou žádný zkušenosti nemám, ale motor z TransAlpa určitě nebude mít na nějaký cestování ve dvou moc síly...
Vůbec bych to neřešil a šel do báwka
jardajerman@seznam.cz
Ať kamarád koupí RT. Jestli 1100, 1150 nebo 1200 je jedno - ať koupí podle finančních možností. Ani s jedním modelem, když bude ve slušném stavu, chybu neudělá.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Prostě zima,ujel asi 3 km a že se to divně mele,zavírá v zatáčkách atd,tak jsem rezignoval na přemlouvání,naložil mu devilku a myslim si svý
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Prostě zima,ujel asi 3 km a že se to divně mele,zavírá v zatáčkách atd,tak jsem rezignoval na přemlouvání,naložil mu devilku a myslim si svý
A to zkousel se sajdou nebo byl zhulený
Jezek:
kdo chce kam, pomožme mu tam.. až bude starší a dozraje třeba změní názor.. Je to jako naučit se jíst olivy..
No ale olivy jsou špica pochutina .. a s vínem..toho bych se užral
jezek napsal:
přesně tak, olivy buď miluješ nebo nenávidíš.. a jednoho dne se to většinou zlomí..
Malo komu chutnaji na poprve.Ale kdyz je nezavrhnes a parkrat to zkusis,tak ti zacnou hrozne chutnat.Stejne to u mne fungovalo s whisky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!