Hosi, jak jinde pisu, zacatkem srpna se vydam do Cech. Je vicemene rozhodnuto, ze pojedu pres Italii, jeste nevim, zda pres Anconu nebo Benatky. Mam cestu najetou mnohokrat autem, pres Innsbruck a pak nekdy pres Salzburg a Linz a od jihu do republiky, jindy naopak pres Mnichov a Regensburg a Plzen. To ale po dalnicich a non-stop. Tentokrat pojedeme na motorce a nikoli na jeden raz, ale vyletne. Chci asi tak dve az tri prespani po ceste. Vidim jako mozne varianty dve
1/ Rovnou dojet k jezerum na italskem severu, tam se zabydlet na dva tri dny a objevovat tamejsi kraj
2/ [a to spise] pomalu se dostavat na sever, ale po cestach pres soutesky a proste si projet mektera mista v Alpach
divam se na http://www.moho.at/regionen/ a zacinam trochu planovat.
navrhy a pomoc vitane, nejake pekne trasy, pekne horske ubytovani, ucelem je videt a pokochat se atd.
Upravil Doc dne 03.06.2007 20:39
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Takze jedu nahoru 26/7 z Patry a jsem kolem poledne v Ancone. Do vecera ro Rovereta kde jsem nasel dobrej hotel za prijatelnou cenu. Je sice lehce mimo trasu kterou pojedu potom pres Alpy, ale pouziji tento hotel i pri navratu kdy pojedu s brachou sem dolu a taky az se bude potom vracet do Cech. No a potom pres Cortinu d'Ampezzo a premyslel jsem pres ktery alpsky pass projet a asi pojedu na Lienz a potom vezmu N107 [zda se mi to mensi, zajimavejsi cesta nez ta N108 a chci zustat asi nekde v oblasti Zell Am See [event. Kaprun, Mittersill] asi na dve noci a potom do Cech. Mate nejake navrhy kolem prujezdu Alp z Italie do Rakouska? Projel jste nekdo tuto oblast dobre a vite o lepsi trase a miste na bydleni. Mam za to ze napr. v Mittersillu je to fajn na dva dny, protoze odtud muzes udelat paprskovite nekolik dvou-trihodinovych vyletu [napr. Badgastein apod.]
Nazdar Docu. Tyhle lidi www.mc-pippozanin... ti určitě poradí. Byl jsem tam dvakrát na srazu a jsou moc fajn a znají to tam, tak se na ně můžeš otočit. Místní znalci budou si myslim nejlepší.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Kamarád jel přes passo Stelvio ( N46 31.716 E10 27.186 ) .Prej se mu tam strašně líbilo,dal bych sem i fotku když ji najdu.Jinak ubytování v alpách řeším přes kamaráda,co má malý pension v Maria Almu ( N47 24.452 E12 53.663 ),kousek od Zell am See .Pension se jmenuje: Pension Tyrol http://www.pensio...
Jinak sorry že píšu tak pozdě,nějak jsem to tu přehlíd F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
okolo kortiny sou asi 4 pasa na všechny strany, nejvíc se mi líbilo Giau (možná se to píše jinak) aly vyplatí se tam chvíli zdržet. na sjezdu z Giau sem si malinko lehnul, ale fakt jen malinko
říkám si hurikán
Hm prisli jste s krizkem po funusu hosi, nemohl jsem dal cekat a zaplatil jsem....
1/ Roveretu kde projedu nejdriv sam, pak ve ctyrech a nakonec bracha smerem zpet do Cech jsem nasel a zamluvil toto http://www.booking.com/hotel/it/hotelleondoro.html?aid=304142
2/ Kaprun po prejezdu passu Grossglockner sam s manzelkou pri ceste nahoru na dve noci a asi to nejdrazsi z cele cesty http://www.booking.com/hotel/at/sonnblick.html?aid=304142
3/ az pojedeme dolu s brachou na dvou masinach ve ctyrech, projedeme dva passy jden smerem na jih pres Kitzbuhl a potom pres Mittersill a na pass Gerlos [a primo tam, na Gerlosu jsem nasel toto - dva dvouluzkace celkove 88E doslova v horach na tom prejezdu http://www.booking.com/hotel/at/pensionberghof.html?aid=304142
Stornoval jsem to posledni bydleni . .......na posledni chvili jsem si precetl...ze to ma spolecne socialky.....asi nekde na patre..............a to prijedeme s brachou nonstop 700km a na konci dne tohle??!!........to bych dostal pekne za usi...........jeste ze jsem si toho vsiml.........nastesti..................tak jsem sehnal peknej hotel v Alpbachu [4star, ale mimo sezonu za prijatelnou cenu]
tak se zacinaji nazhavovat motory [ty psychicke], stoupa cestovni horecka
dnes jsem tiskl mapy - autoroute 2007 ma plno skvelych voleb jak na to
zatim se jedna o 1700km z Ancony na liberecko plus co najedu v Alpach ty dva dny co tam budu ubytovanej v Kaprunu [Zell am See], plus tyden po Cesku + podobny navrat zpet, pocitam kolem 7.000-8.000km dohromady. Takze i kdybych to nekde pretahl, porad jsem v mezich na servis, udelam ho dva dny pred odjezdem
Pokud nekdo budete kolem Zell am See pristi vikend, dejte vedet......
[kurnik to vam zavidim, ze to mate do Alp na vikend - na druhou stranu ja to mam o moc bliz do Afriky] Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Ivan napsal:
DOCtore, poslyš, nejsi Ty nějakej změkčilej? Já jedu pozítří do Rumunska a po 800 km mne čeká louka u potoka. A těším se jako malý kluk!!!
Hm, s tim na me nepochodis.......nejedna se totiz o mne, ale o druhou polovicku. Od te bych dostal pohlavek, kdybych ji vzal po celodenni jizde do penzionu se spolecnymi sprchami. No a brachova manzelka by asi taky protestovala, ale asi ne tolik, jako Ceska je asi vic otrkana.
Je neco jineho asfaltovy vylet s manzelkou [a brachou s manzelkou] a neco jineho enduro skotaceni treba po Rumunsku. Mozna ze se setkame [my dva] v Rumunsku nebo Kazachstanu nebo Tunisu a jsem si jist, ze Ti dokazu, se mam neskutecnou vydrz [pro ukazku ti jenom rikam, 1/ze jsem zvykly z nocnich sluzeb nespat dve noci za sebou, pokud je potreba, 2/ze momentalne nemam soupere na tenis, protoze nikdo neni ochotny se mnou hrat v ty hodiny, co ja mohu - v poledne pri 30-40st. 3/ vyrustal jsem tam kde ty a normalnich skrovnych podminkach, umim se velice lehce prizpusobit cemukoliv, cela leta jsme travili u Cerneho more v campingu] - takze me nenachytas [pratelsky to rikam]. dokonce Ti mohu rici, ze mi chybi posledni leta trochu to campovani a bezstarostny zpusob cestovani, ale zivot ma vzdycky komromisy.....kdyz jses zenatej a chces i s tou druhou pulkou, vedome neco jineho obetujes. Ale fakt doufam ze se nekdy v budoucnu domluvime na necem vetsim, offroadovem.
Dnes zkouska baleni, zitra odjizdim.
Budu na liberecku skoro tyden, pokud nekdo budete nekde pobliz.......
+30 6944 515281
DOCu určitě se ozvu,uvidím jak mi vyjdou služby a zajedu na pokec.Udělám si takovej malej vejlet.
edit:
26/7 vyrážíš a kdy asi budeš v Čechách???Od-do......díky.
Upravil swat dne 25.07.2007 16:04
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
V pondeli vecer dorazim do Cech, utery rano znovu do Prahy na letiste pro syna........streda je uz ted nabita, ale CTv a Pat premyslim udelat vylet do Hradce Kralove [studoval jsem tam]. To by treba bylo asi tak na pul cesty pro oba ne?
Se možná i přidám. Teda aspon bych rád. Ale v týdnu ... sakra. Budu s tim trošku počitat. Je tím myšleno 2 - 3.7 2007??? Do hradce to mám 60 km. V sobotu pak odjíždím na dovču po čechách, tak uvidíme jak bude nabito.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Se možná i přidám. Teda aspon bych rád. Ale v týdnu ... sakra. Budu s tim trošku počitat. Je tím myšleno 2 - 3.7 2007??? Do hradce to mám 60 km. V sobotu pak odjíždím na dovču po čechách, tak uvidíme jak bude nabito.
think about it Thursday-Friday