čau, čím mažete řetěz, chtěl bych najít už konečně něco, co maže a nestříká všude kolem. A ještě když se k tomu stříkání přidá extralepivost, jsem nadšenej... Ták poradíte někdo jak spolehlivě namazat řetěz, nezasrat se u toho, a ani nezašpinit motorku? Díky
P.S. Jezdím převážně silnici, ale prašnýma zabahněným silnicím se nevyhýbám.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
čau, čím mažete řetěz, chtěl bych najít už konečně něco, co maže a nestříká všude kolem. A ještě když se k tomu stříkání přidá extralepivost, jsem nadšenej... Ták poradíte někdo jak spolehlivě namazat řetěz, nezasrat se u toho, a ani nezašpinit motorku? Díky
P.S. Jezdím převážně silnici, ale prašnýma zabahněným silnicím se nevyhýbám.
Motorex road... pripadne ten racing.
S tim jsme meli asi nejlepsi zkusenost. Jeste pred scottoilerem.
NEZAPOMEN TO PO NASTRIKANI OTRIT HADREM(!)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
D-A-G-R napsal:
napiš co jsi už zkoušel a nevyhovuje tvým představám, co člověk to jiný názor...
no tak treba Catrol chain wax nevyhovuje snad nikomu.. lepi se na to kazda sracka a ani nemam pocit, ze by to nejak extra mazalo...
17 cm
Měl jsem něco od Castrol... bylo to naprd.. už nevím co to bylo, pak jsem měl od Concoru, nebo od té firmy co to dělá - taky naprd.. lepidlo.. a teď mám od Agrimexu a popravdě mi to přijde úplně stejný, jenom v jiném obalu. Copak se nedělá něco normálního? Je zajímavé že na staré Jawě jsem mazal řetěz vlastně jenom WD plus olej a fungovalo to parádně
VojtechPolicky napsal:
Měl jsem něco od Castrol... bylo to naprd.. už nevím co to bylo, pak jsem měl od Concoru, nebo od té firmy co to dělá - taky naprd.. lepidlo.. a teď mám od Agrimexu a popravdě mi to přijde úplně stejný, jenom v jiném obalu. Copak se nedělá něco normálního? Je zajímavé že na staré Jawě jsem mazal řetěz vlastně jenom WD plus olej a fungovalo to parádně
rikam, Motorex.
mazat normalnim olejem muzes, ale ma radove kratsi zivotnost na retezu. Scottoiler pouziva cca olej do automatickych prevodovek. Taky kvuli O/X krouzkum.
17 cm
Motorex je dobrej. mám ten road, ale taky lepí. ten cross nebo jak se to jmenuje je mín lepivej, ale stačí mikrodeštík a je pryč
onehdá táta koupil Valvoline a ten byl skvělej, ale pak zahodil prázdnej sprej a už neví jak se jmenuje a nikde ho nemůžem sehnat
Labus01 napsal:
Motorex je dobrej. mám ten road, ale taky lepí. ten cross nebo jak se to jmenuje je mín lepivej, ale stačí mikrodeštík a je pryč
onehdá táta koupil Valvoline a ten byl skvělej, ale pak zahodil prázdnej sprej a už neví jak se jmenuje a nikde ho nemůžem sehnat
Mám doma Valvoline White Synthetic Chainlube, jestli to pomůže tvojí paměti
Byl pod stromečkem, takže ještě neodzkoušeno...
F800GS
takhle, nejde o to jestli mazal či nemazal. mazali všechny, a svoji práci dělali dobře.. jde o ten rozstřik, a ten mě prostě medí nejvíc.
Labus01 napsal:
otiras to po nastrikani retezu tim hadrem?
17 cm
Když se správně aplikuje- nastříká a po nějaké hodince utře hadrem tak potom skoro vůbec nehází.
staci otrit imho za par minut.. az se to vsakne.
17 cm