Chystam se poridit C3, mam vyzkousene velikosti a sedi mi na hlave velikost XL nebo 2XL...
No citim se pohodlne v obou, zadna z nich necestuje po hlave a drzi na miste. Tak nevim, kterou radeji vzit... Radeji mensi s tim ze si sedne nebo vetsi at pak nemam pripadne problemy s kuklou?
ahojky,já jsem teď koupil C3 a koupil jsem si XL a trošku mi dosedla to že se vytlačila na moji gebulu..kdybych vzal větší asi by mi padala..tak to vidím já,a to si dávám i kuklu
http://czunici.ra...
czunik napsal:
ahojky,já jsem teď koupil C3 a koupil jsem si XL a trošku mi dosedla to že se vytlačila na moji gebulu..kdybych vzal větší asi by mi padala..tak to vidím já,a to si dávám i kuklu
Jakou variantu mas?
Nerikej ze World Glossy Black XL...
@Irskej: diky
Upravil Dejvidek dne 27.03.2013 10:02
czunik napsal:
Jakou variantu mas?
Nerikej ze World Glossy Black XL...
Ak ti sedi aj mensia kup mensiu usadne . Predavam ich a radim tak vsetkym a su potom spokojny . inak world glossy black 509.-€ cierny matt 399.-€
Upravil bubak99 dne 27.03.2013 10:07
Můžu říct to samé co předchůdci,C3 má polstr který je schopen kopírovat hlavu,tudíž bych volil tu menší.Je to opak Nolan 103 kde jsem toto taky předpokládal ,avšak z kamene tesána byla ta helma i uvnitřPo této zkušenosti jsem vzal raděj C3 kapku volnější a bylo to zbytečné,její polstr se poddá.
Upravil kim dne 27.03.2013 11:09
Ak budeš dávať komunikáciu treba sa pri skúšaní sústrediť najmä ako sedí v okolí uší. Aby ťa potom netlačila keď už teraz bude natesno. Dá sa síce tomu troška pômocť ale nie som zástancom zásahu do polyeter. výlisku. Mňa tiež na začiatku netlačila ale po 12 hodinách na hlave ma bolel ušný lalok ako sviňa. Potom po pár týždňoch bol už pokoj, sadla si. Trošku som pomohol aj káblikom a repráčikom.
Já se také chystám do C3. Úplně nejvíc mi sedí nová C3 Pro. Ale designově vyhrává starší C3. Nevíte zda se bude C3 pro vyrábět v černé barvě s novým designem?
Dzip napsal:
Já se také chystám do C3. Úplně nejvíc mi sedí nová C3 Pro. Ale designově vyhrává starší C3. Nevíte zda se bude C3 pro vyrábět v černé barvě s novým designem?
cernou si nekupuj... ja uz bych do cerny helmy fakt nesel.
Ten rozdil v solarnim ohrevu v lete JE FAKT ZNATELNEJ.
Navic ti neni videt skeble.. coz se nehodi kdyz se treba budes valet nekde v noci na silnici.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vyraba sa v čiernej lesklej aj matnej a v bielej lesklej a matnej. Zeleno-zlta a cervena, strieborna
Upravil bubak99 dne 05.04.2013 21:34
Jo a zatím teda vede Bubak99 a jeho 429e
Ještě mě napadlo, že kdyby si tenhle článek četli i prodejci této helmy, tak by bylo hezké uspořádat takovou veselou hru o to, kdo z prodejců mi tu helmu nabídne za nejnižší cenu.
Upravil Popi dne 05.04.2013 23:24
F800GS
www.louis.de, až budou mít slevy. Já ji koupil v přepočtu za 9500,-. Před sezonou by měla ještě proběhnout jedna sleva 15%. Počkal bych.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Yvanhoe napsal:
www.louis.de, až budou mít slevy. Já ji koupil v přepočtu za 9500,-. Před sezonou by měla ještě proběhnout jedna sleva 15%. Počkal bych.
Podle té červené ceny bych řekl, že už jsou ve slevě, ale přál bych si, abys měl pravdu
F800GS
No to som mal aj ja v 11/2012 pred vianocami za 350€ ciernu matt. 15 ks asi 4dni a boli prec.
Upravil bubak99 dne 05.04.2013 23:53