Moje přítelkyně Drákula nikdy na motorce neseděla. Ale po seznámení se mnou a odjetí sezóny na tandemu si před 2,5 rokem udělala řidičák, koupila R850R z roku 2005, za 2 roky na něm najela 32000km ale protože ji tahám na "nezpevněný povrch", vyměnila ho před nedávnem za R1150GS. Rok 2003, komplet výbava (plexi ADV, zvýšená řídítka, kryty vík, doraz řízení atd. atd.), mj. zcela nové padáky Wunderlich a hliníkové kufry Vondrouš. 55000km, motorka má za sebou Afriku a je třeba vyměnit zadní pružinu, ale jinak se zdá být v pohodě. Vpředu je 21" kolo + rallye blatník TT, to chce vyměnit za standardní 19", se kterou bude motorka nižší. Zprovoznili jsme ABS, vyměnili ložiska v kardanu, udělali základní údržbu a doplnili pár drobností - "plácačky" na nohy, držák GPS, rozšíření pod RZ Wunderlich, velké stupačky SW Motech, originál památeční topcase, který mám už 15 let, Adventure polepy a kytičkový tankpad, zbývá jen zásuvka 12V a trénovat a jezdit. Drákula už letos ujela 500km, včera spolu 150 km v Krkonoších, dnes už tady bohužel chumelí...
Na fotce je stav jak motorku koupila, už po zušlechtění prodejcem...
Ivan přiložený následující obrázek:
Jencekgs - kromě Gorilly mám i podobně velkého DAXe 125, když jedu na Gorče, Drákula na DAXu. Ale i když jsem jel na Gorče a Drákula na eRku, moc jsem ji nebrzdil, ona se Gorča nezdá. Ideální je to ale na stejně velkých motorkách, jako včera...
A ještě jedna s hrdou majitelkou, ještě s původními polepy. Nejraději by z motorky neslezla a letos zase určitě najede víc než já...:-)
Jménem Drákuly i svým děkuji. Bude se ochopitelně přezouvat na špalíky, letos máme v plánu na otočku Banát začátkem května, v létě Provence a Alpy, včetně šotolinových a také lehce offroadové Rumunsko v našem zamilovaném trojúhelníku Oradea - Cluj Napoca - Sebes.
Krásná dvojíce :-) tak ať vám to jezdí :-)
jen si musím zapamatovat dost často se kolem vás motám ale viděl jsme vás zatím jen jednou :-( a to jste jeli napakovaný přes Kostelec a já vás zdravil z auta..
Ivan napsal:
a je třeba vyměnit zadní pružinu, ale jinak se zdá být v pohodě.
wow lepsis se
gratuluji.. i k motorce...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak gratulujem.Nech motorka slúži.A dúfam že ju čoskoro poobzerám , že sa zastavíte cestou na Banát.
Inak aj nám sa ešte viac zoranžovelo v stajni.Filip kúpil.
Hicks - unavenou pružinu a netlumící tlumič poznám, jen necítím potřebu o tom donekonečna diskutovat a měnit to při první pochybnosti. U Drákuly počkáme než se vymění přední kolo za menší, aspoň lépe dosáhne na zem:-)
Janko - díky ještěrko, určitě se stavíme, vašemu pohostinství se nedá odolat, dám včas vědět. Pozdravuj Gabču a Filipovi gratuluju!!!