Par lidi jsme se domluvili,ze se 27.4. přesuneme z letošni Číhoště na pivo a pokec do Machova k Hanibalovi.Nejkratsi cestou je to 140km.Ale necha se to vzit krasnou oklikou pres Orlicke hory.Cesta z Cihoste neni nijak organizovana,kazdy se dostane do Machova jak chce,s kym chce.Samozrejme lze Cihost uplne vynechat a přijet rovnou do Machova.Takze kdo se chce pridat,tak je domluvene postaveni stanu u hospody,piva bude dost,neco k jidlu se taky neco najde.Hospodu u Hanibala nebudu popisovat,proste nic pro slabši povahy.(Bohuzel uz neni na zachodech zlabek a tudiz to tam nesmrdi.)Neberte to jako oficielni sraz,pouze se sejdem v hospode na pivo.Kdo by uvazoval ze se prida,dejte vedet at mam predstavu o mnozstvi piva a jidla.Neni to samozrejme zavazne.
vevis přiložený následující obrázek:
[93.14Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bude uz jen zima. Jeste, ze mam špeki
Upravil hicks dne 31.03.2013 22:05
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
26.5. vyrážíme směr Faro, tak kdyby někdo o den pozdějc oželel Hanibala, tak se může přidat.. Kua v jeho hospodě to stálo vždycky za to.. blbej termín..
Upravil bluesbery dne 31.03.2013 22:14
bluesbery napsal:
26.5. vyrážíme směr Faro, tak kdyby někdo o den pozdějc oželel Hanibala, tak se může přidat.. Kua v jeho hospodě to stálo vždycky za to.. blbej termín..
kámo ale Číhošť a následně Machov je 27.4 to je o měsíc dřív než jedeš do Fara
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
bluesbery napsal:
To vis, priprava se nesmi podcenit :-) ale me se to libi a tak to vidim, ze k Hanibalovi dorazim
bluesbery napsal:
Bohužel, rodinné povinnosti mě nedovolí přijet - zrovna tu sobotu musím nejmladšímu bratránkovi na svatbu. Tak si to užijte - U Hanibala to byly vždycky ty nejlepší akce
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Bohužel, rodinné povinnosti mě nedovolí přijet - zrovna tu sobotu musím nejmladšímu bratránkovi na svatbu. Tak si to užijte - U Hanibala to byly vždycky ty nejlepší akce
Tak to máme Tonto stejné povinnosti já jdu na svatbu nejmladší neteři ale snad se z toho vyzuju a přijedu až k večeru na žranici
Tonda napsal:
Tak to máme Tonto stejné povinnosti já jdu na svatbu nejmladší neteři ...
To uz se mi stalo.Kdysi jsem rikal kamaradovi ze jedu o vikendu na svatbu bratrankovi.A on ze sestrence.A sesli jsme se na jedne svatbe.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tonda napsal:
To potom budete s Tondou příbuzný?
No Laďa by mě jako příbuzný nevadil - to bychom si určitě nalezli společnou řeč
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
To potom budete s Tondou příbuzný?
No Laďa by mě jako příbuzný nevadil - to bychom si určitě nalezli společnou řeč
Ahoj Tonto jestli jsi pozván na svatbu na Nemojanský Mlýn tak se tam potkáme
bluesbery napsal: