Kdyby se nekomu chtelo tak se jedu v druhe pulce srpna do Albanie. Ale max 1-2 lidi. Videl bych to tak na 9 dnu. Presny termin jeste nemam.
Budu 20th na srazu, tak to muzem probrat u piva :-)
Upravil turby dne 03.07.2008 17:26
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Chcete jet off road nebo na pohodu? Byl jsem v červnu a chci znovu na přelomu srpna a září, protože bych rád jel do Splitu vlakem a ten jezdí jen do 6. září. Jedu s přítelkyní a bude to spíš výlet, off roadu jsme si teď užili dost. Kdyby něco, bydlím u Kostelce n. Č.L. a na sraz nejedu, bo mi přijde zedník rozmrdat kuchyň.
Motorky jsou od toho aby se s nima jezdilo a ne aby se prevazely vlakem
Upravil turby dne 04.07.2008 10:46
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Počítám že Albánie lehčí offroad pojedu (obuto TKC80,Mitas 07) chci jed do hor,ale zaleží jak se domluvíme.Ten auto vlak do Splitu se musí objednat tak měsíc do předu(teda do Poradu už to je prodaní na měsíc do předu na Split jsem se neptal ) a stejně tam jede den a noc.Raději bych jel po vlastní ose přes Rumunsko,ale jak říkám zaleží na domluvě
ChipGS napsal:
cau,
jedeme asi 11.8. na 16dní jedeme dve motorky s holkama... at ma gdo tlacit...
Nepremyslime o tom, ze bychom jeli autovlakem...lehci offroadek by mel probehnout taky. 1 clovek si myslim, ze by se mozna jeste hodil.
Jinak vsechno planuje dejv a ja se mu do toho nemotam. Musim rict, ze co mi zatim posilal, tak ma pripravy a poznatky pekne.
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
A neni to lepsi pres Madarsko a Srbsko, pres Rumunsko mi to prijde jako krapet zajizdka Druha varianta je pres Chorvatsko, ale to je pomalejsi a plne vysmazenych autotůristů od slunicka. Pres Srbsko to jde v pohode zvladnout z Prahy za dva dny a silnice jsou povetsinou skoro prazdne.
Upravil turby dne 06.07.2008 13:13
Trochu mimo trasu přes Rumunsko to je jasná věc,chtěl bych projet zajímaví místa Rumunsku hory a pak to stočit na Srbsko a Albani.Přez Maďarsko a Srbsko bych jel domu.Černa hora je taky pěkná ,ale jestli už to má někdo naplánovaní tak tím lip.Vlastně mi to je fuk hlavně že nebudu doma na prdely a budu Albani
Zaleží jak se domluvíme něco jsem stáhnul na http://www.anuch.com/ ,ale jak říkám záleží na domluvě Já, se přizpůsobím……na srazu dáme pivko a klidu něco vymyslíme(cestu)ja jedu na 100%
to se da jen systemem "tranzit" hnat to porad po hlavnich cestach... hele na rumunske hory si nech samostanou dovolenou, stoji to zato. pred tydnem jsme tam vrkali po kopcich nekolik dnu a vubec se mi do tech nizin nechtelo
Upravil turby dne 06.07.2008 19:04
No z Rumunskem bych to vyděl tak na 20dní,ale když se musíme vejít do 10dnu tak to chce přímo do Albánie a tam pojezdit po horách.Raději bych jel na 14dní a kdyby jeli alespoň tři motorky…..no snad se někdo přidá a dáme to dohromady aby to každému vyhovovalo.Mapy jsem tam dal jen orientačně jinak cestu nemam udělanou to se musíme domluvit.
Pepe napsal:
No z Rumunskem bych to vyděl tak na 20dní,ale když se musíme vejít do 10dnu tak to chce přímo do Albánie a tam pojezdit po horách.Raději bych jel na 14dní a kdyby jeli alespoň tři motorky…..no snad se někdo přidá a dáme to dohromady aby to každému vyhovovalo.Mapy jsem tam dal jen orientačně jinak cestu nemam udělanou to se musíme domluvit.
nechces jet radeji pristi rok?
Mne ma prijit GS az v srpnu, nevim jestli zvladnu dat za mesic dohromady vybaveni... spis ne, nechci to uspechat a nevim, jestli mi zbydou tak rychle $$$ :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Starmo:škoda mohli jsme si dát spolu pivko v Albanii.Mam volno od 23.08 do 14.9.08,tak potřebuju sehnat někoho v tomhle termínu na Albanii.Hicksiočítám tisíc korun na den a to nešetřím,používám stan,penzion,hotely,ubytovny.Na cestovaní ti bude stačit bawo a peníze nic jiného nepotřebuješ.
Pepe napsal:
Starmo:škoda mohli jsme si dát spolu pivko v Albanii.Mam volno od 23.08 do 14.9.08,tak potřebuju sehnat někoho v tomhle termínu na Albanii.Hicksiočítám tisíc korun na den a to nešetřím,používám stan,penzion,hotely,ubytovny.Na cestovaní ti bude stačit bawo a peníze nic jiného nepotřebuješ.
nemam nosic, touratech bedny ani vybaveni na delsi cestovani.
Mam jen slusnou helmu a rukavice...
Myslim, ze letosek uz je dost nerealnej bohuzel jinak stan a vybaveni mam...
Zkusim se zeptat v tydnu v touratechu kolik stoji ty velke bedny na F800GS, terminy atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takze termin se upresnuje: 9-17.8.
Na jak dlouho? Na 14 dnu? To bych se mozna prifaril