Co by dělalo čidlo v tlumiči? Čidlo abs je na zadním kole- společně s tachometrem. A jako náhradu můžeš použít Ohlins nebo Wilbers.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
no tak to su sice fajn dva senzory ale este by mal byt jeden ten sposobuje to ze ked zabrzdis na prednu brzdu zacne mtoroku dvyhat zadny tlmic sa vysunie na plno a prednu brzdu vtedy povoli keby tam ten senzor nebol tak zdvyhnes mtoroku na predne koleso a to sa xo zapnutym abs neda. ten senzor tam musi byt nikde na 100 pro ak neni v tlmici ani v kivke tak je na niakom gyro principe alebo nevem akom ale to byste uz mali vedeit vy chlapy
k4lo napsal:
no tak to su sice fajn dva senzory ale este by mal byt jeden ten sposobuje to ze ked zabrzdis na prednu brzdu zacne mtoroku dvyhat zadny tlmic sa vysunie na plno a prednu brzdu vtedy povoli keby tam ten senzor nebol tak zdvyhnes mtoroku na predne koleso a to sa xo zapnutym abs neda. ten senzor tam musi byt nikde na 100 pro ak neni v tlmici ani v kivke tak je na niakom gyro principe alebo nevem akom ale to byste uz mali vedeit vy chlapy
A na to si přišel jak ježiš to je teorie. ABS funguje na principu rozdílu otáčení kol tzn. když přední stojí a zadní se točí tak je asi něco špatně.A předek odlehčí brzdu.V zadnim tlumiči vážně nic není.Až tam něco najdeš tak dej vědět.Zatim šoupej nohama.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Už sem to vygooglil.Myslel si asi něco takovýhohle. Ale to je ESA- elektronická regulace tuhosti tlumiče a tomhle případě i pružiny a né čidlo na abs. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
no vyzera to tak ze mas pravdu myslil som sa ale mam stoho radost o starost menej neviete ci by sedel tlmic z pegasa alebo z niecoho alcenjsieho lebo neviem zohant tmic z dakra pod 9 tisic
ale ja mam tlmic z maleho gesa a dokonca zo znizenej verzie takze som to zvysil zmenou rpepakovania ale chcem to dat teraz tak jak to ma byt origos len nevem zohnat naky rozumny tlmic a zeby som mu dal ten moj znizeny plus moj doplatok ale to leda ve snu